X-FACTOR : הפקה יש, שופטים יש, איפה הכישרון?
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אני יגיד לך דוגרי נמאס כבר מכל התוכניות הללו..אותה גברת בשינוי אדרת!
אפשר לחשוב לאן הילדים הללו יגיעו. מרביתם נושרים כבר על ההתחלה,
אפילו אם הגיעו למקום הראשון.
תאמת חוץ משירי מיימון ונייט, אף אחד לא הגיע כל כך גבוהה!
אפשר לחשוב לאן הילדים הללו יגיעו. מרביתם נושרים כבר על ההתחלה,
אפילו אם הגיעו למקום הראשון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לאור הרייטינג הגבוה שתוכניות כאלו מביאות, אין שום סיבה שהן יפסיקו להיות מופקות על ידי הרשתות. לא טוב לכם? תצביעו עם השלט.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לדעתי מי שעושה את ה X FACTOR למה שהוא הוא לא אחר מאשר סיימון קאוול.
הפה שלו (לטוב ולרע, בעיקר לרע
) זה כל הסיפור
מאחר וידידנו סיימון לא נמצא פה כל העסק לא שווה ,כי הוא לא שונה משני העסקים האחרים
X FACTOR = סיימון קאוול
כשאחד הפרמטרים במשוואה נעלם פשוט אין עתיד.
הפה שלו (לטוב ולרע, בעיקר לרע
מאחר וידידנו סיימון לא נמצא פה כל העסק לא שווה ,כי הוא לא שונה משני העסקים האחרים
X FACTOR = סיימון קאוול
כשאחד הפרמטרים במשוואה נעלם פשוט אין עתיד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
clubnet, זה לא פעם ראשונה שאני מעיר לך על זה.
אנא הקפד תמיד לציין מאיפה אתה מצטט את הכתבה, אחרת מנהלי האתר יהיו חשופים כאן לתביעות זכויות יוצרים.
פשוט תיתן לינק בסוף הציטוט. ממש לא קשה.
תודה!
אנא הקפד תמיד לציין מאיפה אתה מצטט את הכתבה, אחרת מנהלי האתר יהיו חשופים כאן לתביעות זכויות יוצרים.
פשוט תיתן לינק בסוף הציטוט. ממש לא קשה.
תודה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
clubnet,
ההודעה שלך נערכה בהתאם על מנת למנוע הפרת זכויות יוצרים כפי שנרשם לפני.
ההודעה שלך נערכה בהתאם על מנת למנוע הפרת זכויות יוצרים כפי שנרשם לפני.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
[/quote]
מישהו מוכן להגיד לי פעם אחת מה נינט עשתה שהיא נחשבת לזמרת?
לא מבין את.....
מאמי הלאומית
הוציאה דיסק כושל ו.....יצאה עם יהודה לי
הזמן אויר שלה מזמן נגמר.
לא מבין את.....
מאמי הלאומית
הזמן אויר שלה מזמן נגמר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא מבין את.....
מאמי הלאומית
הזמן אויר שלה מזמן נגמר.[/quote]
צודק באלף אחוז
מבחינת מוזיקלית לא עשתה כלום ששווה להתפעל ממנו . [/quote]
לא מבין את.....
מאמי הלאומית
הזמן אויר שלה מזמן נגמר.[/quote]
צודק באלף אחוז
מבחינת מוזיקלית לא עשתה כלום ששווה להתפעל ממנו . [/quote]
לשים את נינט באותו משפט עם שירי מיימון, לא מסתדר לי...
שירי מיימון כשרונית באמת, נינט ״עוד אחת שיש לה קול״-כמו רבבות אחרות)...
בחורה מעוסה, שלדעתי חסרת כישרונות ומנסה לרכוב על גלי העבר...
מכל הכוכבים הנולדים והתוכניות המעוסות האילו, היחידה שבאמת הצליחה זו מיימון...ובצדק!
שירי מיימון כשרונית באמת, נינט ״עוד אחת שיש לה קול״-כמו רבבות אחרות)...
בחורה מעוסה, שלדעתי חסרת כישרונות ומנסה לרכוב על גלי העבר...
מכל הכוכבים הנולדים והתוכניות המעוסות האילו, היחידה שבאמת הצליחה זו מיימון...ובצדק!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
guyezra כתב:אני לא מבדיל בכלל בין כל התוכניות האלה, הכל נראה ונשמע אותו הדבר
שלא לדבר על זה שאניחנו פה לא ארה"ב עם 350 מליון אנשים
אין מספיק כישרונות לכל כך הרבה תוכניות
וחוץ מהאודישנים זה בכלל לא מעניין......
מזמן הפסקתי לצפות בזבל הזה. אני כן "מצביע עם השלט" רק שלצערי אני במיעוט מוחץ, ולכן נמשיך להיות מוצפים בתוכניות ב"ריאלטי".
עובדתית זה לא נכון. הקריטריון היחידי להצלחה זה מכירת כרטיסים להופעות, מכירת תקליטים ורינגטונים.itay123 כתב:ל
מכל הכוכבים הנולדים והתוכניות המעוסות האילו, היחידה שבאמת הצליחה זו מיימון...ובצדק!...
ובקריטריון הזה היחידי שהצליח אחרי כוכב נולד זה עומר אדם.
הבהרה- אני לא סופר הכנסות מפרסומות (נינט) או מפסטיגלים.
ניתוח טוב, משקף בדיוק את מה שהיה שם....
בפרט ההערה: "בלי קשר לשיקולי רייטינג ושעמום, היו צריכים לעבור רק עדן בן זקן ורוז פוסטרנס."
