pioneer vsx922 air play - מתנתק כל הזמן
היי,
האיפון שלי הוא למעשה המקום היחיד בו כל השירים נמצאים וממנו אני מנגן אותם בכל מקום.
ברגע ששמעתי על טכנולוגית air play המוטמעת בתוך מגברי פיוניר קניתי את ה 922.
לצערי הרב העסק לא ממש יציב... יכול לנגן רבע שעה רצוף ופתאום מתנתק...
וכך מידי פעם יש ניתוקים מרגיזים.
מי מכיר את התופעה ויכול לעזור ?
אוריה
האיפון שלי הוא למעשה המקום היחיד בו כל השירים נמצאים וממנו אני מנגן אותם בכל מקום.
ברגע ששמעתי על טכנולוגית air play המוטמעת בתוך מגברי פיוניר קניתי את ה 922.
לצערי הרב העסק לא ממש יציב... יכול לנגן רבע שעה רצוף ופתאום מתנתק...
וכך מידי פעם יש ניתוקים מרגיזים.
מי מכיר את התופעה ויכול לעזור ?
אוריה
אם אתה מסנכרן את האייפון עם האייטיונז של המחשב שמחובר לרשת אז יש לך יכולת ניגון ישירות מהאייטיונז.
במידה והם מחוברים לאותה הרשת כמובן.
יש לי את ה-822 והוא מנגן מהאייטיונז בלי בעיה... על האייפון לעתים יש בעיות טווח או בעיה של גלישה בקביל שלוקחת רוחב פס.
יש לי את ה-822 והוא מנגן מהאייטיונז בלי בעיה... על האייפון לעתים יש בעיות טווח או בעיה של גלישה בקביל שלוקחת רוחב פס.
היי,bvlp כתב:אם אתה מסנכרן את האייפון עם האייטיונז של המחשב שמחובר לרשת אז יש לך יכולת ניגון ישירות מהאייטיונז.
יש לי את ה-822 והוא מנגן מהאייטיונז בלי בעיה... על האייפון לעתים יש בעיות טווח או בעיה של גלישה בקביל שלוקחת רוחב פס....
תכלס אני לא מסנכרן את האיפון עם האייטונס של הנייד כי אני עושה את זה בנייד בעבודה.
אבל בנייח ברשת הביתית יש אייטונס הכולל את היוזר שלי ולכן כל השירים שם.
כל הענין הוא שאתה יכול עם האיפון לדלג בקלות בין שירים ולא לרוץ לחדר כל פעם שבא לך להחליף שיר...
ועדין, איך בדיוק אתה יכול לנגן במגבר שירים מהאייטונס שעל הנייח ?
אוריה
שתי אופציות ניגון-
1) לנגן מהנייח ולשלוט במה שמתנגן במחשב דרך אפליקציית remote של אפל. המוזיקה מתנגנת מהמחשב ואתה מפנה רוחב פס לטלפון להתעסקויות שלך ועדיין מתחבר כשנוח ומעביר שירים. הנייח מנגן דרך airplay.
2) לנגן ישירות מהאייפון כמו שאתה עושה- פחות מומלץ עקב ניתוקים, בעיות טווח וכו.
1) לנגן מהנייח ולשלוט במה שמתנגן במחשב דרך אפליקציית remote של אפל. המוזיקה מתנגנת מהמחשב ואתה מפנה רוחב פס לטלפון להתעסקויות שלך ועדיין מתחבר כשנוח ומעביר שירים. הנייח מנגן דרך airplay.
2) לנגן ישירות מהאייפון כמו שאתה עושה- פחות מומלץ עקב ניתוקים, בעיות טווח וכו.