מה עדיף? PRONTO או LOGITEC HARMONY 550
נראה לי שהלשלט הכי שווה היום זה הפרונטו החדש שהציגו בתערוכה (לא יודע איזה דגם - זה שנראה כמו שלט סטנדרטי רק עם מסך מגע בחלקו העליון....), השלט החדש גם זול משמעותית מההרמוני המתחרה - 1390 מול 2000 וגם מקבלים עליו אחריות לכל החיים לעומת שנתיים בהרמוני...
בתור משתמשים ממוצעים אשתי ואני מרוצים מה-550.
הבעיה העיקרית היא תכנות השלט. התוכנה מאוד מאוד לא נוחה, אטית, נתקעת, ומצריכה חיבור לאינטרנט.
יש לציין שלאחר שעברתי את תלאות התכנות ,השלט ענה על כל הדרישות שהיו לי (TV, VCR,DVD,AV & YES)
לגבי המחיר אני קניתי בארה"ב בסביבות ה-110$.
זה המקום גם להודות לחברי האתר שעזרו לי לקנות שלט שהתאים לצרכים ולתקציב שלי.
הבעיה העיקרית היא תכנות השלט. התוכנה מאוד מאוד לא נוחה, אטית, נתקעת, ומצריכה חיבור לאינטרנט.
יש לציין שלאחר שעברתי את תלאות התכנות ,השלט ענה על כל הדרישות שהיו לי (TV, VCR,DVD,AV & YES)
לגבי המחיר אני קניתי בארה"ב בסביבות ה-110$.
זה המקום גם להודות לחברי האתר שעזרו לי לקנות שלט שהתאים לצרכים ולתקציב שלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בלי לחשוב פעמיים רק הפרונטו, צר לי אבל רק הלוגיטק החדש (זה עם ה-TOUCH SCREEN שעדיין לא ראינו אותו בפועל) יתכן שאולי יצליח להגיע לרמה של הפרונטו מדור או שניים אחורה...
ללא ספק הפרונטו מדורג כמעולה אבל גם כ- OVER למשתמש קצה שאינו מעונין שהשלט יכין לו קפהoferlaor כתב:בלי לחשוב פעמיים רק הפרונטו, צר לי אבל רק הלוגיטק החדש (זה עם ה-TOUCH SCREEN שעדיין לא ראינו אותו בפועל) יתכן שאולי יצליח להגיע לרמה של הפרונטו מדור או שניים אחורה......
הלוגיטק עושה יופי של עבודה ומתאים לרוב רובם של משתמשי הקצה שכל מה שהם רוצים מהשלט הוא להדליק ולכבות את הציוד המתאים בהתאם לצורך להגביר ולהנמיך את הווליום ולבצע פעולות בסיסיות בנגן ה- DVD או הוידאו.(כמובן שניתן לתכנת אותו גם עבור פונקציות נוספות)
דרך אגב הלוגיטק החדש כולל מסך נגיעה גדול ובתכלס הוא עובד על אותו עיקרון כמו השלטים האחרים בסידרה ולכן לא ברור לי למה הוא מומלץ ואחרים לא, רק בגלל המסך?
בגלל גודלו אני רואה בו וגם בפרונטו חיסרון תפעולי וארגונומי לא מבוטל.
לאור זאת המלצתך הגורפת לטובת הפרונטו נשמעת לי קצת תמוהה.
- oferlaor
- מנהל

knvgzuc,
מה לעשות, אני אוהב את הפרונטו שלי (זה כבר הפרונטו השלישי שלי).
אין ספק שזה לא מתאים לכולם, לא מבחינת מחיר, ארגונומיה או דרישות מהמשתמש (בעיקר דרישות העיצוב).
יש לי ראש גראפי, אני נהנה מאוד שהשלט עושה בדיוק מה שאני רוצה ומעוצב בדיוק כפי שאני רוצה. העיצוב בשלט הוא שלי (חלק נלקח מעיצובים אחרים, אבל מרבית העיצוב הוא גרפיקה שאני יצרתי).
ללוג'יטק פשוט אין את הסקס אפיל שיש לפרונטו עבורי.
אגב, גם ה-NEVO SL עשה לי את זה, הוא הרבה יותר ארגונומי, ופחות גמיש מהפרונטו, אבל לא בהרבה.
אין ספק שזה לא מתאים לכולם, לא מבחינת מחיר, ארגונומיה או דרישות מהמשתמש (בעיקר דרישות העיצוב).
יש לי ראש גראפי, אני נהנה מאוד שהשלט עושה בדיוק מה שאני רוצה ומעוצב בדיוק כפי שאני רוצה. העיצוב בשלט הוא שלי (חלק נלקח מעיצובים אחרים, אבל מרבית העיצוב הוא גרפיקה שאני יצרתי).
אגב, גם ה-NEVO SL עשה לי את זה, הוא הרבה יותר ארגונומי, ופחות גמיש מהפרונטו, אבל לא בהרבה.
לגיטימי מה שאתה אומר אבל גם הלוגיטק עושה בדיוק מה שאתה רוצה רק בעיצוב מוגבל יחסית לפרונטו. מצד שני אני יכול לחשוב על המון אופציות למקסם את כישרון העיצוב חוץ מהשלט. מה הקטע הזה של לשבת שעות ולעצב איזה אייקון של DVD או רסיבר? כאילו מה זה נותן ?oferlaor כתב:knvgzuc,
אגב, גם ה-NEVO SL עשה לי את זה, הוא הרבה יותר ארגונומי, ופחות גמיש מהפרונטו, אבל לא בהרבה....
- oferlaor
- מנהל

