עם 4D, פלזמות ותלת מימד - שוק בתי הקולנוע מתעורר.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
נכון, הטכנולוגיה בהחלט מעודדת אנשים לצאת מהבתים, אבל עדיין הגורם המשפיע ביותר זה מחירי הכרטיסים.
את ההוכחה הטובה ביותר לכך, ניתן היה לקבל ביום חמישי הקודם, במבצע המיוחד של 10 שקלים לסרט.
הייתי בערב ביס פלאנט בחיפה, ובחיים שלי לא ראיתי דבר כזה- התורים עמוסים, כל הסרטים "סולד אאוט", ואף אחד מהם לא היה תלת מימד!
בסוף ניכנסנו לסרט "ג'ון דו" (נחמד מאוד, אהבתי), אפילו השורה הראשונה הייתה מלאה.
ישבנו בשורה השנייה, הצפייה בהחלט לא נוחה ממרחק כזה...
נכון, הטכנולוגיה בהחלט מעודדת אנשים לצאת מהבתים, אבל עדיין הגורם המשפיע ביותר זה מחירי הכרטיסים.
את ההוכחה הטובה ביותר לכך, ניתן היה לקבל ביום חמישי הקודם, במבצע המיוחד של 10 שקלים לסרט.
הייתי בערב ביס פלאנט בחיפה, ובחיים שלי לא ראיתי דבר כזה- התורים עמוסים, כל הסרטים "סולד אאוט", ואף אחד מהם לא היה תלת מימד!
ישבנו בשורה השנייה, הצפייה בהחלט לא נוחה ממרחק כזה...
הייתי נורא רוצה להיות שם בתורים העמוסים אך ורק כדי לעבור וללחוץ את ידו של כל אחד ואחד מהישראליםbariko כתב:שלום,
ישבנו בשורה השנייה, הצפייה בהחלט לא נוחה ממרחק כזה......
שהצליחו "לדפוק את המערכת" ולנצל את יום החג הזה כדי לקבל הנחה של 20 ש"ח על כרטיס לסרט.
אפילו אם זה במחיר של עמידה אינסופית בתור.... דוחק... רעש.... לחץ.... ו.....אפילו לשבת בשורה ראשונה
או שניה ולסבול בלא משנה איזה סרט העיקר לנצל.
לדעתי, הזוי !!
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
הזוי הזוי, אבל מדובר בתופעה ידועה.
בכנות, אינני מאלה שמחפשים את הזול, ולנצל מבצעים.
לא האמנתי שיהיו כל כך הרבה אנשים.
בסוף החלטתי להיכנס, כי מבחינתי היה הרבה יותר מבאס לחזור הביתה בלי הסרט, מאשר לשבת בשורה שניה
אולם הקולנוע זה בילוי מאוד אהוב עליי.
(מעדיף את זה מאשר כל מערכת ביתית)
בכנות, אינני מאלה שמחפשים את הזול, ולנצל מבצעים.
לא האמנתי שיהיו כל כך הרבה אנשים.
בסוף החלטתי להיכנס, כי מבחינתי היה הרבה יותר מבאס לחזור הביתה בלי הסרט, מאשר לשבת בשורה שניה
אולם הקולנוע זה בילוי מאוד אהוב עליי.
(מעדיף את זה מאשר כל מערכת ביתית)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני באמת לא מבין מה השוס הגדול בכרטיס קולנוע ב-10 ש"ח יום אחד בשנה כשבכל יום בשנה פחות או יותר כל בנאדם בארץ שיש לו כרטיס אשראי מקבל גם ככה 1+1, כך שכרטיסי קולנוע עולים גם ככה חצי מהמחיר הנקוב, שזה פחות מ-20 ש"ח...