שרשור תגובות: Astell&Kern AK120 - כשנגן אודיופילי ויוקרה נפגשים

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Beta פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Astell&Kern AK120 - כשנגן אודיופילי ויוקרה נפגשים

תמונה
הגיע לידינו אחד ה-נגנים המעניינים ביותר בשוק כיום. ה-AK120 הינו נגן מוזיקה אודיופילי שפונה לכבוש את ליבם של האודיופילים אשר לא מוכנים לקבל שום פשרות באיכות האודיו הניידת שלהם. סאונד אולטימטיבי לצד מראה קומפקטי ותג מחיר מהגבוהים שנראו עבור מכשיר נייד.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יצא לי להאזין למכשיר לדקה ואני מצטרף לביקורת המצויינת הזו.
כל הכבוד! (Y)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

יופי של ביקורת

שליחה #3 

ממשך כיף לקרוא וללמוד, חבל שאני לא משתמש באוזניות...
סקירה מושקעת מאוד, כל הכבוד!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

ביקורת מעניינת ויפה מאוד! (Y) (f)

הייתי שמח לשמוע איך התבצע המבחן העיוור שהצביע על העליונות לכאורה של ה-DSD... :roll:

Trendin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

יש לי את ה ak100 כבר מספר חודשים. סה"כ מאוד מרוצה.
הוא נשמע מעולה, אבל אין לו תמיכה בעברית - צריך לשים את שמות השירים בעברית משמאל לימין, הממשק לא הכי נוח והיו לי בעיות חוזרות ונישנות של זיהוי SD . אני חייב לציין שהרוב תוקן בגרסת הקושחה האחרונה אבל אכלתי הרבה מרורים בגלל זה. בכל מקרה, העברית עדיין לא תוקנה למרות שנאמר לי שהם ישתדלו..
לגבי DSD - יצא לי לשמוע DSD 128 מול פלאק 24 ביט על 192 - לא שומעים כמעט הבדלים, חוץ מהבדל בנפח ובביטרייט קשה לשמוע הבדלים - ותאמינו לי שניסיתי - האזנתי להבדלים עם אוזניות fostex th 900 ומגבר woo audio wa7 למי שמכיר. אני מאוד מופתע ששמעת כאלה הבדלים שמיים וארץ..

Beta פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #6 

יתכן והקבציי DSD שהורדתי היו מעובדים אל מול גרסאות פלאק נחותות או לחילופין יתכן וטענת ב100 שלך DSD שהוא לא תומך בו באופן מלא.
בכל אופן במפגש שאני צופה לארגן אצלי בחנוכה כמו האחרון אקבל שוב את ה100+120 ומי שמעוניין להאזין ולהטעין קבצים משלו לבדיקה שיעשה זאת. כי אין טוב ממשמע אוזניים.

חשוב לציין שDSD כיום זה פורמט בחיתולים יחסית כמו שהתקנים ראשוניים תומכי HD בוידיאו בזמנו היו כשבקושי היו סרטים ברזולוציה הזו.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #7 

מאמר מצויין!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

Beta כתב:חשוב לציין שDSD כיום זה פורמט בחיתולים יחסית כמו שהתקנים ראשוניים תומכי HD בוידיאו בזמנו היו כשבקושי היו סרטים ברזולוציה הזו.
...
DSD זה פורמט בחיתולים? הפטנט המקורי על הטכנולוגיה נרשם בשנות ה-50!! :roll:

הסיבה שאין הרבה תכני DSD היא לא שהפורמט בחיתולים, אלא שאין לו שום יתרון שמיע עפ"י המחקרים שנערכו בנושא (וכמה וכמה מבחנים עיוורים) - הנה מאמר מקיף בעניין: http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

בשורה התחתונה: אם שמעת הבדלים "על עיוור" בין DSD ל-FLAC, רוב הסיכויים שהמאסטר היה שונה - בגלל עלויות ההפקה הגבוהות של DSD, כמעט תמיד המאסטר שלו הוא מושקע ואיכותי יותר מלכתחילה. :|

דרך אגב, אפשר לעשות מבחן עיוור בעל תוקף יותר גבוה: פשוט תייצר קובץ FLAC מהקבצי DSD שלך ותשווה בין השניים... (i)

נ.ב. ל-DSD יש יתרון חשוב וזה הפוטנציאל לדגימת מוזיקה רב-ערוצית באיכות גבוהה, אבל זה לא ממש רלוונטי לנגן נייד כמו ה-AK...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”