vfd - זה המסך שמציג לך את הנתונים לגבי המחשב או לגבי פריט המדיה שפועל באותו הרגע וכו'
שים לב: זה לא LCD זה מסך שמורכב מנורות קטנות מאוד - אני גם מצטרף להמלצה על מארז עם VFD
adiz
adiz כתב:
אולי במקום אחד מכונני 5.25..? יש כאלה VFD?
הסבר מהחברים
1 מהיכן ה VFD מקבל נתונים מהלוח היכן מתחבר השקע תקע שלו
2 האם צריך לוח מיוחד
3 האם אני לא יכול לקבל נתונים אלו על מסך ה LCD
4 היכן גם יש מארז כזה במחיר סביר
תודה
1. ה VFD בדרך כלל מתחבר ללוח דרך USB (על אחד ה Header-ים בלוח).
2. לא. בדרך כלל מגיעה יחד עם ה VFD תכנה שדואגת להציג בו בזמן אמת את כל הנתונים.
3. כמובן. צריך שתכנת ה Media Center שלך תדע להציג את הנתונים הללו במסך. (בדר"כ היא מציגה את רובם - שם השיר המתנגן וכו').
4. היום בבוקר נחתתי מלונדון כשבאמתחתי מארז Antec Fusion. לדעתי, בלי שום מתחרים, ומכל הבחינות, הקנייה הכי משתלמת היום. כולל ספק כח ו VFD (וללא שלט), ובעל שני מאווררים של 120 מ"מ בעלי מהירות משתנה. עלה לי 120 ליש"ט לפני החזר מע"מ (אחרי החזר שאקבל אי"ה זה יסתכם ב 100 ליש"ט = כ 800 ש"ח). הרבה פחות ממה שסוחרי ארצנו רוצים עליו - וזה עוד בעיר הכי יקרה באירופה. המחיר שלו בארץ עדיין משאיר אותו, לדעתי, הקנייה הכי משתלמת. יש עליו הרבה מידע וסקירות באינטרנט - יש גם בארץ בפורום FRESH.
goodoffer כתב:vfd - זה המסך שמציג לך את הנתונים לגבי המחשב או לגבי פריט המדיה שפועל באותו הרגע וכו'
שים לב: זה לא LCD זה מסך שמורכב מנורות קטנות מאוד - אני גם מצטרף להמלצה על מארז עם VFD
adiz
adiz כתב:
goodoffer כתב:vfd - זה המסך שמציג לך את הנתונים לגבי המחשב או לגבי פריט המדיה שפועל באותו הרגע וכו'
adiz
adiz כתב:
משום מה זה לא נראה לי VFD 5.25 אבל אני סומך עליך...האם רכשת אותו בארץ? ואם כן מאיפה?
והאם הוא בא עם שלט?
ושאני מתכוון ל 5.25 אני מתכוון במקום אחד מכונני הסידי.
תודה
...
רכשתי אותו בנועה מחשבים - אבל לא רק שם מוכרים אותו
סמוך עליי - זה מתאים ומותאם למקום שבו אמור להיות כונן CD רגיל
הוא בא עם שלט - כנס לקישור ותראה בדיוק מה תכונותיו של השלט והמסך (ויש הרבה)
כנס לקישור ותראה שאני בניתי את המארז שלי בעצמי ולכן אני יודע
בוודאות מה נמצא בו ובאיזה גדלים (אני דאגתי להרכיב ולהתאים את הפתחים)
אני יודע מהן האיכויות, תכונות , חיבורים וכו'
לי יש את ה LC10 ואני יכול לדווח שהאיוורור לוקה בחסר.
אין כניסה קידמית של אוויר, הדיסקים ניצלים בחום, ואי אפשר לחשוב אפילו על כרטיס מסך פאסיבי.
לא הייתי קונה מהם שוב.
קנייה הבאה אשים לב לאיוורור.
מבחינת קירור AHANIX לא משהו לדעתי. בכל הדגמים םשלהם, אם אני לא טועה יש שני מאווררי 60 מאחורה וזה. גם הספק קטן מדי אם שמים כרטיס מסך עצבני ועוד כמה דברים...
LC17 נראה מצוין מבחינת התכונות, המחברים מקדימה והקירור. גם הספק שלו לפי בחירה.
לגבי VFD אני לא מבין למה צריך את זה. לא מצאתי בזה שימוש עד היום. מקל וחומר לגבי הדגם החדש של AHANIX שמגיע עם מסך מגע LCD. למה לעזאזל שארצה לשבת קרוב למכשיר ולהשתמש במסך מגע???
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE