שלום לידידי העוזרים.
ברשותי מחשב HTPC עם דיסק קשיח 1TB \ WIN7 \ XBMCשמשמש היום לסרטים FHD בלבד (ללא 3D), המחשב מחובר למערכת ימהה עם מחבר אופטי (SPDIF) ולטלויזיה מחובר ב HDMI.
ממה שאני שם לב בזמן האחרון לא מעדכנים יותר מדיי את התוספים של XBMC והתוכנה של ISRAVOD נראת עדיפה...
השאלה שלי האם כדאי לי לקנות מוצר GOOGLE TV כזה או אחר (חובה עם מחבר RJ545) ולהחליף את המחשב בקופסא קטנה (אני יודע שאם אני מחליף את המחשב אני צריך למצוא פיתרון לדיסק הקשיח - 3.5" שאני לא יודע עם יעבוד חלק USB ואני גם צריך למצוא פיתרון איך להוציא מקופסת GOOGLE TV כבל SPDIF).
בקיצור אשמח לשמוע המלצות אם כן או לא ואם כן אלו חלופות יש לי?
תודה לכולם ושבוע טוב!
אשר.
[התייעצות] האם להחליף את ה HTPC שלי
היי אשר ,
ממה שרשמת אני מבין שהשימוש העיקרי בתוכנה הוא התוספי צפיה ישירה בעברית?
אם אתה מרוצה מאפליקציה לאנדרואיד ויש לך אותה על טלפון -אני בטוח שיש אפשרות דרך הנגן WONDERSAHRE או YATSEE
לשדר לXBMC.
ממה שאני רואה ומרגיש סביבי כל הקופסאות אנדרואיד האלו לא מי יודע כמה ... (בינתיים ורובן)
לא הייתי מחליף מחשב בקופסא כזו שמריצה אנדרואיד . אבל אין לי אחת כזו אז אולי אני טועה.
אשמח אם תפרט לנו את יתרונות האפליקציה כדי שנשקול גם כן מעבר.
ממה שרשמת אני מבין שהשימוש העיקרי בתוכנה הוא התוספי צפיה ישירה בעברית?
אם אתה מרוצה מאפליקציה לאנדרואיד ויש לך אותה על טלפון -אני בטוח שיש אפשרות דרך הנגן WONDERSAHRE או YATSEE
לשדר לXBMC.
ממה שאני רואה ומרגיש סביבי כל הקופסאות אנדרואיד האלו לא מי יודע כמה ... (בינתיים ורובן)
לא הייתי מחליף מחשב בקופסא כזו שמריצה אנדרואיד . אבל אין לי אחת כזו אז אולי אני טועה.
אשמח אם תפרט לנו את יתרונות האפליקציה כדי שנשקול גם כן מעבר.