HTC One XL קניה טובה ? (נעצר במכס..)
הי
קניתי כרגע את ה ONE XL ב EBAY מחנות בהונג-קונג , זה היה מעט אימפולסיבי ואני לא ממש מכיר את המכשיר , ראיתי אצל חבר את הONE X (ולא ה XL) , השאלה אם הוא מתאים לארץ (סלקום) - לפי הנתונים נראה לי שכן , ובכלל יש למישהו דעה עליו , והאם זאת נראית לכם קניה טובה ב 800~ ₪ בערך ? -
http://www.ebay.com/itm/350910590216?_i ... N9.S1.M-68
האם ההבדל מה ONE X הרגיל משמעותי ? - ראיתי שזה בא עם S4 שתומך בLTE לעומת הטגרה3 שיש ב X הרגיל , אני יודע שאין ל LTE שימוש בארץ אבל האם יש הבדל משמעותי בביצועים (לטוב או לרע..) ?
אשמח לשמוע מה דעתכם על המכשיר ועל הקניה משם בכלל...
המכשיר כנראה לאשתי.
תודה .
קניתי כרגע את ה ONE XL ב EBAY מחנות בהונג-קונג , זה היה מעט אימפולסיבי ואני לא ממש מכיר את המכשיר , ראיתי אצל חבר את הONE X (ולא ה XL) , השאלה אם הוא מתאים לארץ (סלקום) - לפי הנתונים נראה לי שכן , ובכלל יש למישהו דעה עליו , והאם זאת נראית לכם קניה טובה ב 800~ ₪ בערך ? -
http://www.ebay.com/itm/350910590216?_i ... N9.S1.M-68
האם ההבדל מה ONE X הרגיל משמעותי ? - ראיתי שזה בא עם S4 שתומך בLTE לעומת הטגרה3 שיש ב X הרגיל , אני יודע שאין ל LTE שימוש בארץ אבל האם יש הבדל משמעותי בביצועים (לטוב או לרע..) ?
אשמח לשמוע מה דעתכם על המכשיר ועל הקניה משם בכלל...
המכשיר כנראה לאשתי.
תודה .
נערך לאחרונה על ידי maya1 ב 05/11/2013 6:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
נו טוב, הוא כבר בארץ (במכס בלוד)
קיבלתי מ FEDEX את המייל עם הפרטים הבאים :
משלוח של הטלפון הסלולרי עליו שלחת כבר אלינו הצהרה, עוכב ע"י המכס לבדיקה. להמשך הליך שחור מולם, להלן עלויות שחרור צפויות לאישורך:
129 ₪ + מע"מ – עמילות מכס/דמי טיפול
126 ₪ - מס קניה
174 ₪ - מע"מ
18 ₪ - אגרת מדינה
2 ₪ - דמי אחסון וניטול במ"ן, נכון להיום(חשוב לציין כי דמי האחסון מצטברים מדי יום) אם למכס דרישה לבדיקה פיזית, תחוייב בעמלה בסך 49 ₪ + מע"מ.
לאחר אישורך את העלויות הצפויות הללו, נוכל להמשיך בהליך השחרור. בברכה,
תגידו זה רגיל ככה ? (כבר קניתי המון דברים מחול עם משלוחי דואר שונים ולמזלי עדיין לא נתקלתי בזה ככה...) - מבאס
* ד"א הנציגים מפדקס שדיברו אתי טענו שכמעט כל טלפון - אפילו בודדים שעוברים דרכם נעצרים לבדיקה...
קיבלתי מ FEDEX את המייל עם הפרטים הבאים :
משלוח של הטלפון הסלולרי עליו שלחת כבר אלינו הצהרה, עוכב ע"י המכס לבדיקה. להמשך הליך שחור מולם, להלן עלויות שחרור צפויות לאישורך:
129 ₪ + מע"מ – עמילות מכס/דמי טיפול
126 ₪ - מס קניה
174 ₪ - מע"מ
18 ₪ - אגרת מדינה
2 ₪ - דמי אחסון וניטול במ"ן, נכון להיום(חשוב לציין כי דמי האחסון מצטברים מדי יום) אם למכס דרישה לבדיקה פיזית, תחוייב בעמלה בסך 49 ₪ + מע"מ.
לאחר אישורך את העלויות הצפויות הללו, נוכל להמשיך בהליך השחרור. בברכה,
תגידו זה רגיל ככה ? (כבר קניתי המון דברים מחול עם משלוחי דואר שונים ולמזלי עדיין לא נתקלתי בזה ככה...) - מבאס
* ד"א הנציגים מפדקס שדיברו אתי טענו שכמעט כל טלפון - אפילו בודדים שעוברים דרכם נעצרים לבדיקה...
יצא לי לשלם (היום) 470 לפדקס - בחשבון מהיר זה 60% מ790 שח שהמכשיר עלה ואם מחשיבים את עלות המשלוח אז זה 49%....
נראה לי ששדדו אותי כאן ........
יש מצב שהם הגזימו כאן במשהו ואפשר לערער על הסכום ?
בכל מקרה זאת הפעם האחרונה שאני מזמין דברים כאלה עם FEDEX... (או DHL שכנראה לא פחות שודדים..) , הבנתי שבדואר רגיל רוב הסיכויים שזה היה עובר חופשי ואפילו אם נעצר במכס זה היה עולה פחות (כנראה)
לומדים מנסיון....
נראה לי ששדדו אותי כאן ........
יש מצב שהם הגזימו כאן במשהו ואפשר לערער על הסכום ?
בכל מקרה זאת הפעם האחרונה שאני מזמין דברים כאלה עם FEDEX... (או DHL שכנראה לא פחות שודדים..) , הבנתי שבדואר רגיל רוב הסיכויים שזה היה עובר חופשי ואפילו אם נעצר במכס זה היה עולה פחות (כנראה)
לומדים מנסיון....