קניית רמקולים מחו''ל
אני יודע שרמקולים של סרווין וגה מתומחרים בארץ ברמה מטורפת
אני רוצה להביא זוג קדמיים XLS 12
http://www.shopcerwinvega.com/detail/CER+XLS-12/XLS-12
המחיר שלהם בארץ הוא מתחיל מ6K ויש לי אפשרות לקנות אותם ב4.5K
בחו''ל הם עולים 2.6K לא כולל משלוח וכו'
יש לציין שהם שוקלים 25.4 קילו לרמקול
השאלה שלי זה איך אני מחשב כמה הם יעלו לי כולל משלוח, מס, מע''מ וכל היתר ?
והאם כדאי לי להזמין אותם מחו''ל ?
המון תודה ...
אני רוצה להביא זוג קדמיים XLS 12
http://www.shopcerwinvega.com/detail/CER+XLS-12/XLS-12
המחיר שלהם בארץ הוא מתחיל מ6K ויש לי אפשרות לקנות אותם ב4.5K
בחו''ל הם עולים 2.6K לא כולל משלוח וכו'
יש לציין שהם שוקלים 25.4 קילו לרמקול
השאלה שלי זה איך אני מחשב כמה הם יעלו לי כולל משלוח, מס, מע''מ וכל היתר ?
והאם כדאי לי להזמין אותם מחו''ל ?
המון תודה ...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ראשית, הלינק שהבאת לעיל מתייחס לרמקול בודד, לא לזוג רמקולים.
שנית, כתוב בלינק שהבאת מהחנות של CW שהדגם הנ"ל הוא Out of stock...
שלישית, אם משתמשים בקישור הזה לאמאזון עבור דגם, ומכניסים אותו לקישור שאורי הביא למחשבון של BUY2USA, מקבלים שיבוא אישי של רמקול בודד יעלה בערך 2,500 ש"ח במשלוח ימי (שייקח כחודשיים עד שיגיע אליך הביתה) או כ-3,500 ש"ח במשלוח אווירי.
בקיצור, לקנות אותם בארץ ב-4,500 ש"ח זה דיל לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שלהזמין זוג רמקולים כאלה ולחכות חודשיים לאנייה שתביא אותם יעלה לך כ-5,000 ש"ח.
שלישית, אם משתמשים בקישור הזה לאמאזון עבור דגם, ומכניסים אותו לקישור שאורי הביא למחשבון של BUY2USA, מקבלים שיבוא אישי של רמקול בודד יעלה בערך 2,500 ש"ח במשלוח ימי (שייקח כחודשיים עד שיגיע אליך הביתה) או כ-3,500 ש"ח במשלוח אווירי.
בקיצור, לקנות אותם בארץ ב-4,500 ש"ח זה דיל לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שלהזמין זוג רמקולים כאלה ולחכות חודשיים לאנייה שתביא אותם יעלה לך כ-5,000 ש"ח.
...
epony כתב:ראשית, הלינק שהבאת לעיל מתייחס לרמקול בודד, לא לזוג רמקולים.
בקיצור, לקנות אותם בארץ ב-4,500 ש"ח זה דיל לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שלהזמין זוג רמקולים כאלה ולחכות חודשיים לאנייה שתביא אותם יעלה לך כ-5,000 ש"ח....
קודם כל המון תודה לשניכם על העזרה !
אני כנראה כבר קיבלתי את ההחלטה שלי לפי מה שאתם אומרים
אגב, בהנחה ואני ארצה באיזה שהוא שלב לקנות משהו אחר מחו''ל (נניח רסיבר או משהו כזה שלא שוקל הרבה)
אני אוכל דרך המחשבון הזה לברר את הנושא?
- epony
- חבר במועדון 10K

