קודם כל אני אציג את עצמי
אני אלעד,אוהב כל דבר איכותי החל במוסיקה (והאמצעים להפיק כך) וכלה במכוניות ואופנועים (ואשתי כמובן
אחי טס לחוץ לארץ (הודו רבתי) לשנה+ ובזמן הזה לוויתי את הטלוויזיה שלו - LG LCD 32 פשוטה אבל טובה
בשעה טובה הוא כבר עכשיו על הטיסה חזרה לארץ ומאתמול אני רץ באינטרנט ובודק טלוויזיות בתקציב של 2000 ₪ גג
(מטרנות וטיטולים.. ההורים בינינו בטח מבינים
בעבר כשבדקתי להנאתי טלוויזיות מיצרנים שונים בכל מקום שהגעתי שמתי לב לשניים שבלטו באיכותם
הראשונה הייתה השארפ LCD ובמפתיע הLED פחות הרשים אותי שעל פניו היה אמור להיות מתקדם יותר
התמונה בשארפ חדה והצבעים חיים והתמונה פשוט משדרת הנאה
הטלוויזיה השניה - SANSUI וגם במקרה ההוא היה מדובר בLCD ולאחר מכן הLED שאכן הציג שיפור מהקודמת
למען הסר ספק - צפיתי בהמון ולמשך זמן רב,היחידה שהייתה באמת מבחינתי הרף זו הסמסונג LED מסדרה גבוהה
ויקרה מאוד יחסית למתחרות (ותסלחו לי שאני לא זוכר את הדגם במדוייק) שהציגה עושר צבעים עזים\בולטים אבל בד בבד טבעיים ומאוזנים מאוד והכל כמובן בהפרדה מושלמת
אחרי ההקדמה
היום שמתי פעמי לעולם הקולנוע בפ"ת אחרי בדיקה של כל האופציות בתקציב המוגבל וכמובן שלא מצאתי 50 אינץ שיספק את יצר הילדותיות שלי
אבל לאחר הצצה לתצוגה כשאני דוחה כל הפרעה פשוט נתקעתי על אותה טלוויזיה ללא לדעת מה שם החברה (לא בחנתי אפילו)
כן... SANSUI
40 אינץ LED וקיבלתי עוד הנחה מהמחיר "הרשמי" ולמען האמת אני (כאחד שרודף אחרי איכות) מאוד מסופק
אז למה אני מספר לכם?
וכל זה אני אומר בהסתייגות ולא חלילה לפגוע ברגשותיו של אף אחד מכם שאכן רוכשים ציוד ברמה גבוהה ונהנים - וטוב שכך!
כולם זוכרים את סיפור "המלך עירום"?
ראיתי כאן ביקורות מאוד רעות החברה ומוצריה ולדעתי (בתור אחד בעל זוג עיניים והגיון בריא ב"ה)
במבחן עיוור כמו שנעשה באודיו לדוגמא התוצאות יפתיעו מאוד,לדעתי מה שאתה רואה וממה שאתה מתרשם (וכמובן שהתוכן מוצג בצורה ראויה) ממש לא נופל מהמסכים הטובים שבחנתי
על מנת לסבר את האוזן - בתחום האודיו כמו שציינתי כדוגמא במבחן עיוור התוצאות הפתיעו אף מומחים שהתפעלו מסטים זולים אף כרמת ההיי אנד
בשביל להרגיע את היצר שעוד שניה מתנפל עלי
יכול להיות שסנסוי עברה מתחת לרדאר?