מגבר משולב או פרה ופאוור?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
היתרון של פרה/פרו (מגבר פרה או "קְדָם" ופרוססור) ופאוור (מגבר כוח) נפרדים הוא עקרונית כפול:
- הפרדת הגברת המתח העדינה (שמתבצעת במגבר הקדם) מהגברת הזרם המאסיבית (שמתבצעת במגבר הכוח), ובכך הקטנת האפשרות שרעש מהגברת הכוח יפגע באיכות הגברת המתח הסיגנל המוגבר.
- הפרדת ההגברות מאפשרת הרבה יותר גמישות בשילובים ושידרוגים שונים של ציוד
- epony
- חבר במועדון 10K

קודם כל, בכל מקרה תמיד עדיף לשמוע כדי להחליט איזה אלטרנטיבה עדיפה לאוזניך.
עקרונית, אם נתון הרעש של המגבר המשולב פחות טוב מזה של ההגברה בחלקים, אז כלל לא בטוח ששנאי לכל ערוץ זה פתרון עדיף בשורה התחתונה.
על איזה דגמים מדובר? האם שמעת אותם?
עקרונית, אם נתון הרעש של המגבר המשולב פחות טוב מזה של ההגברה בחלקים, אז כלל לא בטוח ששנאי לכל ערוץ זה פתרון עדיף בשורה התחתונה.
על איזה דגמים מדובר? האם שמעת אותם?
- epony
- חבר במועדון 10K

בהשוואה לאיזה סט של פרה/פאוור?
באותו סדר גודל של תקציב הייתי בוחן אותו מול פרה/פאוור של QUAD ELITE, אודיולאב 8200, NAIM...
באותו סדר גודל של תקציב הייתי בוחן אותו מול פרה/פאוור של QUAD ELITE, אודיולאב 8200, NAIM...
נערך לאחרונה על ידי epony ב 29/10/2013 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אין חוקים חד משמעיים. מה שיותר טוב מבין הדגמים הספציפיים שאתה מתייחס אליהם הוא מה שאתה נהנה יותר להאזין למוזיקה דרכו. זה כל הסיפור.sherez23 כתב:מה יותר טוב מביניהם?...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
לא ברור לי מה מהות השרשור??,
רשמת בתחילה על הסבר אך משולב ושילוב עובדים...
לאחר מכן נתת שמות ״מפוצצים״ כמו מארק לוינסון וקרל...
שמעת שילוב של מארק עם קרל באיזה סאטאפ בדיוק, אילו רמקולים וכו...
ואז נתת את רוקסאן כספיאן כמועדף(לא ברור לי מהפוסט), והאם שמעת את הרוקסאן על אותה המערכת, אותם הרמקולים? אותו חלל, אותו מקור???
ההבדלים בין משולב לקדם+כוח
הוא שאחד מגיע כחטיבה אינטגרלית ״הכל כלול״ עם יתרון אחד מובהק שהוא מגיע קומפלט מהחברה עם שילוב אחיד של קדם וכוח ולא צריך לשבור את הראש, גישה של plug n play, הקדם והכוח שותפים יחדיו לאותה האלקטרוניקה ללא הפרדה ״אמיתית״...
יש מי שמתחבר לאופציה הזו ומסתפק בגישה הזו ויש שמחפשים שילובים יותר בשביל ״משחק״ ובנייה עפ טעם אישי ואולי מוצלחים יותר במתן השילוב בין הקדם לכוח(כרגע לא נכנס לכבילה)...
רוקסאן חברה חמדמדה לאודיו, ברמה של אודיולאב שהוזכר וברמה של nad היותר איכותי(סדרת סילברליין)...
רשמת בתחילה על הסבר אך משולב ושילוב עובדים...
לאחר מכן נתת שמות ״מפוצצים״ כמו מארק לוינסון וקרל...
שמעת שילוב של מארק עם קרל באיזה סאטאפ בדיוק, אילו רמקולים וכו...
ואז נתת את רוקסאן כספיאן כמועדף(לא ברור לי מהפוסט), והאם שמעת את הרוקסאן על אותה המערכת, אותם הרמקולים? אותו חלל, אותו מקור???
ההבדלים בין משולב לקדם+כוח
הוא שאחד מגיע כחטיבה אינטגרלית ״הכל כלול״ עם יתרון אחד מובהק שהוא מגיע קומפלט מהחברה עם שילוב אחיד של קדם וכוח ולא צריך לשבור את הראש, גישה של plug n play, הקדם והכוח שותפים יחדיו לאותה האלקטרוניקה ללא הפרדה ״אמיתית״...
יש מי שמתחבר לאופציה הזו ומסתפק בגישה הזו ויש שמחפשים שילובים יותר בשביל ״משחק״ ובנייה עפ טעם אישי ואולי מוצלחים יותר במתן השילוב בין הקדם לכוח(כרגע לא נכנס לכבילה)...
רוקסאן חברה חמדמדה לאודיו, ברמה של אודיולאב שהוזכר וברמה של nad היותר איכותי(סדרת סילברליין)...