מעוניין לבנות מערכת 5.1 בשלבים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

שלום אנשים.

עקב בעיות תקציב והרצון לבנות 5.1 איכותי ולא *** ממיכרזים, אני שוקל להתחיל עם 2 קידמיים איכותיים, סנטר ורסיבר, להוסיף סאב בהמשך ואחוריים בסוף. מה דעתכם?

המערכת תשתמש לצפייה בסרטים בעיקר אך גם למשחקי מחשב - מוזיקה היא לא שיקול כמעט בהקשר שלי.

עכשיו - בהתחשב בכך שאני לא אודיופיל - ההיפך המוחלט, ושאני מחפש משהו איכותי אבל בתקציב הגיוני, מה ההמלצות שלכם? באותו הקשר - מה דעכתם על הרמקולים שמוצעים כרגע במבצע לחברי האתר? האם באמת המחיר מוזל או שהעלו מחיר על מנת להוריד למכרז? האם אלו באמת רמקולים ששווים את התקציב המבוקש עליהם?

במקביל - תמליצו לי בבקשה על רסיבר בתקציב הגיוני - שוב, אני לא אודיופיל ולא מצפה למשהו HIGH END באלפים רבים של שקלים.

נ.ב. - מה דעתכם על יד שנייה? האם זה NO NO רציני ברמקולים? וברסיבר?

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

קודם כל, ההחלטה להתחיל משני רמקולים קדמיים איכותיים היא נכונה בהחלט (Y)
לא ציינת את התקציב לרמקולים + רסיבר אז קצת קשה לכוונן אותך.
המבצע על הרמקולים (FOCAL) הוא אמיתי, אבל תהיה חייב להאזין להם על מנת לדעת אם הם מתאימים לך.
יד שניה גם הולך ואפשר להשיג דברים טובים, אבל, צריך סבלנות והידע על מנת לדעת מה קונים.
ליאור

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

Huber כתב:האם אלו באמת רמקולים ששווים את התקציב המבוקש עליהם?

במקביל - תמליצו לי בבקשה על רסיבר בתקציב הגיוני - שוב, אני לא אודיופיל ולא מצפה למשהו HIGH END באלפים רבים של שקלים.
...
זה בערך התקציב - התמחור של הרמקולים הללו. השאלה היא אם אלו רמקולים מחברה מוכרת (אני לא שמעתי על החברה אבל אני לא ממש חובב התחום) והאם אפשר למצוא משהו יותר טוב לצרכיי בתמחור הזה.

בנוסף, לגבי רסיבר, אני צריך רסיבר סביר שיחזיק מערכת 5.1, כשהמטרה הראשית היא סרטים ולאו דווקא מוזיקה. אין לי בעייה עם יד שנייה אם זה יוזיל את המחיר בהתאם.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #4 

לדעתי רסיבר ימאהה ביד 2 יעשה את העבודה מצויין(ראיתי באיזה לוח RXV800....)
רמקולים קדמיים ביד 2,נראה לי וורפדל דיימונד + סנטר תואם, מערכת כזו לא יותר מ-3K ביד 2.
אחוריים, רמקולים ישנים או משהו כזה.
יד שניה זו אופצייה מצויינת.,בהצלחה :wink:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

הציעו לי את רסיבר RXV350 Yamaha במחיר ממש ממש טוב - איך הוא? יש משהו יות רטו בממנו עד 1500-ש"ח?

שוב , אני לא אודיופיל, אני מחפש מערכת תקציבית לסרטים (הרבה בום בום שיתווסף ע"י הוספת סאב בקרוב, לא צליל סופר מדוייק שמאפיין מערכות שנרכשות למוזיקה).

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10065
נתן תודות: 570 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שליחה #6 

אם כבר ימהה, הייתי מתאמץ עוד קצת ל457..לא ממליץ על ה357.. ואם אתה לא מוכן לעלות בתקציב אז שמע רסיבר של דנון המקביל ל357...
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”