שרשור תגובות: Anthem עם 3 רסיברים חדשים לסדרת ה- MRX עם תמיכה ברזולוצית UHD

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46372
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Anthem עם 3 רסיברים חדשים לסדרת ה- MRX עם תמיכה ברזולוצית UHD

תמונה

חברת Anthem מרעננת את סדרת הרסיברים שלה עם 3 דגמים חדשים, אשר מהווים את הדור השני של החברה לסדרת MRX. שלושת הדגמים מגיעים עם נתונים וחזות דומים למדי, כאשר הדגם הבכיר, MRX 710, בעל הספק של 120W ודגם הביניים, ה- MRX 510, בעל הספק של 100W לערוץ. שני הרסיברים הינם בעלי יכולת להפעיל 7.1 ערוצים. דגם הכניסה של הסדרה, ה- MRX 310, בעל הספק צנוע יותר של 80W ובעל 5.1 ערוצים בלבד.
שלושת הדגמים מגיעים עם מערכת הכיול המשופרת של החברה, בשם ARC 1M, מספר מחברי ה- HDMI עומד על 7 כניסות ועוד כניסה אחת בחזית (ה- M ...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #2 

תודה זיו

אנטם מותג בהחלט איכותי ואני מאמין שהרסיברים שלהם בהחלט יכולים לתת פייט לרסיברים המיינסטרימים היותר פופולאריים ועממיים (במיוחד באתר hometheater הישראלי :wink:)
אמנם אין לי ניסיון שמיעתי וחוויתי עם הרסיברים של אנטם, אך מה שאני יודע, שמעתי וחוויתי שהם יודעים לעשות פרוססורים (כגון הD2V) מעולים וברמת הייאנד ובאותה שורה עם מותגים כגון: classe (למשל) ...

לאנטם יש בהחלט מה להציע בכל הקשור לעיבוד וגישה לקולנוע, הARC כRC בהחלט מעולה בתפיסתו ומקצועי ביותר והכי חשוב (לדעתי) שניתן גם לעבדו ידנית ולהגיע לתוצאות מכובדות ביותר...

לגבי הרסיברים וממה שהציג זיו הם גם לא עולים יחסית בשמיים ונגישים לכל כיס, מעניין להשוות אחד שכזה מול היותר פופולאריים/עממיים (פיוניר ושות׳)...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #3 

שלום,
בהמשך לדבריו של ידידי איתי, לי דווקא הייתה התנסות קצרה עם רסיבר של Anthem , דגם MRX-500 (למיטב זכרוני).

קיבלתי את המכשיר מ"לגאסי אודיו" כתחליף לפיוניר LX-83 שהתקלקל ונשלח למעבדה.
האמת? לא הרגשתי בהבדל ביניהם, מבחינת פרוססינג.
נושא ההגברה היה פחות רלוונטי במקרה שלי, כי הרמקולים הקדמיים והסנטר נדחפים ע"י פאוארים...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”