למה אתה חושב שאתה "במיעוט מוחץ"?Huber כתב:guyezra כתב:אני לא מבדיל בכלל בין כל התוכניות האלה, הכל נראה ונשמע אותו הדבר
שלא לדבר על זה שאניחנו פה לא ארה"ב עם 350 מליון אנשים
אין מספיק כישרונות לכל כך הרבה תוכניות
וחוץ מהאודישנים זה בכלל לא מעניין......![]()
מזמן הפסקתי לצפות בזבל הזה. אני כן "מצביע עם השלט" רק שלצערי אני במיעוט מוחץ, ולכן נמשיך להיות מוצפים בתוכניות ב"ריאלטי"....
חשבתי שגמרנו כבר עם שקר הרייטינג.
הנתונים שמפורסמים בתקשורת ומפומפמים ע"י אינטרסנטים - 30%, 40% וכו' - זה נתונים מתוך משקי הבית שאינם רלבנטיים ומטעים במכוון. הנתונים הרלבנטיים הם כמות הצופים בפרטים שבשיא מגיעים לאזור ה- 1.2 מליון צופים (גמר האח הגדול וכו'). זו אכן כמות גדולה למדי אבל באחוזים מהאוכלוסיה זה פחות מ-20%. בקיצור - מי שצופה בזבל הזה הוא במיעוט מוחץ ולא מי שלא צופה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אם כבר "מכריחים" אותי לצפות בתחרות כשלונות צעירים אז אני מעדיף את הפורמט הזריז,הקצבי והמהונדס של X Factor, שלא רואה ממטר את הכוכב הבא המרדימה והמדכאת.
גם השופטים הרבה יותר נורמלים ולא נכנסים לשיחות סלון מעיקות על כל מתמודד כמו בכוכב הבא, ובכלל, רני רהב ? מה הם חשבו לעצמם ? מה ?
גם השופטים הרבה יותר נורמלים ולא נכנסים לשיחות סלון מעיקות על כל מתמודד כמו בכוכב הבא, ובכלל, רני רהב ? מה הם חשבו לעצמם ? מה ?
שי
amir073
הנתונים שמפורסמים בתקשורת ומפומפמים ע"י אינטרסנטים - 30%, 40% וכו' - זה נתונים מתוך משקי הבית שאינם רלבנטיים ומטעים במכוון. הנתונים הרלבנטיים הם כמות הצופים בפרטים שבשיא מגיעים לאזור ה- 1.2 מליון צופים (גמר האח הגדול וכו'). זו אכן כמות גדולה למדי אבל באחוזים מהאוכלוסיה זה פחות מ-20%. בקיצור - מי שצופה בזבל הזה הוא במיעוט מוחץ ולא מי שלא צופה.
לא נראה לי שיש לך מושג במה שאתה כותב כאן, אבל במידה ואני טועה, אנא גלה לנו מהיכן אתה מביא את הנתונים האלה.
עוד דבר, נמאס כבר מכל אלה שחייבים להופיע בפורום ולספר לנו שהם לא צופים בזבל הזה, לא מתאים לכם, אל תראו ואל תספרו לנו על זה.
מי שרואה את התוכניות האלה אינו אדם נחות בעיני, כמו שחלקכם מנסים לרמוז ולהיפך.
לא נראה לי שיש לך מושג במה שאתה כותב כאן, אבל במידה ואני טועה, אנא גלה לנו מהיכן אתה מביא את הנתונים האלה.
עוד דבר, נמאס כבר מכל אלה שחייבים להופיע בפורום ולספר לנו שהם לא צופים בזבל הזה, לא מתאים לכם, אל תראו ואל תספרו לנו על זה.
מי שרואה את התוכניות האלה אינו אדם נחות בעיני, כמו שחלקכם מנסים לרמוז ולהיפך.
לגבי שקר הרייטינג - חפש בגוגל. היו על זה הרבה כתבות בעת האחרונה וגם החלטה של שר התקשורת, לחייב את הוועדה למדרוג לפרסם נתונים בפרטים ולא רק נתונים על משקי בית.detailer כתב:amir073
מי שרואה את התוכניות האלה אינו אדם נחות בעיני, כמו שחלקכם מנסים לרמוז ולהיפך....
לגבי צופי הריאליטי -
כדאי שנוריד מהלקסיקון את השימוש במונחים כגון "אדם נחות" וכו'. אף אחד לא נחות. אבל אי אפשר להתכחש לכך שקיים קשר הדוק בין רמת האינטליגנציה של אדם לבין התכנים שאותם הוא צורך
amir073 כתב:לגבי שקר הרייטינג - חפש בגוגל. היו על זה הרבה כתבות בעת האחרונה וגם החלטה של שר התקשורת, לחייב את הוועדה למדרוג לפרסם נתונים בפרטים ולא רק נתונים על משקי בית.detailer כתב:amir073
מי שרואה את התוכניות האלה אינו אדם נחות בעיני, כמו שחלקכם מנסים לרמוז ולהיפך....
לגבי צופי הריאליטי -
כדאי שנוריד מהלקסיקון את השימוש במונחים כגון "אדם נחות" וכו'. אף אחד לא נחות. אבל אי אפשר להתכחש לכך שקיים קשר הדוק בין רמת האינטליגנציה של אדם לבין התכנים שאותם הוא צורך...
אתה סותר את עצמך במשפט זה ואומר גם דברים לא נכונים.
בהכירותי עם מספר אנשים שצופים בתוכניות אלה, אני לא חושב שצפייה בתוכניות ריאליטי מוסיקליות יכולות להעיד משהו על האדם שצופה בהם, בטח לא על האינטליגנציה שלו.
לגבי שיטת המדידה, לא מושלם, אבל הכי טוב שאפשר בטכנולוגיה הקיימת היום.
בגדול אני חושב שהנתונים די קרובים לאמת.