אז מה חדש בעולם הסטרימרים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הפרו נמכר עכב אי שימוש מכיוון מעבר דירנ והמחשב עבר לסלון
כרגע מחפש מכשיר שיתאים למדיות הקיימות והעתידיות
מעבד חזק...זיכרון טוב
3d מלא אופציונאלי
חיבור דיסק קשיח
שקט
חיבור לרשת אלחוטית בלי קטיעות
עידכונים שוטפים
היה לי בעבר פופ200 ממנו עברתי לפרו ושנתיים שלוש לא היה ברשותי סטרימר
אני קורא בפורומים ולא ראיתי שינוי ודגמים חדשים שיצאו לאחרונה...או שאני טועה??
האם שווה להמתין ללין חדש?
כרגע מחפש מכשיר שיתאים למדיות הקיימות והעתידיות
מעבד חזק...זיכרון טוב
3d מלא אופציונאלי
חיבור דיסק קשיח
שקט
חיבור לרשת אלחוטית בלי קטיעות
עידכונים שוטפים
היה לי בעבר פופ200 ממנו עברתי לפרו ושנתיים שלוש לא היה ברשותי סטרימר
אני קורא בפורומים ולא ראיתי שינוי ודגמים חדשים שיצאו לאחרונה...או שאני טועה??
האם שווה להמתין ללין חדש?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם 3D חשוב אז Dune HD TV-303D.
חיבור לרשת אלחוטית בלי קטיעות זה לא משהו שאפשר לצפות לו מאף סטרימר אם אתה מתכנן להעביר Full HD, פשוט כי התקן של ה-Wi-Fi לא בנוי להעביר כאלה קצבים מלכתחילה - אולי אולי אולי אם תשקיע גם בראוטר חדש שתומך ב-Dual Band מסדרה גבוהה של אסוס או נטגיר יהיה על מה לדבר (לדוג' Asus RT-AC66U או Netgear R6300).
אחרת אין הרבה חדש תחת השמש... תכל'ס אם יש מכשיר סולידי שעושה עבודה טובה ומקבל עדכונים שוטפים כמו פופקורן או WD, אז אין טעם להוציא כל חצי שנה דגם חדש שלא מביא שום בשורה אמיתית לתחום. צריך לזכור שסטרימרים זה שוק שלא נהנה מפרמיות גדולות ומותגי יוקרה, אז גם אין המון לחץ שיווקי כל הזמן לשדרג.
חיבור לרשת אלחוטית בלי קטיעות זה לא משהו שאפשר לצפות לו מאף סטרימר אם אתה מתכנן להעביר Full HD, פשוט כי התקן של ה-Wi-Fi לא בנוי להעביר כאלה קצבים מלכתחילה - אולי אולי אולי אם תשקיע גם בראוטר חדש שתומך ב-Dual Band מסדרה גבוהה של אסוס או נטגיר יהיה על מה לדבר (לדוג' Asus RT-AC66U או Netgear R6300).
אחרת אין הרבה חדש תחת השמש... תכל'ס אם יש מכשיר סולידי שעושה עבודה טובה ומקבל עדכונים שוטפים כמו פופקורן או WD, אז אין טעם להוציא כל חצי שנה דגם חדש שלא מביא שום בשורה אמיתית לתחום. צריך לזכור שסטרימרים זה שוק שלא נהנה מפרמיות גדולות ומותגי יוקרה, אז גם אין המון לחץ שיווקי כל הזמן לשדרג.