לא בטווח הקרוב לך תדע ?
לגבי הסוני SONY CDP-XA50ES אחד המדהימים שיצא לי לשמוע ולהחזיק 3D בצליל עם כל מה שתרצה בסאונד .
וממש עכשו עשיתי השוואה בין הDAC של הסוני
בחיבור ישיר ללימן עם הכבל המדהים חייב חייב לומר חדש מאריזה נשמע חלום ויש לי לא מעט מVDH - ועדיין לא קיבל את הצליל שלו הכבל !!!!!
ל REGA DAC { לצורך העניין ממיר }
עם הקלטת הראפרנס שלי שיר על האדמה של מאהלר שבתמונה קלמפרר ונדרליך לודביד
ממיר הרגע נשמע עם חיבור קואס והסוני כטרנספורט הרבה יותר עשיר ואנלוגי מהצליל של הסוני הפתוח שקוף עם החום האופייני של הסוני הזה - עוד אחד כזה יש לי ישן יותר CDP-X303ES
לרגע יש צליל מזכיר מנורות ממש מלא חם קצת קר בגבוהים עדיין לא עבר הרצה כראוי חדש מאריזה - התחום הנמוך עוצר נשימה לפעמיים .
שני חותמות צליל שונים לגמרי הסוני ורגע את מי אני מעדיף ?- אבא אוהב את כל ילדיו כנראה . הרגע גובהה צליל טוב יותר מעט - מזכיר לי את הSCD-1 + TAE1 בחיבור XLR שכבר אינם אצלי שהיה לי מגבר מנורות DV336SE והוחלף לדנון 2000 עם אוזניות HD600 שאין לי כבר אותן
שנים אני חשבתי כי נכון הוא הדבר כי מכשיר טוב ויוקרתי מסדרות שאני מחזיק אין צורך לDAC חיצוני - אבל? אבל גדול מאד
כי...
כאן יש לי שני סוגים צליל שונים כל הפרטים שם כל המוסיקה שם השוני הוא בגישה בפרזנטציה של הצליל - וברגיעה של הסאונד = בטופ בקרשנדו הסאונד אנגלי רגוע יותר מהיפני .
להזכירכם כי עד אתמול לא היה לי REGA DAC היה לי שלל המכשירים של סוני כולל מיני דיסקים עם דקים משובחים ומרנץ CDA-94 האגדי.מול כל אחד צליל שונה מאחר .
ה-REGA DAC עם חותם צליל בהתחלה ממש - עדיין לא עבר בריק אין - פשוט צליל מלא רחב עמוק מאד כמו הסוני 50- עם טימבר מעט מלא יותר מהסוני, עבור המעט הזה משלמים .
שוב הבדלים ממש ניכרים עם הכבל הקורוס 2 של קורד מגבר הליימן ואוזניות 800 הן כאן הנושא המרכזי כי אם הציוד שהיה לי נהנתי אפילו לא שקלתי לרכוש מגדר ליימן או ממשיר שלא נדבר על כבל קורוס 2
ה800 הציבו לי סף כזה שההיתי חייב לשדרג גבוהה יותר ממה שהיה לי על מנת להנות מהן ואכן הם מספקים את האהבה למוסיקה - צליל שלוקח אותי רחוק רחוק אפילו שאני מאזין וכותב מילים אלו
החיפש אחרי מגבר איכותי כנראה לא יסתימו בקרוב הליימן מעולה אולי יש טובים ממנו ??? צריך לחפש
בפחות מזה כנראה לא הרבה ישמע צריך באמת ליין שלם של ציוד טוב ה800חושפת טוב ולרע הכל אין הנחות .מאז 1975 עם האוזניות הראשונות של סנהייזר שלי 414 והיום אני עם ה800. אוזניה שיודעת לתת לי הנאה ולשמוע הכל אך צריך
כנראה ציוד מעולה עבורה .
היום נכנסתי לעידן חדש כנראה המנדט הבריטי חזר לארץ
בברכה