:הל: HOT נערכת להשקת HOT FiberBox, החל ניסוי עובדים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
חברת HOT נערכת להשקת HOT FiberBox
פלטפורמת מדיה ותקשורת ביתית ראשונה מסוגה בישראל
בימים אלה החל ניסוי בקרב עובדי החברה
חברת HOT הודיעה הבוקר, כי בכוונתה להשיק בקרוב את ה-HOT FiberBox, פלטפורמת מדיה ותקשורת מתקדמת, ראשונה מסוגה בישראל, המרכזת את כלל שירותי התקשורת הביתיים, בסטנדרט הגבוה ביותר, בהם: ממיר מקליט HD מתקדם, ראוטר אלחוטי ומודם טלפוניה ואינטרנט.
ה-FiberBox HOT מעניק למשתמשים חווית צפייה עשירה וייחודית, ומשלב מגוון שירותים מתקדמים וחדשניים, אשר מאפשרים איחוד של אמצעי התקשורת הביתיים, כך שהלקוחות יוכלו לנהל את צריכת המדיה והתקשורת מפלטפורמה מרכזית אחת.
הפלטפורמה החדשנית, תכלול ממשק משתמש ויזואלי מתקדם וניווט גראפי, כנהוג בטאבלטים ובשאר מכשירים חכמים. כמו כן, תאפשר ללקוחות ליהנות ממגוון שירותים מתקדמים, כגון: מדיה סנטר, דפדפן, צפייה בשני ערוצים במקביל (במסך משולב) ומגוון אפליקציות מתקדמות המעשירות את חוויית הצפייה בטלוויזיה.
פיתוח ה-FiberBox HOT בוצע על ידי מיטב החברות בתחומן: חברת Sagemcom, ספקית ממירים וראוטרים מהמובילות בעולם, פיתחה את ה- Hardwareו- Middleware, וחברת אינטל פיתחה את המעבד.
פיתוח הממשק מתבצע על ידי חברתHOT , מהלך המקנה לה יתרון משמעותי וגמישות בהמשך פיתוח עתידי של הפלטפורמה, בהתאם לקצב ההתפתחויות הטכנולוגיות בעולם, תוך שמירה על מובילות וחדשנות. לשם כך הוקם צוות ייעודי בחברה, האחראי על פיתוח והתאמה של הפלטפורמה למוצרים הייחודיים של החברה, כגון ה- Start Over ושילוב עם טרנדים עולמיים.
ה-HOT FiberBox ישווק כמוצר פרמיום, בנוסף למוצרים הקיימים (ממיר ה- Magic HD ומודם
(HOT BOX, ויסופק עם שלט HOT Wave החדש, הפועל בטכנולוגיית RF ומאפשר ניווט מהיר ואינטואיטיבי בממשק המשתמש.
הרצל עוזר, מנכ"ל ויו"רHOT : "פלטפורמת ה-FiberBox HOT פורצת דרך, ומהווה קפיצת מדרגה משמעותית בחוויית הצפייה ובניהול צריכת שירותי המדיה והתקשורת הביתית בישראל. אין לי ספק, כי היותנו חלק מקבוצת תקשורת בינלאומית, לצד צוות הפיתוח שהקמנו בחברה, מקנה לנו יתרון משמעותי אל מול המתחרים, וגמישות בהמשך פיתוחים עתידיים של הפלטפורמה. בקרוב מאד, אנו נספק ללקוחותינו את המוצר המוביל והמתקדם ביותר בשוק התקשורת בישראל."
[/pressrelease]
חברת HOT נערכת להשקת HOT FiberBox
פלטפורמת מדיה ותקשורת ביתית ראשונה מסוגה בישראל
בימים אלה החל ניסוי בקרב עובדי החברה
חברת HOT הודיעה הבוקר, כי בכוונתה להשיק בקרוב את ה-HOT FiberBox, פלטפורמת מדיה ותקשורת מתקדמת, ראשונה מסוגה בישראל, המרכזת את כלל שירותי התקשורת הביתיים, בסטנדרט הגבוה ביותר, בהם: ממיר מקליט HD מתקדם, ראוטר אלחוטי ומודם טלפוניה ואינטרנט.
