מעוניין לבנות מערכת 5.1 בשלבים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שלום אנשים.
עקב בעיות תקציב והרצון לבנות 5.1 איכותי ולא *** ממיכרזים, אני שוקל להתחיל עם 2 קידמיים איכותיים, סנטר ורסיבר, להוסיף סאב בהמשך ואחוריים בסוף. מה דעתכם?
המערכת תשתמש לצפייה בסרטים בעיקר אך גם למשחקי מחשב - מוזיקה היא לא שיקול כמעט בהקשר שלי.
עכשיו - בהתחשב בכך שאני לא אודיופיל - ההיפך המוחלט, ושאני מחפש משהו איכותי אבל בתקציב הגיוני, מה ההמלצות שלכם? באותו הקשר - מה דעכתם על הרמקולים שמוצעים כרגע במבצע לחברי האתר? האם באמת המחיר מוזל או שהעלו מחיר על מנת להוריד למכרז? האם אלו באמת רמקולים ששווים את התקציב המבוקש עליהם?
במקביל - תמליצו לי בבקשה על רסיבר בתקציב הגיוני - שוב, אני לא אודיופיל ולא מצפה למשהו HIGH END באלפים רבים של שקלים.
נ.ב. - מה דעתכם על יד שנייה? האם זה NO NO רציני ברמקולים? וברסיבר?
עקב בעיות תקציב והרצון לבנות 5.1 איכותי ולא *** ממיכרזים, אני שוקל להתחיל עם 2 קידמיים איכותיים, סנטר ורסיבר, להוסיף סאב בהמשך ואחוריים בסוף. מה דעתכם?
המערכת תשתמש לצפייה בסרטים בעיקר אך גם למשחקי מחשב - מוזיקה היא לא שיקול כמעט בהקשר שלי.
עכשיו - בהתחשב בכך שאני לא אודיופיל - ההיפך המוחלט, ושאני מחפש משהו איכותי אבל בתקציב הגיוני, מה ההמלצות שלכם? באותו הקשר - מה דעכתם על הרמקולים שמוצעים כרגע במבצע לחברי האתר? האם באמת המחיר מוזל או שהעלו מחיר על מנת להוריד למכרז? האם אלו באמת רמקולים ששווים את התקציב המבוקש עליהם?
במקביל - תמליצו לי בבקשה על רסיבר בתקציב הגיוני - שוב, אני לא אודיופיל ולא מצפה למשהו HIGH END באלפים רבים של שקלים.
נ.ב. - מה דעתכם על יד שנייה? האם זה NO NO רציני ברמקולים? וברסיבר?
קודם כל, ההחלטה להתחיל משני רמקולים קדמיים איכותיים היא נכונה בהחלט
לא ציינת את התקציב לרמקולים + רסיבר אז קצת קשה לכוונן אותך.
המבצע על הרמקולים (FOCAL) הוא אמיתי, אבל תהיה חייב להאזין להם על מנת לדעת אם הם מתאימים לך.
יד שניה גם הולך ואפשר להשיג דברים טובים, אבל, צריך סבלנות והידע על מנת לדעת מה קונים.
לא ציינת את התקציב לרמקולים + רסיבר אז קצת קשה לכוונן אותך.
המבצע על הרמקולים (FOCAL) הוא אמיתי, אבל תהיה חייב להאזין להם על מנת לדעת אם הם מתאימים לך.
יד שניה גם הולך ואפשר להשיג דברים טובים, אבל, צריך סבלנות והידע על מנת לדעת מה קונים.
ליאור
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה בערך התקציב - התמחור של הרמקולים הללו. השאלה היא אם אלו רמקולים מחברה מוכרת (אני לא שמעתי על החברה אבל אני לא ממש חובב התחום) והאם אפשר למצוא משהו יותר טוב לצרכיי בתמחור הזה.Huber כתב:האם אלו באמת רמקולים ששווים את התקציב המבוקש עליהם?
במקביל - תמליצו לי בבקשה על רסיבר בתקציב הגיוני - שוב, אני לא אודיופיל ולא מצפה למשהו HIGH END באלפים רבים של שקלים....
בנוסף, לגבי רסיבר, אני צריך רסיבר סביר שיחזיק מערכת 5.1, כשהמטרה הראשית היא סרטים ולאו דווקא מוזיקה. אין לי בעייה עם יד שנייה אם זה יוזיל את המחיר בהתאם.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
לדעתי רסיבר ימאהה ביד 2 יעשה את העבודה מצויין(ראיתי באיזה לוח RXV800....)
רמקולים קדמיים ביד 2,נראה לי וורפדל דיימונד + סנטר תואם, מערכת כזו לא יותר מ-3K ביד 2.
אחוריים, רמקולים ישנים או משהו כזה.
יד שניה זו אופצייה מצויינת.,בהצלחה
רמקולים קדמיים ביד 2,נראה לי וורפדל דיימונד + סנטר תואם, מערכת כזו לא יותר מ-3K ביד 2.
אחוריים, רמקולים ישנים או משהו כזה.
יד שניה זו אופצייה מצויינת.,בהצלחה
-
Huber
- חבר במועדון HT

הציעו לי את רסיבר RXV350 Yamaha במחיר ממש ממש טוב - איך הוא? יש משהו יות רטו בממנו עד 1500-ש"ח?
שוב , אני לא אודיופיל, אני מחפש מערכת תקציבית לסרטים (הרבה בום בום שיתווסף ע"י הוספת סאב בקרוב, לא צליל סופר מדוייק שמאפיין מערכות שנרכשות למוזיקה).
שוב , אני לא אודיופיל, אני מחפש מערכת תקציבית לסרטים (הרבה בום בום שיתווסף ע"י הוספת סאב בקרוב, לא צליל סופר מדוייק שמאפיין מערכות שנרכשות למוזיקה).
אם כבר ימהה, הייתי מתאמץ עוד קצת ל457..לא ממליץ על ה357.. ואם אתה לא מוכן לעלות בתקציב אז שמע רסיבר של דנון המקביל ל357...