איפה הכי זול לרכוש ג׳ין?
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
http://www.amazon.com/Gene-Cafe-Roaster ... ref=sr_1_1?
ie=UTF8&qid=1383009622&sr=8-1&keywords=coffee+roaster+gene
מצאתי את זה באמזון, לא יודע עם מתאים לך לקנות בחו"ל והאמת לא בדקתיח לעומק ושאלתי אם או ישלח לישראל.
אם זה ממקוםפ שיש לך בו חברים.קרובים
אז
אוטוטו חנוכה וחג המולד
אנשים מקבליעם חופשות וטסים לישראל.

ie=UTF8&qid=1383009622&sr=8-1&keywords=coffee+roaster+gene
מצאתי את זה באמזון, לא יודע עם מתאים לך לקנות בחו"ל והאמת לא בדקתיח לעומק ושאלתי אם או ישלח לישראל.
אם זה ממקוםפ שיש לך בו חברים.קרובים
אז
אוטוטו חנוכה וחג המולד
אנשים מקבליעם חופשות וטסים לישראל.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
צריך גרסה 220v, לא כדאי לעבוד עם שנאי כי זה עלול לפגוע בביצועי המכשיר.
בדקת בארץ ? המחיר שמפורסם פה אף פעם לא סופי (ישראל לא?).
אם יקר מידי נסה לחפש באתרים אירופאים (bellabarista.co.uk למשל) או שתנסה לשלוח מייל ליצרן בקוריאה ותברר האם מוכרים גם ישירות.
אגב למה אתה פוסל יד שניה?
מכשיר שמור מבית טוב יחסוך לך בשקט אלף ומה שעלול להתקלקל בטווח הארוך זה גוף חימום שיעלה לך כ 400 שקלים להחליף אם תעשה זאת בעצמך (יש פה מדריך איך לעשות זאת וגם פוסט עם מידע).
תברר עם ראובן (מיץ פטל), הוא שם מודעה בלוח ואני מאמין שהמכשיר שלו שמור מאוד...
בהצלחה.
בדקת בארץ ? המחיר שמפורסם פה אף פעם לא סופי (ישראל לא?).
אם יקר מידי נסה לחפש באתרים אירופאים (bellabarista.co.uk למשל) או שתנסה לשלוח מייל ליצרן בקוריאה ותברר האם מוכרים גם ישירות.
אגב למה אתה פוסל יד שניה?
מכשיר שמור מבית טוב יחסוך לך בשקט אלף ומה שעלול להתקלקל בטווח הארוך זה גוף חימום שיעלה לך כ 400 שקלים להחליף אם תעשה זאת בעצמך (יש פה מדריך איך לעשות זאת וגם פוסט עם מידע).
תברר עם ראובן (מיץ פטל), הוא שם מודעה בלוח ואני מאמין שהמכשיר שלו שמור מאוד...
בהצלחה.
לגבי רכישה בארץ, המחירים נעים בין 2700-3300. ראיתי שבעבר המוצר נמכר בחצי המחיר (אולי דרך קופונים?) ולכן המחיר הנוכחי נשמע לי מוגזם.
לגבי יד שניה, אכן כפיר, כפי שציינת, גוף החימום מאבד מיכולותיו עם הזמן, ובנוסף, קל מאוד לקלקל מכשיר כזה מבלי יכולת להבחין בפגיעה (הובהר לי למשל קלייה של כמות מעל 300 ג׳ גורמת לנזק חמור).
לגבי יד שניה, אכן כפיר, כפי שציינת, גוף החימום מאבד מיכולותיו עם הזמן, ובנוסף, קל מאוד לקלקל מכשיר כזה מבלי יכולת להבחין בפגיעה (הובהר לי למשל קלייה של כמות מעל 300 ג׳ גורמת לנזק חמור).
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

מי הבהיר לך ? נזק חמור ?? אולי קליה איטית במקסימום...
בכל מקרה יד 2 ממישהו בפורום זה מאדם שמבין ויודע איך להשתמש, שנתיים לא גומרים את גוף החימום בשימוש ביתי של פעם פעמיים בשבוע.
יש פה אנשים שיש להם את המכשיר 4 שנים עדיין עם גוף החימום המקורי.
תעשה מה שמאתים לך, לך עם האינטואיציה שלך וחשוב שתקנה בהרגשה טובה עם שקט נפשי.