ה-FiberBox HOT מעניק למשתמשים חווית צפייה עשירה וייחודית, ומשלב מגוון שירותים מתקדמים וחדשניים, אשר מאפשרים איחוד של אמצעי התקשורת הביתיים, כך שהלקוחות יוכלו לנהל את צריכת המדיה והתקשורת מפלטפורמה מרכזית אחת.
הפלטפורמה החדשנית, תכלול ממשק משתמש ויזואלי מתקדם וניווט גראפי, כנהוג בטאבלטים ובשאר מכשירים חכמים. כמו כן, תאפשר ללקוחות ליהנות ממגוון שירותים מתקדמים, כגון: מדיה סנטר, דפדפן, צפייה בשני ערוצים במקביל (במסך משולב) ומגוון אפליקציות מתקדמות המעשירות את חוויית הצפייה בטלוויזיה.
פיתוח ה-FiberBox HOT בוצע על ידי מיטב החברות בתחומן: חברת Sagemcom, ספקית ממירים וראוטרים מהמובילות בעולם, פיתחה את ה- Hardwareו- Middleware, וחברת אינטל פיתחה את המעבד.
פיתוח הממשק מתבצע על ידי חברתHOT , מהלך המקנה לה יתרון משמעותי וגמישות בהמשך פיתוח עתידי של הפלטפורמה, בהתאם לקצב ההתפתחויות הטכנולוגיות בעולם, תוך שמירה על מובילות וחדשנות. לשם כך הוקם צוות ייעודי בחברה, האחראי על פיתוח והתאמה של הפלטפורמה למוצרים הייחודיים של החברה, כגון ה- Start Over ושילוב עם טרנדים עולמיים.
ה-HOT FiberBox ישווק כמוצר פרמיום, בנוסף למוצרים הקיימים (ממיר ה- Magic HD ומודם
(HOT BOX, ויסופק עם שלט HOT Wave החדש, הפועל בטכנולוגיית RF ומאפשר ניווט מהיר ואינטואיטיבי בממשק המשתמש.
הרצל עוזר, מנכ"ל ויו"רHOT : "פלטפורמת ה-FiberBox HOT פורצת דרך, ומהווה קפיצת מדרגה משמעותית בחוויית הצפייה ובניהול צריכת שירותי המדיה והתקשורת הביתית בישראל. אין לי ספק, כי היותנו חלק מקבוצת תקשורת בינלאומית, לצד צוות הפיתוח שהקמנו בחברה, מקנה לנו יתרון משמעותי אל מול המתחרים, וגמישות בהמשך פיתוחים עתידיים של הפלטפורמה. בקרוב מאד, אנו נספק ללקוחותינו את המוצר המוביל והמתקדם ביותר בשוק התקשורת בישראל."
[/pressrelease]
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
הגודל בהחלט מרתיע,מאכזב שאין סנכרון בין הממירים בבית(MULTIROOM כפי נעשה ביס)
מעניין מה המחיר(לא לשכוח שבסופו של דבר מדובר על מוצר 1 הכולל 3 מכשירים בתוכו),
דבר אחרון הוא שחבל שהחברה בוחלת באמצעי שיווקי בכדי לפתור כביכול את בעיות הממשק ולא מעדכנת לפחות את ממשק הEPG שיהיה אחיד וזהה גם בממירי הטלויזיה.
מעניין מה המחיר(לא לשכוח שבסופו של דבר מדובר על מוצר 1 הכולל 3 מכשירים בתוכו),
דבר אחרון הוא שחבל שהחברה בוחלת באמצעי שיווקי בכדי לפתור כביכול את בעיות הממשק ולא מעדכנת לפחות את ממשק הEPG שיהיה אחיד וזהה גם בממירי הטלויזיה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא להתפתות לעסקאות מפולפלות.
חברה שלא מסוגלת לנפק את הממיר המרכזי שלה עם תכונות בסיסיות שעובודת, אין באמת לצפות שכאן יהיה משהו פורץ דרך.
