שרשור תגובות: GTi3‎ ו-T2,גרילי גז מבית Grand Hall במבחן!

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".

מנהל: מנהלי HT Home

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4688
הצטרף: 20/01/2005 1:00
מיקום: Privilege 15

שרשור תגובות: GTi3‎ ו-T2,גרילי גז מבית Grand Hall במבחן!

לינק להודעה

למאמר: GTi3‎ ו-T2,גרילי גז מבית Grand Hall במבחן!

תמונה
חברת גרנדהול, המתמחה בגרילי גז ומיוצגת בישראל ע"י חברת כרמל דיירקט, סיפקו לנו לסקירה שני גרילים מתוצרתה למבחן ראשון בסידרה.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 4881
הצטרף: 11/11/2004 1:00
מיקום: ראשון לציון

לינק להודעה

תודה רבה על הסקירה (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

omz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 427
הצטרף: 28/12/2006 1:00

לינק להודעה

תודה רבה, סקירה מעולה. יש לי את הגריל Maxim 423 ובהחלט הגרילים של גראנד הול מומלצים, שלא לדבר על רמת השרות של החברה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59238
הצטרף: 10/11/2004 1:00
מיקום: כפר-סבא

לינק להודעה

יופי של פתיח לקטגוריה חדשה ב-HT HOME.
כארגנטנאי, הביקורת הזו תעלה לי ביוקר....אני כבר רואה את זה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2545
הצטרף: 04/09/2005 0:00
מיקום: כפר-סבא

לינק להודעה

יופי של סקירה (Y)
עשית אותי רעב.
חוץ מזה שבעוד מספר חודשים אני עובר לדירה חדשה והסקירה הזאת בהחלט נכנסת לפרמטרים/שיקולים של רכישות עתידיות.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

amirofr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 119
הצטרף: 14/10/2008 0:00

לינק להודעה

Chura'

תודה רבה על הסקירה,

יש אפשרות לסקור גם את Weber שנחשבים מתחרים ל Grand Hall?

עמיר

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4688
הצטרף: 20/01/2005 1:00
מיקום: Privilege 15

לינק להודעה

על האש. .. תן לי כמה ימים :-)
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

uv2u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 771
הצטרף: 25/09/2005 0:00

לינק להודעה

אחלה סקירה.

קניתי את ה-T2 לאחר לא מעט חפירות ברשת לפני מספר חודשים ואני מרוצה עד הגג.
לאחר שנים ארוכות עם גריל פחמים אני חייב לומר שאין מה להשוות את הנוחות והזמינות של גריל גז.

פשוט עולם אחר. אפשר בספונטניות לצלות כל סוג של בשר על האש ללא התלבטות בדבר המלחמה בהדלקת הפחמים לפני הצליה, העשן הסמיך תוך כדי והנקיון אחרי...

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4688
הצטרף: 20/01/2005 1:00
מיקום: Privilege 15

לינק להודעה

מסכים איתך.
חבר שלי שטעם בביקורת כל כך אהב שנסע ללוד לקנות אחד.
אתמול הוא ניסה אותו פעם ראשונה סוף סוף ונהנה כל כך מהכל בו. 10 דקות והכל מוכן לעבודה. נקי מסודר בלי להחליף בגדים. (הכל אני לוקח מהSMS שקיבלתי) :D
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר כבוד
חבר כבוד
הודעות: 10116
הצטרף: 18/02/2005 1:00
מיקום: חולון

לינק להודעה

יופי של סקירה!
אני מחסידי גריל הפחמים (מצליח להרגיש הבדל בטעם בין צלייה על פחמים לגז, למרות שזה אולי פסיכולוגי...), אבל בהחלט נראה אופציה מצוינת.
צריך אולי לנסות שוב...

uv2u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 771
הצטרף: 25/09/2005 0:00

לינק להודעה

דרך אגב, ברכישה של הגריל קניתי גם תיבת עישון לגריל גז, זו מאין קופסא מלבנית קטנה שממלאים בה קפיסי עץ מעושנים או סתם פחמים, ושמים אותה בתוך גריל הגז במהלך הצלייה על מנת לתת עישון ארומה לבשר.

http://www.carmeldirect.com/?categoryId ... emId=86302

ד"א אורי - אני במשך שנים ארוכות סרבתי בתוקף להכניס גריל גז לבית מכל טענות הטעם ואיכות העישון, אבל אחרי שמנסים פעם אחת, מתמכרים לנוחות וקשה להיגמל...גריל הגחלים עומד מבויש בצד ומשמש רק בפיקניקים מחוץ לבית.

סנטי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 84
הצטרף: 06/12/2013 1:00

לינק להודעה

שלום צ'ורה

שאלה ראשונה: האם יש אפשרות לזרוק בפנים כמה ענפי רוזמרין בשביל ריח העשן מבלי שיישרפו ?
שאלה שניה : שמתי לב מהתמונות שהסטייקים היו ברוחב של נייר ( טוב הגזמתי, מחברת) והיו עשויים יותר מדי בשביל סינטה (על פי טעמי, כמובן) . האם התוצאה היתה יכולה להיות טובה יותר ברוחב של סטייק סינטה תקנית (4 ס"מ) ועשויה מבחוץ, אבל חמימה ורודה מבפנים ? . כי בגריל פחמים טוב, אתה יכול לשלוט על מידת החום של הסטייק על פי אזורי צלייה שונים על אותה הרשת, ואילו תנור גז החום הוא אחיד.
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4688
הצטרף: 20/01/2005 1:00
מיקום: Privilege 15

לינק להודעה

1. לא ניסיתי, אבל למה שלא תהיה אפשרות ?
אגב, כשהמכסה סגור אין כמעט עשן.
2. סינטה אינו הבשר החביב עלי (לצערי ולשמחתי) אבל באותו היום לא היה באטליז אנטריקוט טרי.
לכן ביקשתי סינטות דקות ועשיתי אותם על גבוה המדיום-וול (לכיוון הוול). כמובן שקצת יותר נסיון עם הגריל היה מכוון יותר את הסטייק למידה מדוייקת.
בייחוד בביקורת של הT2 לא הייתי רגיל לעוצמת החום האדירה הזאת ולקח לי נגלה של בשר (שהלך לילדים :) ) בכדי להתמודד עם זאת.
גם בT2 וגם בGTI 3 מתחת לכל פלטה יש מבער נפרד. כך שלאחר חימום ראשוני בחום גבוה אתה יכול להוריד פלטה אחת נגיד ללהבה נמוכה ואז לבצע סגירה וצליה על פלטות נפרדות. (שאגב זה מבחינתי חסרון גדול בגרילי WEBER שם המבערים בסיבוב לרוחב הגריל. כך שאי אפשר לשלוט בכל פלטה לחוד (כמובן שכבודו במקומו מונח)
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

RAKANI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 60
הצטרף: 12/01/2012 1:00

לינק להודעה

מצטרף להמלצה
לי יש את ה GTI3 וממש מרוצה ממנו למרות היותי חסיד של מנגל פחמים
ו(ויש אפשרות לשים ענפי רוזמרין ,אני מניח על הרשת )

ronny
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: 14/12/2006 1:00

לינק להודעה

שלום

רכשתי את ה T2 ורציתי לשאול את מי שכבר יש לו - נראה לי שהנעילה של המדפים בצד לא מספיק יציבה - האם הרכבתי לא נכון?

תודה

רוני

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”