חווית צפייה בסרט 3D ב ST60 או בכינויה הרישמי אסתי
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם,
סתם רציתי לשתף שבשישי האחרון סוף סוף התיישבתי לצפות בפעם הראשונה בחיי בסרט תלת מימד בבית.
חיברתי את הלפטופ והסרט הנבחר היה מסע בן כוכבים האחרון. זעמו של חאן או משהו כזה.
המשקפים עוד היו באריזה המקורית אבל תוך דקה נשלפו כל הפלסטיקים המוזרים, לחיצה על ON והכל עובד.
אסתי בתורה זיהתה מיד את הסרט בתור 3D וביקשה שאלחץ על הכפתור בשלט.
לגבי החוויה עצמה:
1. עד שלא החשכתי את הסלון לחלוטין לא היה ניתן לצפות בסרט כמעט.
2. ברבע שעה הראשונה סבלתי מסחרחורת וכאבי ראש קלים, אבל זה עבר.
3. המשקפיים לא נוחים כל כך, מצאתי את עצמי כל כמה זמן מוריד אותם להתרעננות.זה פשוט מעייף
4. ההנאה הנוספת מה 3D היא גבולית. כלומר יש סצנות שזה מוסיף המון (לא הרבה) ויש סצנות שזה פשוט נעשה בכח על מנת שיהיה 3D.
5. האיכות עצמה הייתה טובה מאוד (אין לי רפרנס). לא ראיתי הבהובים או בעיות. יש סצנות במיוחד בהתחלה שנזרקות כל מיני חניתות וזה פשוט נראה נפלא.
בסופו של דבר הבנתי שבגלל ההתעסקות ב 3D לא שמתי לב למה קורה בסרט בכלל. אני גם מאוד רוצה לראות אותו שוב אבל לא ב 3D כדי אשכרה להסתכל על הסרט.
בקיצר חוויה מעורבת.
אשמח לשמוע מעוד בעלי אסתי שראו סרט ב3D.
יוסי
סתם רציתי לשתף שבשישי האחרון סוף סוף התיישבתי לצפות בפעם הראשונה בחיי בסרט תלת מימד בבית.
חיברתי את הלפטופ והסרט הנבחר היה מסע בן כוכבים האחרון. זעמו של חאן או משהו כזה.
המשקפים עוד היו באריזה המקורית אבל תוך דקה נשלפו כל הפלסטיקים המוזרים, לחיצה על ON והכל עובד.
אסתי בתורה זיהתה מיד את הסרט בתור 3D וביקשה שאלחץ על הכפתור בשלט.
לגבי החוויה עצמה:
1. עד שלא החשכתי את הסלון לחלוטין לא היה ניתן לצפות בסרט כמעט.
2. ברבע שעה הראשונה סבלתי מסחרחורת וכאבי ראש קלים, אבל זה עבר.
3. המשקפיים לא נוחים כל כך, מצאתי את עצמי כל כמה זמן מוריד אותם להתרעננות.זה פשוט מעייף
4. ההנאה הנוספת מה 3D היא גבולית. כלומר יש סצנות שזה מוסיף המון (לא הרבה) ויש סצנות שזה פשוט נעשה בכח על מנת שיהיה 3D.
5. האיכות עצמה הייתה טובה מאוד (אין לי רפרנס). לא ראיתי הבהובים או בעיות. יש סצנות במיוחד בהתחלה שנזרקות כל מיני חניתות וזה פשוט נראה נפלא.
בסופו של דבר הבנתי שבגלל ההתעסקות ב 3D לא שמתי לב למה קורה בסרט בכלל. אני גם מאוד רוצה לראות אותו שוב אבל לא ב 3D כדי אשכרה להסתכל על הסרט.
בקיצר חוויה מעורבת.
אשמח לשמוע מעוד בעלי אסתי שראו סרט ב3D.
יוסי
אווטאר חתיכת סרט ל3D
תענוג צרוף
חיי פיי כנ"ל-לשים לב שצריך להחליף עיינים בסרט הנ"ל.
הנוקמים-ככה ככה-העדפתי ב2D
תכייל טוב את הטלוויזיה וגם שים לב שאתה במצב 3D ואך ורק ב3D יש עוד אפשריות כיול
בשביל המצב הנ"ל,תבדוק סקירה של עופר יש שם איזכור לההחליף כמה פרמטרים שמאוד עוזרים לצפייה ולאיכות
תענוג צרוף
חיי פיי כנ"ל-לשים לב שצריך להחליף עיינים בסרט הנ"ל.
הנוקמים-ככה ככה-העדפתי ב2D
תכייל טוב את הטלוויזיה וגם שים לב שאתה במצב 3D ואך ורק ב3D יש עוד אפשריות כיול
בשביל המצב הנ"ל,תבדוק סקירה של עופר יש שם איזכור לההחליף כמה פרמטרים שמאוד עוזרים לצפייה ולאיכות
40 שנה לך תיזכור..
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
זה דווקא סרט טוב ל 3D, המסע בין כוכבים האחרון. במיוחד בגלל שזה לא כזה סרט טוב אלא סתם סבבה, לי ה 3D דווקא הוסיף (אבל במסך עם 3D פאסיבי).
בלי קשר, effy צודק בקשר להחלקת תמונה, לעומת זאת, צריך להדליק לדעתי בכל מסך ב 3D.
בלי קשר, effy צודק בקשר להחלקת תמונה, לעומת זאת, צריך להדליק לדעתי בכל מסך ב 3D.
Life of Pi 3D על הפלזמה שלי 60E550 של סמסונג
התיישבנו כמה חברים והיינו עם פה פעור כל הסרט!
חוויה בלתי נשכחת! : http://www.hometheater.co.il/vp1856139#1856139

התיישבנו כמה חברים והיינו עם פה פעור כל הסרט!
חוויה בלתי נשכחת! : http://www.hometheater.co.il/vp1856139#1856139
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לי יש גם 51E550 בחדר השינה. תלת המימד הוא אחלה אבל אכן חייבים חושך בפלזמה. לזווית הצפיה יש השפעה על האיכות ואכן בהתחלה נדרשת תקופת הסתגלות לרעיון של המשקפיים האקטיביות. במיוחד עם כתוביות. לדעתי הסוד להנאה הוא לשכוח שיש משקפיים ושאתה רואה תלת מימד ולהתרכז בסרט ואז תרגיש שהתמונה מרגישה דו מימדית עד גבול שצריך לעשות פאוז ולוודא. אז אתה מגלה שפשוט התרגלת ואתה מקבל את תלת המימד כמובן מאילו ואז ההנאה מתחילה. בסלון יש לי יותר ניסיון עם תלת מימד על ה55ES8000 ואני יכול לאמר שגם לbluray תלת מימד מלא או לקובץ ISO יש המון תוספת לחוויה. הרבה יותר מרגש לראות תלת מימד מלא עם סאונד DTS MASTER. אני חושב שברגע שמתרגלים, תלת מימד תמיד יותר מהנה מדו מימד. הבעיה שאין הרבה תוכן ומה שיש יקר מאוד / כבד מאוד (35-50GB)
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
אני גם עם אסתי 60ST60 ולא רואה טוב בכלל בתלת מימד. יוצא לי חשוך מדי וכאב ראש גדול מדי. כנראה בעיה בהגדרות.
אשמח לקבל הפניה להגדרות המתאימות. האם כל פעם שאני מחליף סרט אני צריך לשנות הגדרות? זה לא הגיוני....
אשמח לקבל הפניה להגדרות המתאימות. האם כל פעם שאני מחליף סרט אני צריך לשנות הגדרות? זה לא הגיוני....