שימוש מספר שעות רצופות (5-6) על בסיס יומיומי ברסיבר זה יותר מידי עבורו?
שלום
לאחר שחיברתי את ה-PC אני מוצא את עצמי משתמש ברסיבר מספר לא מועט של שעות.
משחקים על בסיסי יומי של כמה שעות פלוס צפיה בסרט בסופו של יום וכבר מגיעים ל-5-6 שעות רצופות אם לא יותר.
אני שמח שאני מנצל את המערכת ונהנה ממנה, אך קצת חושש שזה לא אינטנסבי מידי ולא לזה היא מיועדת...
השאלה שלי היא, מכיוון ומדובר ברסיבר הראשון שלי (HARMAN AVR-158), האם רסיבר הוא בעל תוחלת חיים ארוכה או שמא מדובר במכשיר די רגיש ומוגבל בשעות עבודה שלו כך ששימוש כזה אנטינסבי יקצר את חייו באופן משמעותי?
לאחר שחיברתי את ה-PC אני מוצא את עצמי משתמש ברסיבר מספר לא מועט של שעות.
משחקים על בסיסי יומי של כמה שעות פלוס צפיה בסרט בסופו של יום וכבר מגיעים ל-5-6 שעות רצופות אם לא יותר.
אני שמח שאני מנצל את המערכת ונהנה ממנה, אך קצת חושש שזה לא אינטנסבי מידי ולא לזה היא מיועדת...
השאלה שלי היא, מכיוון ומדובר ברסיבר הראשון שלי (HARMAN AVR-158), האם רסיבר הוא בעל תוחלת חיים ארוכה או שמא מדובר במכשיר די רגיש ומוגבל בשעות עבודה שלו כך ששימוש כזה אנטינסבי יקצר את חייו באופן משמעותי?
אתה יכול להשתמש ברסיבר גם 24/7.שימוש מספר שעות רצופות (5-6) על בסיס יומיומי ברסיבר זה יותר מידי עבורו?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רק לידיעה תהליך הכיבוי והדהלקה גורם יותר נזק (לאורך זמן) מאשר להשאיר את המכשיר דולק קבוע.עופרפולק כתב:גם אני חשבתי ככה והוא היה דלוק קבוע עד שיום אחד זהו לא נדלק . הספק כוח הלך . מאז אני מכבה אותו מתי שלא צריך אותו....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
istarmini כתב:רק לידיעה תהליך הכיבוי והדהלקה גורם יותר נזק (לאורך זמן) מאשר להשאיר את המכשיר דולק קבוע.עופרפולק כתב:גם אני חשבתי ככה והוא היה דלוק קבוע עד שיום אחד זהו לא נדלק . הספק כוח הלך . מאז אני מכבה אותו מתי שלא צריך אותו.......
אגב זה נכון גם לגבי מחשבים.
יואב, אבל כאשר מכבים את הרסיבר (ובמקרה שלי גם מגבר) באמצעות השלט, האם המכשיר לא עובר למצב סטנד-ביי?
לי נאמר שזה כך, גם אם אין נורית דולקת, כמו במקרה של מסך טלוויזיה או סטרימר....