בכל מקרה על חדש לא הייתי משלם מעל 2500-2600, פעם המכשירים נמכרו ב2000 ואפילו קצת פחות ולא ברור למה פתאום המחיר זינק כשבחו״ל לאורך השנים המחיר נשאר פחות או יותר אותו הדבר.
בכל מקרה יד 2 ממישהו בפורום זה מאדם שמבין ויודע איך להשתמש, שנתיים לא גומרים את גוף החימום בשימוש ביתי של פעם פעמיים בשבוע.
יש פה אנשים שיש להם את המכשיר 4 שנים עדיין עם גוף החימום המקורי.
תעשה מה שמאתים לך, לך עם האינטואיציה שלך וחשוב שתקנה בהרגשה טובה עם שקט נפשי.
בכל מקרה על חדש לא הייתי משלם מעל 2500-2600, פעם המכשירים נמכרו ב2000 ואפילו קצת פחות ולא ברור למה פתאום המחיר זינק כשבחו״ל לאורך השנים המחיר נשאר פחות או יותר אותו הדבר.
תשובה קצת לאקונית אבל הם מתעקשים בחברה על 250 גר':
[left]
Subject : Roasting 350 grams in CBR-101
The specifications on the website says Max 250 grams. On the web, sellers sometimes say 250 max, sometimes 350 max.
Can 350 gram roasting damage my Gene Cafe? I recently roasted twice a batch of 350 grams with Gene Cafe with no apparent issues.
My roaster is this:
http://www.genecafe.com/swww/DBOARD/fil ... fc1cfb.png
Thank you,
Maor.
[/left]
[left]
Dear Maor,
Thanks for your asking.
I recommend 250gram is max, not 350g.
It would be good for CBR 101 concerning product itself’s reliability and durability for long usage.
Best regards,
Brian / Chief Manager
[/left]
[left]
Subject : Roasting 350 grams in CBR-101
The specifications on the website says Max 250 grams. On the web, sellers sometimes say 250 max, sometimes 350 max.
Can 350 gram roasting damage my Gene Cafe? I recently roasted twice a batch of 350 grams with Gene Cafe with no apparent issues.
My roaster is this:
http://www.genecafe.com/swww/DBOARD/fil ... fc1cfb.png
Thank you,
Maor.
[/left]
[left]
Dear Maor,
Thanks for your asking.
I recommend 250gram is max, not 350g.
It would be good for CBR 101 concerning product itself’s reliability and durability for long usage.
Best regards,
Brian / Chief Manager
[/left]
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

אני חושב שהוא מציע יותר במחיר נמוך יותר.
הקליה מתיישנת לאט יותר כמו בקולה תוף והקפה דומה בפרופיל הטעם.
הוא גם מציע באטץ׳ יותר גדול ואפשר לקלות פעם בשבועיים אם אין לך זמן.
המכשיר פחות נוח מהג׳ין בהקשר של הכנסה והוצאת התוף, קצת פחות נוח לצפות בפולים וצריך לשאוב מעט בפנים לאחר הקליה.
ההולנדי היה מוכר פעם ושולח לישראל, צריך לברר שם או לחפש היטב בגוגל האם יש איפשהו באירופה.
אפשר לנסות לשלוח מייל ליצרן, אני יודע שכבר הרבה זמן מתוכנן דגם חדש שיציע גם שליטה ידנית מה שאמור להפוך אותו לקניה עדיפה פי כמה.
תחפור קצת ברשת, אולי יש מידע בפורומים באירופה...
הקליה מתיישנת לאט יותר כמו בקולה תוף והקפה דומה בפרופיל הטעם.
הוא גם מציע באטץ׳ יותר גדול ואפשר לקלות פעם בשבועיים אם אין לך זמן.
המכשיר פחות נוח מהג׳ין בהקשר של הכנסה והוצאת התוף, קצת פחות נוח לצפות בפולים וצריך לשאוב מעט בפנים לאחר הקליה.
ההולנדי היה מוכר פעם ושולח לישראל, צריך לברר שם או לחפש היטב בגוגל האם יש איפשהו באירופה.
אפשר לנסות לשלוח מייל ליצרן, אני יודע שכבר הרבה זמן מתוכנן דגם חדש שיציע גם שליטה ידנית מה שאמור להפוך אותו לקניה עדיפה פי כמה.
תחפור קצת ברשת, אולי יש מידע בפורומים באירופה...
