הצלחתי להתקין עידן + על XBMC בוינדוס 7
להפתעתי זה היה יותר פשוט ממה שחשבתי.
השתמשתי בארגוס בתור שרת בקהנד. ההתקנה היא מאוד פשוטה ומופיעה באתר שלהם בפירוט רב. לאחר מכן הוספתי את הכרטיס שקניתי בדיל אקסטרים. התקנתי דרייבר מדיסק והוא זוהה בשרת.
עשיתי סריקה הוא מצא את התחנות ועשיתי להן שיוך. נכנסתי ל-XBMC איקטבתי את הקליינט של ארגוס והפעלתי LIVE TV. ראיתי שהערוצים נטענים מהשרת לקליינט והנחתי שהכול תקין.
בחרתי ערוץ לחצתי עליו והוא נפתח וראו מצויין.
הייתי בטוח שאסתבך אולם בגלל שלא ידעתי כלום ביצעתי הכול במדוייק לפי ההוראות והכול עובד (יש משהו שלא קינפגתי טוב בהקלטה ואין לי אפשרות להקליט אולם זה פרט זניח בעיני מפני שמראש לא התכוונתי להקליט)
השתמשתי בארגוס בתור שרת בקהנד. ההתקנה היא מאוד פשוטה ומופיעה באתר שלהם בפירוט רב. לאחר מכן הוספתי את הכרטיס שקניתי בדיל אקסטרים. התקנתי דרייבר מדיסק והוא זוהה בשרת.
עשיתי סריקה הוא מצא את התחנות ועשיתי להן שיוך. נכנסתי ל-XBMC איקטבתי את הקליינט של ארגוס והפעלתי LIVE TV. ראיתי שהערוצים נטענים מהשרת לקליינט והנחתי שהכול תקין.
בחרתי ערוץ לחצתי עליו והוא נפתח וראו מצויין.
הייתי בטוח שאסתבך אולם בגלל שלא ידעתי כלום ביצעתי הכול במדוייק לפי ההוראות והכול עובד (יש משהו שלא קינפגתי טוב בהקלטה ואין לי אפשרות להקליט אולם זה פרט זניח בעיני מפני שמראש לא התכוונתי להקליט)
קניתי את זה - ולקח לו בערך שלושה שבועות להגיע.yairts כתב:מגניב! נשמע ממש מעודד - איזה דונגל קנית?
ואיך השימוש של XBMC בתור Frontend? זה נוח ואינטואיטיבי והעברת ערוצים מתבצעת מהר?
אני רוצה לדעת אם משתמש פשוט שרגיל להשתמש בטלוויזיה בצורה הקלאסית גם יתחבר לזה ולא יתעצבן....
השימוש ב-XBMC בתור Frontend מאוד נוח וביחד עם EPG זה מאוד נוח. הערוצים מתחלפים בערך במהירת של 6-7 שניות.
תודה אני אנסה. ו-6-7 שניות זה המון זמן. איך אפשר תוך שנייה?gvooli כתב:קניתי את זה - ולקח לו בערך שלושה שבועות להגיע.yairts כתב:מגניב! נשמע ממש מעודד - איזה דונגל קנית?
ואיך השימוש של XBMC בתור Frontend? זה נוח ואינטואיטיבי והעברת ערוצים מתבצעת מהר?
אני רוצה לדעת אם משתמש פשוט שרגיל להשתמש בטלוויזיה בצורה הקלאסית גם יתחבר לזה ולא יתעצבן....
השימוש ב-XBMC בתור Frontend מאוד נוח וביחד עם EPG זה מאוד נוח. הערוצים מתחלפים בערך במהירת של 6-7 שניות....
עדיין - בשימוש רגיל של ממיר עידן+ ההחלפה מתבצעת תוך שנייה.gvooli כתב:אי אפשר בשנייה.
אם אתה מתנתק מהכבלים או מיס הזמן זניח יחסית לכסף שנחסך, לפחות בעיני.
מה כבר יש לראות בערוצים האלה בגדול וכמה מזפזפים ביניהם![]()
...
לא כדאי לעבור לשימוש דרך XBMC...
6-7 שניות זה מוגזם, שווה לך לבדוק גרסת alpha של Gotham, הן יחסית מאוד יציבות וכמדומני שאמור להיות שיפור.gvooli כתב:קניתי את זה - ולקח לו בערך שלושה שבועות להגיע.yairts כתב:מגניב! נשמע ממש מעודד - איזה דונגל קנית?
השימוש ב-XBMC בתור Frontend מאוד נוח וביחד עם EPG זה מאוד נוח. הערוצים מתחלפים בערך במהירת של 6-7 שניות....
wiki.xbmc.org/index.php?title=Development_builds
אצלי אני מגיע למקסימום של 2 שניות עם שרת Tvheadend (לינוקס) וגם אז מדובר על רשת אלחוטית ועם ה-Raspberry Pi (והשרת שלי עוד יותר חלשלוש מה-Raspberry).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם מישהו מעוניין לכתוב מדריך התקנה, דברו איתי וזה יפורסם כמאמר. הרבה פה מאוד ישמחו למדריך כזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
רק לידיעה, במדיה פורטל ההחלפה בין ערוצים אורכת חצי שניה לערך.
כ"כ, היציבות גבוהה מאד.
לשיקולכם.
כ"כ, היציבות גבוהה מאד.
לשיקולכם.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY