פיליפס 8708
היי חברים,
ראיתי את ה8708 בתצוגה היום ושמתי לב לשני דברים :
1.בסצינות מהירות היה נראה לי ואני לא מומחה גדול שיש חוסר יציבות כזו אם מתרכזים בנקודות מסוימות.דעתכם?
2.שמתי לב שבכמה מסכים של סוני יש שולים בצדדים של שלושה ארבעה מילימטרים .מה זה ?
תודה
ניר[/list]
ראיתי את ה8708 בתצוגה היום ושמתי לב לשני דברים :
1.בסצינות מהירות היה נראה לי ואני לא מומחה גדול שיש חוסר יציבות כזו אם מתרכזים בנקודות מסוימות.דעתכם?
2.שמתי לב שבכמה מסכים של סוני יש שולים בצדדים של שלושה ארבעה מילימטרים .מה זה ?
תודה
ניר[/list]
המסך רק הגיע ואני מניח שכמעט אף אחד לא ראה אותו בפעולה ! יום שני אמורים להרכיב אותו אצל החבר amitgv1 ונחכה לרשמים ממנו, בנוסף אני מניח שמסך ברמה כזאת יבחן באתרים שמיתמחים בזה וניהיה יותר חכמים , איפה ראית אותו בתצוגה ?
Nir, תסתכל בשרשור שלי ״סקירה ראשונה ל 8708״. יש שם ריכוז של כל המבחנים שבוצעו לו עד היום עם תרגומים לאנגלית שביצעתיNK כתב:המסך רק הגיע ואני מניח שכמעט אף אחד לא ראה אותו בפעולה ! יום שני אמורים להרכיב אותו אצל החבר amitgv1 ונחכה לרשמים ממנו, בנוסף אני מניח שמסך ברמה כזאת יבחן באתרים שמיתמחים בזה וניהיה יותר חכמים , איפה ראית אותו בתצוגה ?...
תודה רבה .זה שם השרשור המדויק?amitgv1 כתב:Nir, תסתכל בשרשור שלי ״סקירה ראשונה ל 8708״. יש שם ריכוז של כל המבחנים שבוצעו לו עד היום עם תרגומים לאנגלית שביצעתיNK כתב:המסך רק הגיע ואני מניח שכמעט אף אחד לא ראה אותו בפעולה ! יום שני אמורים להרכיב אותו אצל החבר amitgv1 ונחכה לרשמים ממנו, בנוסף אני מניח שמסך ברמה כזאת יבחן באתרים שמיתמחים בזה וניהיה יותר חכמים , איפה ראית אותו בתצוגה ?......
קראתי תודה רבה!...