כשאין לך את המוצר אתה בהחלט יכול לפרסם אותו במחיר הזה.roni12 כתב:גין חדש ב1900 שח בקפה עולה
http://www.caffeolle.co.il/cat.php?num=5...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הדיון ג'ין/בהמור כבר היה כאן כמה פעמים בעבר.
ממליץ לחפש בהיסטוריה.
כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב: לדעתי הג'ין עדיף על הבהמור באופן חד משמעי.
הבהמור, בעיני, הוא Proof of concept נחמד. אבל ממש לא מכשיר שאפשר להשתמש בו באופן שוטף.
לא נוח בעליל, לא מאפשר חזרתיות שפויה, לא מגיע לקלייה עמוקה עם באץ' סביר והכי גרוע: לא מאפשר שליטה ידנית, ולו הפעוטה ביותר (כמו טמפ' קליה).
לטעמי הג'ין עדיף.
ממליץ לחפש בהיסטוריה.
כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב: לדעתי הג'ין עדיף על הבהמור באופן חד משמעי.
הבהמור, בעיני, הוא Proof of concept נחמד. אבל ממש לא מכשיר שאפשר להשתמש בו באופן שוטף.
לא נוח בעליל, לא מאפשר חזרתיות שפויה, לא מגיע לקלייה עמוקה עם באץ' סביר והכי גרוע: לא מאפשר שליטה ידנית, ולו הפעוטה ביותר (כמו טמפ' קליה).
לטעמי הג'ין עדיף.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
סליחה שאני חופר... אבל עדיין לא התארגנתי על קולה
המצב כרגע הוא כזה שעד שסוף סוף קיבלתי הצעת מחיר שפויה (2570 ש"ח) מאמיגו והבעתי את נכונותי תכף ומיד לרכוש ג'ין הסתבר שאין להם במלאי וגם אין צפי להגעה בשנה הקרובה. ניסיתי בעוד מספר חנויות (עולה, סקרטו וקופיטיים שהפנו אותי ללנדוור) וכנראה שאין בארץ.
החלטתי שבלית ברירה אלך גם על הבהמור. אני יכול לרכוש באמריקה בקלות ובזול (המחירים שם נעים בין 300-370 דולר) וגם להביא איתי לארץ בהזדמנות הקרובה שאהיה שם רק שלא ראיתי באתרים את הדגם של 220V (אם מישהו רואה שיעדכן!)
קיבלתי הצעה גם מאחת החנויות בארץ לבהמור אבל המחיר הוא 2400 ש"ח למזומן והמתנה של כחודש וחצי עד הגיע הקולה מאוסטרליה - יקר מאוד לטעמי למוצר שנמכר בחו"ל בכחצי.
לסיכום, אודה מאוד למי שיוכל ליידע אותי על חנות שמוכרת ג'ין יד ראשונה בישראל או להמליץ לי על אתר לרכישה של ג'ין או בהמור מדגם 220V מחו"ל.
שוב תודה ושוב סליחה על החפרנות.
המצב כרגע הוא כזה שעד שסוף סוף קיבלתי הצעת מחיר שפויה (2570 ש"ח) מאמיגו והבעתי את נכונותי תכף ומיד לרכוש ג'ין הסתבר שאין להם במלאי וגם אין צפי להגעה בשנה הקרובה. ניסיתי בעוד מספר חנויות (עולה, סקרטו וקופיטיים שהפנו אותי ללנדוור) וכנראה שאין בארץ.
החלטתי שבלית ברירה אלך גם על הבהמור. אני יכול לרכוש באמריקה בקלות ובזול (המחירים שם נעים בין 300-370 דולר) וגם להביא איתי לארץ בהזדמנות הקרובה שאהיה שם רק שלא ראיתי באתרים את הדגם של 220V (אם מישהו רואה שיעדכן!)
קיבלתי הצעה גם מאחת החנויות בארץ לבהמור אבל המחיר הוא 2400 ש"ח למזומן והמתנה של כחודש וחצי עד הגיע הקולה מאוסטרליה - יקר מאוד לטעמי למוצר שנמכר בחו"ל בכחצי.
לסיכום, אודה מאוד למי שיוכל ליידע אותי על חנות שמוכרת ג'ין יד ראשונה בישראל או להמליץ לי על אתר לרכישה של ג'ין או בהמור מדגם 220V מחו"ל.
שוב תודה ושוב סליחה על החפרנות.