היתלבטות ליפני קניית פלזמה
שלום לכולם לאחר חיפושים נירחבים בפורומים השונים החלטתי ליקנות פלזמה טושיבה 42 אינץ דגם 42wp56 דרך סוכן ב8000 ש"ח
השאלה שלי אים המחיר משתלם(מחיר במזומן) וחוץ מיזה ראיתי בפורום שיש דגם שהוא 42wp56e לא כמו שהציעו לי 42wp56 אים יש הבדל?
כמה אחריות אני אמור לקבל עליה?
השאלה שלי אים המחיר משתלם(מחיר במזומן) וחוץ מיזה ראיתי בפורום שיש דגם שהוא 42wp56e לא כמו שהציעו לי 42wp56 אים יש הבדל?
כמה אחריות אני אמור לקבל עליה?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
WP56 ו- WP56E זה אותו דבר למיטב ידעתי.
במחיר הזה תקפוץ על המציאה. אני קניתי לפני חודשיים ב-,9,500 כולל הובלה ללא התקנה ומתקן קיר (אצלי האחריות של ניופאן אבל נראה לי ששווה לחסוך 1,500 ש"ח וללכת ליבואן מקביל)
במחיר הזה תקפוץ על המציאה. אני קניתי לפני חודשיים ב-,9,500 כולל הובלה ללא התקנה ומתקן קיר (אצלי האחריות של ניופאן אבל נראה לי ששווה לחסוך 1,500 ש"ח וללכת ליבואן מקביל)
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתן לך את ההמלצה הטובה ביותר שאני יכול לתת...avijahan כתב:לכל החברה בעלי פלזמה כזו ובעלי ידע בכלל בבקשה הביעו את דעתכם אני יום א אמור לירכוש אחת ואני עדיין לא סגור סופית מחוסר ידע בנושא...
* תמתין אם הקנייה עוד כמה ימים... עד שתהיה בטוח לגמרי מה אתה רוצה...!?
...אל תקנה בחיפזון...
אחי, גם אני שמתי עיני על המסך הזה. ראיתי אותו היום ב - getit נסגר ב - 7,700 ש"ח. אתמול נסגר ב - 8,700 ש"ח.avijahan כתב:שלום לכולם לאחר חיפושים נירחבים בפורומים השונים החלטתי ליקנות פלזמה טושיבה 42 אינץ דגם 42wp56 דרך סוכן ב8000 ש"ח
כמה אחריות אני אמור לקבל עליה?...