המלצה: סרט ישראלי קצר מדהים בכיכובה של יעל דואני!
חח הפעם ממש השקיעו. אחד נרשם בשביל להמליץ והשני בשביל לשבח
הבעיה שזה עדיין לא מספיק מתוחכם חברים. מס. ההודעות מסגיר אותכם
מאכזב אנשים , מאכזב
למגיב שמעלי: מצטער לאכזב אותך. אין פה שום תיאורית קונספירציה. אני לא מכיר את יוצרי הסרט. [לא שהייתי מתנגד להכיר את מי שכתב אותו.]
נכון, נרשמתי כדי לשבח את הסרט. אין בזה שום דבר פסול. אף אחד לא ביקש ממני לעשות את זה. אבל בתור חובב קולנוע, ומי שלמד קולנוע ובתור ישראלי רציתי להביע תמיכה בסרט ישראלי קצר שהפתיע אותי וכבש אותי.
בסופו של דבר הסרט, כל סרט, נשפט לפי התוכן שלו ולא לפי צורת הפרסום שלו.
כנראה שלא ראית את הסרט. אתה יכול לאהוב אותו או לא, זה עניין של טעם. אבל אתה לא יכול להכחיש שיש לו רעיון מיוחד.
נכון, נרשמתי כדי לשבח את הסרט. אין בזה שום דבר פסול. אף אחד לא ביקש ממני לעשות את זה. אבל בתור חובב קולנוע, ומי שלמד קולנוע ובתור ישראלי רציתי להביע תמיכה בסרט ישראלי קצר שהפתיע אותי וכבש אותי.
בסופו של דבר הסרט, כל סרט, נשפט לפי התוכן שלו ולא לפי צורת הפרסום שלו.
כנראה שלא ראית את הסרט. אתה יכול לאהוב אותו או לא, זה עניין של טעם. אבל אתה לא יכול להכחיש שיש לו רעיון מיוחד.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כן זה מביך ומשעשע, כל תגובה נוספת לא תורמת.
לפחות בפורום אופניים הם נרשמים ב2009 ומחכים רדומים עד 2013 בשביל הספאם הראשון.
לפחות בפורום אופניים הם נרשמים ב2009 ומחכים רדומים עד 2013 בשביל הספאם הראשון.
ואוו ממש דנזל וושינגטון וקמרון דיאז
טקס האוסקר השנה הולך להיות מפוצץ מסרטי הטרולים שמבקרים כאן לאחרונה........
פותח השרשור: לא יהיה פשוט יותר להעלות את הבדיחות האלה ליוטיוב או פייסבוק ולבקש מהמשפחה
והחברים לתת בלייק?
טקס האוסקר השנה הולך להיות מפוצץ מסרטי הטרולים שמבקרים כאן לאחרונה........
פותח השרשור: לא יהיה פשוט יותר להעלות את הבדיחות האלה ליוטיוב או פייסבוק ולבקש מהמשפחה
והחברים לתת בלייק?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
בסדר....בני1981 כתב:למגיב שמעלי: מצטער לאכזב אותך. אין פה שום תיאורית קונספירציה. אני לא מכיר את יוצרי הסרט. [לא שהייתי מתנגד להכיר את מי שכתב אותו.]
....
הבנו רביד_כהן ...
http://cafe.mouse.co.il/post/3009105/
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13630477
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.