כן, הוא אוכל את רוב הלינקים מאמזון בלי בעיה... 
אני הבנתי שלרמקולים האלו יש מכס בהשוואה לחניות אז מה שיוצא שלא משתלם לקנות אותם בחול רציתי בעבר להזמין את הXLS 15.
http://www.cerwinvega.com/home-audio/fl ... s-215.html
ולפי מה שהבנתי סריוס אחראית על כל העניין שהמס על סרווין ווגה כל כך עצום בארץ שאנשים לא יחשבו להביא אותם לבד.
והמדינה הזאת רק שמחה מכל העניין עוד כסף.
אהה ושחכתי לציין ש2 רמקולים כאלה עולים בחול כ1400$ לזוג.
ופה בארץ? כן סריוס הלכת רק לכיוון ה 12000 אלף לזוג.
ואם אתה תיבוא אותם לבד היצא לך יותר לא משנה מה אומר המחשבון!
שרציתי להביא אותם בארץ כי ראיתי תמחיר חבר בירר לי ואחרי הכל שילוח מס והכל כי הם ענקיים הגעתי ל 16 וחצי אלף.
ולפי מה שהבנתי סריוס אחראית על כל העניין שהמס על סרווין ווגה כל כך עצום בארץ שאנשים לא יחשבו להביא אותם לבד.
והמדינה הזאת רק שמחה מכל העניין עוד כסף.
אהה ושחכתי לציין ש2 רמקולים כאלה עולים בחול כ1400$ לזוג.
שרציתי להביא אותם בארץ כי ראיתי תמחיר חבר בירר לי ואחרי הכל שילוח מס והכל כי הם ענקיים הגעתי ל 16 וחצי אלף.
- epony
- חבר במועדון 10K

לא צריך תיאוריות קונספירציה.GMTK כתב:אני הבנתי שלרמקולים האלו יש מכס בהשוואה לחניות אז מה שיוצא שלא משתלם לקנות אותם בחול רציתי בעבר להזמין את הXLS 15.
והמדינה הזאת רק שמחה מכל העניין עוד כסף....
המס על רמקולים הוא זהה ולא קשור לאף יבואן אלא לתקנות המס של המדינה. כל רמקול שעולה יותר מ-$75 חייב במע"מ ומס קניה בסך של כ-34%. דרך אגב, שיעור המס הזה נכון לגבי יבוא של מוצרי חשמל רבים, כולל מגברים.
אני באמת לא מבין למה אתה רץ להאשים את כל העולם ואשתו.GMTK כתב:אהה ושחכתי לציין ש2 רמקולים כאלה עולים בחול כ1400$ לזוג.
שרציתי להביא אותם בארץ כי ראיתי תמחיר חבר בירר לי ואחרי הכל שילוח מס והכל כי הם ענקיים הגעתי ל 16 וחצי אלף....
אלה רמקולים גדולים מאוד - לשלוח זוג כאלה יתפוס בערך נפח של מטר קוב וישקול יותר מ-100 ק"ג!!! רק השילוח שלהם בתוך ארה"ב עולה יותר מ-$100
כפועל יוצא של כך, לשלוח אותם לארץ זה עסק מאוד יקר, כי שילוח בינ"ל זה לא עסק זול מלכתחילה ברגע שמדברים על נפחים כאלה.
אין פה קונספירציה, וגם לא קומבינה של היבואן. המציאות היא שהיבואן של CW הוא דווקא מאוד הוגן ככל הנראה ולא מתמחר את הרמקולים בפרמיה מטורפת. זו הסיבה שאתה "לא מצליח" להביא אותם ביותר זול מחו"ל.
אם חושבים על זה, המע"מ עלה, ככה שעכשיו זה יותר באיזור ה 35.7%כל רמקול שעולה יותר מ-$75 חייב במע"מ ומס קניה בסך של כ-34%....
- oris74
- חבר במועדון HT

לפני שבועיים הזמנתי סנטר מאמזון ארה"ב - עם עלות המשלוח (לא היה מע"מ כי זה פחות מ 75$) זה יצא חצי מחיר מהארץ וזה היה יכול להיות שליש מחיר אם היתה לי אפשרות לדחיית סיפוקים והייתי בוחר בשילוח ימי...
בקיצור כל מקרה לגופו - לפעמים מאד משתלם להזמין מחו"ל
בקיצור כל מקרה לגופו - לפעמים מאד משתלם להזמין מחו"ל
- oris74
- חבר במועדון HT

JAMO C400 - להתאים לקדמיים (C 403)
אחרון שהיה במלאי...
אחרון שהיה במלאי...