מסך פנסוניק
- swedish_chef
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ה TH-42PV60 - Viera
אני ממליץ.
לפני שקניתי ראיתי אותו ליד ה PHD8 וה 436 של פיוניר, והוא נראה מצוין ליד שניהם.
העדפתי אותו על ה PHD8 מכיוון שיש לו יותר כניסות, רמקולים באיכות מצוינת, ו.. טוב, זה פנל חדש יותר.
מהפיוניר קצת חששתי בגלל כל הסיפורים על הצריבות שלו, למרות שניתן להשיג את ה 436 במחירים יותר אטרקטיביים היום כשיצא להם דגם חדש.
לפני שקניתי ראיתי אותו ליד ה PHD8 וה 436 של פיוניר, והוא נראה מצוין ליד שניהם.
העדפתי אותו על ה PHD8 מכיוון שיש לו יותר כניסות, רמקולים באיכות מצוינת, ו.. טוב, זה פנל חדש יותר.
מהפיוניר קצת חששתי בגלל כל הסיפורים על הצריבות שלו, למרות שניתן להשיג את ה 436 במחירים יותר אטרקטיביים היום כשיצא להם דגם חדש.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש לי 50pv600, המסקנות שלי מהדגמים של פנסוניק:
PHD8: התמונה הכי טובה, נעימה וחלקה מכל פלאזמה שראיתי אי פעם. עיצוב סתמי ופשוט.
PV600: תמונה חלקה ויפה, יש שיפור בנושאים מסויימים של עיבוד תמונה מהדור הקודם אבל החוויה קצת נהרסה ללא ספק בגלל הורדת פילטר הזכוכית. עיצוב סביר - סה"כ ה- All Around הטוב ביותר שמצאתי.
את ה- PV60 אני לא מכיר מספיק.
PHD8: התמונה הכי טובה, נעימה וחלקה מכל פלאזמה שראיתי אי פעם. עיצוב סתמי ופשוט.
PV600: תמונה חלקה ויפה, יש שיפור בנושאים מסויימים של עיבוד תמונה מהדור הקודם אבל החוויה קצת נהרסה ללא ספק בגלל הורדת פילטר הזכוכית. עיצוב סביר - סה"כ ה- All Around הטוב ביותר שמצאתי.
את ה- PV60 אני לא מכיר מספיק.
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
aloni,
לא הספקתי לבחון לעומק את שני המודלים הללו, אבל ממה שראיתי בתערוכה, רק למודלים של ה-EDTV יש פילטר פילם. מקור הטעות הוא בסקופ ישן של רן לוי, אבל לדעתי מאז שזה התגלה, פנסוניק חזרו בהם וחזרו לעבוד עם פילטר זכוכית. כאמור, המודלים שראיתי בתערוכה היו בעלי פילטר זכוכית עם אוויר (יש רפקלציות מיוחדות שנראות כך רק בפילטר מסוג זה). למרות ההצהרות, אגב, על שיפור דרמטי ביחס הניגודיות במודלים החדשים לא ראיתי קפיצה דרמטית.
לא הספקתי לבחון לעומק את שני המודלים הללו, אבל ממה שראיתי בתערוכה, רק למודלים של ה-EDTV יש פילטר פילם. מקור הטעות הוא בסקופ ישן של רן לוי, אבל לדעתי מאז שזה התגלה, פנסוניק חזרו בהם וחזרו לעבוד עם פילטר זכוכית. כאמור, המודלים שראיתי בתערוכה היו בעלי פילטר זכוכית עם אוויר (יש רפקלציות מיוחדות שנראות כך רק בפילטר מסוג זה). למרות ההצהרות, אגב, על שיפור דרמטי ביחס הניגודיות במודלים החדשים לא ראיתי קפיצה דרמטית.
oferlaor
ממה שכבר הספקת להתרשם מהמסכים החדשים , האם ניתן לומר שעל אף השיפור ביחס הניגודיות, הפנל החדש ועצם העובדה שאלו מסכי דור 9 - עדיין phd8 מציגה תמונה טובה יותר ?
הייתי בתערוכה וראיתי אותם מציגים תכני hd בלבד, האם בשידור של hot או yes יש יתרון דווקא ל- phd8 ?
תודה מראש
ממה שכבר הספקת להתרשם מהמסכים החדשים , האם ניתן לומר שעל אף השיפור ביחס הניגודיות, הפנל החדש ועצם העובדה שאלו מסכי דור 9 - עדיין phd8 מציגה תמונה טובה יותר ?
הייתי בתערוכה וראיתי אותם מציגים תכני hd בלבד, האם בשידור של hot או yes יש יתרון דווקא ל- phd8 ?
תודה מראש
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בד"כ שמות הדגמים עבור השוק האמריקאי\קנדי שונה על מנת להבדיל את הדגמים עקב השינוי במתח ההפעלה (220V או 110V).
יתכן שגם פה זה המקרה
יתכן שגם פה זה המקרה
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תכנס ל - GLOBAL SITE שלהם ומשם ל - Middle East
ואז תמצא את כל מה שאתה מחפש.
בכל מקרה זה הקשור שמצאתי לחלק של הטלויזיות הלוונטיות:
http://www.panasonic.ae/PMM/English/Pro ... ?CatId=221
ואז תמצא את כל מה שאתה מחפש.
בכל מקרה זה הקשור שמצאתי לחלק של הטלויזיות הלוונטיות:
http://www.panasonic.ae/PMM/English/Pro ... ?CatId=221
תודה כל הלינק
אבל לצערי לא הצלתי לדעת איזה חיבורים יש בפנל של הפלזמה
נוכחתי לדעת שבאתרים של פנסוניק רב הבילבול על הנימצא
המון כתוב אבל מעט מאוד מידע מקצועי
בכל מקרה אני רוצה ללכת לראות את המסך הנ"ל
רק אינני יודע מי מחזיק גם אותו וגם את הפיוניר החדשות על מנת להשוות בין השניים כי אני מאוד מתלבט
שמעתי שהשרות של יורוקום לא הכי הכי נחמד האם מישהוא נתקל במשהוא כזה
אבל לצערי לא הצלתי לדעת איזה חיבורים יש בפנל של הפלזמה
נוכחתי לדעת שבאתרים של פנסוניק רב הבילבול על הנימצא
המון כתוב אבל מעט מאוד מידע מקצועי
בכל מקרה אני רוצה ללכת לראות את המסך הנ"ל
רק אינני יודע מי מחזיק גם אותו וגם את הפיוניר החדשות על מנת להשוות בין השניים כי אני מאוד מתלבט
שמעתי שהשרות של יורוקום לא הכי הכי נחמד האם מישהוא נתקל במשהוא כזה