בסך הכל קופסה שייקח כמה שנים עד ששלושת המרכיבים שלה יעבדו בצורה בסיסית בלבד.
חברה שלא מסוגלת לנפק את הממיר המרכזי שלה עם תכונות בסיסיות שעובודת, אין באמת לצפות שכאן יהיה משהו פורץ דרך.
בסך הכל קופסה שייקח כמה שנים עד ששלושת המרכיבים שלה יעבדו בצורה בסיסית בלבד.
אני לא כל כך מבין את ההגיון
מודם+ראוטר + טלפוניה יושבים בדרך כלל בארון תקשורת
והממיר + נגן מדיה יושבים בסלון ליד הטלוויזיה
למה לחבר את המוצרים האלה ולהכריח אותנו לשים את כל הדברים המיותרים בסלון
(ומשם לסלול את הטלפוניה והרשת)
(ומשם לסלול את הטלפוניה והרשת)
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה לא מובן?זה ענין של נוחות טכנית,התקנה מהירה למתקין
פשוט,זה יוזיל עלויות להוט בצורה ניכרת:-התקנה מהירה של המתקין,yeuda כתב:אני לא כל כך מבין את ההגיון
(ומשם לסלול את הטלפוניה והרשת)...
הכל בריכוז אחד,חיבור לשקע קירומשם לטלויזיה,לטלפון,ולנתב.
כמה פשוט וזריז.היום יש פיזור בדירת לקוח בכמה אזורים בבית ,מודם טלפון,מודם,אינטרננט וממיר.זה אותו דבר למעשה כמו ה"הוטבוקס" מלבד ממיר הטלוויזיה.
הקוץ היחיד זה,שהקופסא הזאת ,ברגע שהיא לא עובדת:הפסקת חשמל,תקלה כלשהיא,
נשארים בלי קשר לעולם החיצון.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני זוכר כשנסעתי לקרוב משפחה בצרפת בדצמבר 2007, חברת free השיקה ממיר מכוער להפליא, עם ממשק פשוט, אינטרנט מהירות 100 מגה-ביט, עם טלפוניה ללא הגבלה לכל היעדים הנייחים ב-72 מדינות ומעל 300 ערוצים והכל על גבי תשתית IP מוצלחת, שעובדת יופי עם יכולות הקלטה ונתב אלחוטי משולב בתקן mimo. מחיר? 30 אירו. הכל ב-30 אירו!
פשוט אכזבה. זה מה שקורה כשמוציאים מוצר שאין בו צורך. לזה הם קוראים מוצר פרימיום??? במה זה משדרג אותי? בכלום.
הנה המלצה לכל הספקיות: תוציאו ממיר, עם מערכת אנדרויד מובנה אשר יכול גם לשמש כסטרימר המריץ XBMC. תהפכו את הטלויזיה שלי לחכמה.
את זה אני רוצה.
הנה המלצה לכל הספקיות: תוציאו ממיר, עם מערכת אנדרויד מובנה אשר יכול גם לשמש כסטרימר המריץ XBMC. תהפכו את הטלויזיה שלי לחכמה.
את זה אני רוצה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מת על כל המתוחכמים פה שחושבים שהם חלק מאיזשהו רוב מייצג באוכלוסיה.
המטרה של הוט עם ה-FiberBox היא להמיר כמה שיותר משתמשים פשוטים למשתמשי טריפל. לא XBMC ולא בטיח...
המטרה של הוט עם ה-FiberBox היא להמיר כמה שיותר משתמשים פשוטים למשתמשי טריפל. לא XBMC ולא בטיח...
כל כך פשוט וכל כך נכון.epony כתב:אני מת על כל המתוחכמים פה שחושבים שהם חלק מאיזשהו רוב מייצג באוכלוסיה.![]()
המטרה של הוט עם ה-FiberBox היא להמיר כמה שיותר משתמשים פשוטים למשתמשי טריפל. לא XBMC ולא בטיח......
תסתכלו על ההיסטוריה של הממירים. הוא יהיה הכי פשוט וחסר ייחוד כמו ש HOT אוהבים לתת.