בעיה בבחירת פורמטי רצוי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
asafl13 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

יש לי בעיה שכשאני מנסה לנגן מוסיקה דרך מקור חיצוני, מחשב או פלאפון, אני לא יכול להעביר את התצורה ל 5CH STEREO
אני יכול לשמוע אך ורק ב 2.1, הרסיבר בוחר לי אוטומטי את הפורמט, וכשאני מנגן סרטים הוא משמיע ב DTSHD לדוגמה, אבל רק בפורמט סטיריאו אני לא יכול לשנות.

מדובר מגבר HK158

אני יודע שאומרים שעדיף לשמוע בסטיראו מוזיקה אבל בכל זאת.....
תודה מראש למגיבים

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

עברת על כל ההגדרות? מוגדר לו שיש 5רמקולים שמחוברים אליו פיזית? עשית test בשלט ושמעת רחש מכל 5 הרמקולים?

asafl13 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על העזרה,

כן שאני מנגן באותו מחשב דרך אותו חיבור סרטים,המגבר בוחר אוטומטי dtshd ונותן לי לשנות לפורמטים אחרים.
רק שאני מפעיל סרטים/מוזיקה שלא באיכות גבוהה המגבר עובר אוטומטי ל 2.1 וכאילו נועל את האפשרות לבחור פורמטים אחרים כי הם לא מתאימים. ואז אני לא יכול לבחור 5ch stereo.

בגלל זה אני כמעט בטוח שהבעיה לא בהגדרות מחשב.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #4 

ממש מוזר. זה חייב להיות הגדרות. לי יש HK 156 בחדר השינה שזה דגם זהה ל158 ואין לי בעיה כזאת עם אף מקור. אומנם לא חיברתי מחשב אבל עם ממיר, סטרימר וarc מהטלוויזיה אין לי בעיה לבחור 5 channel stereo. הדבר היחיד שעולה לי זה שאתה מגדיר לו איזשהו פורמט לסאונד שהוא לא יודע איך לאכול אותו (למשל 48 הרץ והוא יודע לטפל רק ב44.1).

asafl13 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני אבדוק את ההגדרות של זה שוב, שאלה נוספת.... יש אפשרות לעבור דרך השלט על בחירת הפורמט(dtshd, 2ch....), בלי לעבור דרך ה osd?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”