שלום לכולם
בימים האחרונים התחלתי לצפות בשידורי סטרימינג. האתר מאפשר שימוש בשידורים באמצעות נגן סטרימינג.
הקבצים הם מסוג m3u8 ב- 60fps
מכיוון שדרך נגן הפלאש באתר הסארימינג השידור היה קופצני ולא חלק (מה נקרא choppy) המליצו לי לשדר דרך נגן vlc שהם תומכים בו (לא תומכים בנגנים אחרים
)
הורדתי את הנגן vlc גרסה אחרונה 2.1.0 ואכן הנגן מנגן את הקובץ באופן חלק ללא קפיצות (כשמדובר ב-60fps זה בכלל נראה כמו שידור טלוויזיה)
אממה, הנגן מתחיל לקפוא באופן רנדומלי מדי כמה דקות.
בתמיכה של האתר אמרו לי שכדאי לשנמך וזו בעיה ידועה והמליצו לי על גרסת 2.0.6 אך מבחינתי זה לא פתר את בעית הקפיאות.
יש לי חיבור 40 מגה ומחשב חדיש (core i5 8giga ram gtx 760 )
בתמיכה של האתר ובפורום הבנתי שלאנשים אחרים שנמוך לגרסה 2.0.6 אכן פתרה את הבעיה אך לצערי לא.
בנוסף, הם מאפשרים צפייה דרך נגן potplayer הבעיה שהנגן הזה לא מאפשר הרצה קדימה ואחורה של הקובץ והוא כל הזמן מבפר כך שזה לא רלוונטי או שאולי ניתן לפתור את זה
אשמח לשמוע עצתכם כיצד לפתור את הבעיה (יכול להיות שמכיוון שמותקן לי על המחשב mpc-hc יש התנגשות קודקים? סתם ניחוש)
אהיה ממש מאושר אם תצליחו לעזור לי עם זה
נתוני עזר : לצורך הבדיקה התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, התקנתי מחדש גרסת פלאש אחרונה, ניטרלתי אנטי וירוס ופיירוול , כאמור ללא הצלחה. אגב קבצי hd מנטפליקס והולו מנגן ללא בעיה וולא קרטועים. אני כמעט משוכנע שהבעיה עם הנגן
אני מאמין שהמומחים פה יצליחו לעזור לי עם זה