אז מי כבר טעם Cafelix ?
- giladg1111
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אחלה חבר'ה וקפה טוב
הקונספט שלהם ממש ייחודי בפשטותו וכנותו
ממליץ על קפיצה לשם, אם אופיר שם, אז הרווחתם איש שיחה ומושבע קפה רציני
הקונספט שלהם ממש ייחודי בפשטותו וכנותו
ממליץ על קפיצה לשם, אם אופיר שם, אז הרווחתם איש שיחה ומושבע קפה רציני
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
אני רץ מיד ועושה מנוי להארץ .coffeeavi כתב:האם זה באמת כל כך מעולה כמו כשכתוב בכתבה בהארץ?
בכל מקרה אני מאחל הצלחה גדולה לחברה האלו ומאחל להם שיצליחו לשנות את תרבות הקפה כאן....
כולם מנויים ואני לא ? איך נקרא את הכתבה?
נ.ב. שם המקום עלה בעבר, בהקשר לשתית הקפוצ'ינו והשארת הקצף בכוס וכן בהקשר למנהג "הכוס האישית" שם.
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=15
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=15
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הייתי שם אתמול. חבר'ה מקצוענים ביותר. איזה כיף זה לראות אנשים מכינים קפה על פי כל הכללים כמו שצריך 
יחד עם זאת, תערובת הבית לא ערבה לחיכי ממש אז שווה לנסות עוד דברים. אפשר גם לקנות קפה קלוי וגם ירוק אבל זה לא זול.
יחד עם זאת, תערובת הבית לא ערבה לחיכי ממש אז שווה לנסות עוד דברים. אפשר גם לקנות קפה קלוי וגם ירוק אבל זה לא זול.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
יש את כל הזנים הרגילים שיש בארץ ואם חסר משהו אז זה במשלוח בדרך. כמו למשל מקסיקו וקניה.
המחירים הם 55-70 ש"ח ממה שאני זוכר. 55 ש"ח זה לזנים הפחות יקרים כמו ברזיל וכדומה ו70 ש"ח זה לסומטטרה וכדומה.
הם גם קונים מיבואנים בארץ לרוב וחלקית יוצרים קשר עם ספקים בחו"ל בעצמם.
המחירים הם 55-70 ש"ח ממה שאני זוכר. 55 ש"ח זה לזנים הפחות יקרים כמו ברזיל וכדומה ו70 ש"ח זה לסומטטרה וכדומה.
הם גם קונים מיבואנים בארץ לרוב וחלקית יוצרים קשר עם ספקים בחו"ל בעצמם.
הייתי שם אתמול, המקום מגניב מאוד!! אווירה כיפית, היו שם הרבה דוברי גרמנית(ברליאני משהוא:) שרות אדיב וקפה מעולה(לא זול אבל מעולה!)
קניתי 2 ק"ג בכדי להתפנק, לרוב אני שותה דיאמה (מקבל דרך חבר בעל מסעדה במחיר סביר:)שהוא קפה נחמד מאוד אבל אין מה להשוות.
באמת מומלץ מאוד
קניתי 2 ק"ג בכדי להתפנק, לרוב אני שותה דיאמה (מקבל דרך חבר בעל מסעדה במחיר סביר:)שהוא קפה נחמד מאוד אבל אין מה להשוות.
באמת מומלץ מאוד
הדיאמה קפה מעולה. באיזו מכונה אתה מכין?rav4 כתב:הייתי שם אתמול, המקום מגניב מאוד!! אווירה כיפית, היו שם הרבה דוברי גרמנית(ברליאני משהוא:) שרות אדיב וקפה מעולה(לא זול אבל מעולה!)
באמת מומלץ מאוד...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)