הרעיון הוא לא לעצב דווקא אייקון זה או אחר, אלא את כל העיצוב כולו, כל התפיסה.
כנראה שדברים שונים מתאימים לאנשים שונים.
עבורי העיצוב של הלוג'יטק בסיסי מדי, וללא TOUCH SCREEN (יש לו LCD, אבל הכפתורים בצדדים) פשוט לא עושה לי את זה...
אגב יש ללוג'יטק שלט חדש שנראה כמו העתק של פרונטו (אבל מעוצב יפה יותר חיצונית)...
כנראה שדברים שונים מתאימים לאנשים שונים.
עבורי העיצוב של הלוג'יטק בסיסי מדי, וללא TOUCH SCREEN (יש לו LCD, אבל הכפתורים בצדדים) פשוט לא עושה לי את זה...
אגב יש ללוג'יטק שלט חדש שנראה כמו העתק של פרונטו (אבל מעוצב יפה יותר חיצונית)...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אההממ...ללוג'יטק פשוט אין את הסקס אפיל שיש לפרונטו...
לא אמרתי כלום!...
וברצינות - במה מצאת שהנבו פחות גמיש?
הוא כבר נבחר . כל עוד אתה לא בקטע של עיצוב וכן בקטע של שליטה בקלות ובנוחות אין על הלוגיטק.aloni כתב:איתי, ברוב קולות אני ממנה אותך לאחראי בחירת השלט האופטימאלי. מה שאתה קונה אני מעתיק אחר"כ....
הפרונטו כבודו במקומו מונח אבל הוא מסורבל ודורש שעות של השקעה בעיצוב במקום לשבת שעות ולהנות ממוזיקה וסרטים.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
knvgzuc כתב:הוא כבר נבחר . כל עוד אתה לא בקטע של עיצוב וכן בקטע של שליטה בקלות ובנוחות אין על הלוגיטק.aloni כתב:איתי, ברוב קולות אני ממנה אותך לאחראי בחירת השלט האופטימאלי. מה שאתה קונה אני מעתיק אחר"כ....
הפרונטו כבודו במקומו מונח אבל הוא מסורבל ודורש שעות של השקעה בעיצוב במקום לשבת שעות ולהנות ממוזיקה וסרטים....
את הלוגי'טק אני לא אוהב, גם נראה לי פחות משוכלל (וכנראה שהולכים להיות פה מקרואים מטורפים) וגם כל הקטע עם החיבור לאינטרנט וכו נראה לי קצת fishy.
מה כל כך מפחיד בקטע של האינטרנט לא ממש הבנתי?aloni כתב:knvgzuc כתב:הוא כבר נבחר . כל עוד אתה לא בקטע של עיצוב וכן בקטע של שליטה בקלות ובנוחות אין על הלוגיטק.aloni כתב:איתי, ברוב קולות אני ממנה אותך לאחראי בחירת השלט האופטימאלי. מה שאתה קונה אני מעתיק אחר"כ....
הפרונטו כבודו במקומו מונח אבל הוא מסורבל ודורש שעות של השקעה בעיצוב במקום לשבת שעות ולהנות ממוזיקה וסרטים....לא חבוב, התכוונתי שאני קונה מה שאיתי קונה (כי הוא גם מחפש על פי הבנתי).
את הלוגי'טק אני לא אוהב, גם נראה לי פחות משוכלל (וכנראה שהולכים להיות פה מקרואים מטורפים) וגם כל הקטע עם החיבור לאינטרנט וכו נראה לי קצת fishy....
אחלה נוח ופשוט.
מתחברים מגדירים את מה שצריך מסנכרנים ובזה נגמר הרומן עם האינטרנט. (כל המקרואים מסתכרנים בלחיצת כפתור אחת וואלה מה לא טוב בזה אני לא מצליח לרדת לסוף דעתכם כולה שלט?)
אבל שוב במידה ואתה בקטע של עיצוב מסכים לך על הפרונטו מחכות לך שעות עיצוב רבות ולא ממש מהנות.
- oferlaor
- מנהל

לגבי ה-NEVO, היה לי חסר שכבות (דברים על גבי דברים).
בפרונטו שלי יש לי כפתורים עם צלליות, דברים שמקרינים על גבי דברים אחרים (נפלאות ה-PNG).
למי שיש זמן, כוח וכישורים אומנותיים (או כמו שמרטין אומר עלי - שאני חושב שיש לי כישורים אומנותיים...), אז זה כיף מסוג מיוחד.
יש לי כרגע כ-95 גירסאות שונות של CCF שעברתי במהלך השנים (גירסאות עם שינויים קטנים לא שמרתי מאז שנת 2000 כשהתחלתי עם שלטים חכמים) כך שאפשר לנחש כמה שעות (רוצה לומר ימים אם לא שבועות) השקעתי בתכנות השלטים שלי...
בפרונטו שלי יש לי כפתורים עם צלליות, דברים שמקרינים על גבי דברים אחרים (נפלאות ה-PNG).
למי שיש זמן, כוח וכישורים אומנותיים (או כמו שמרטין אומר עלי - שאני חושב שיש לי כישורים אומנותיים...), אז זה כיף מסוג מיוחד.
יש לי כרגע כ-95 גירסאות שונות של CCF שעברתי במהלך השנים (גירסאות עם שינויים קטנים לא שמרתי מאז שנת 2000 כשהתחלתי עם שלטים חכמים) כך שאפשר לנחש כמה שעות (רוצה לומר ימים אם לא שבועות) השקעתי בתכנות השלטים שלי...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ענק!או כמו שמרטין אומר עלי - שאני חושב שיש לי כישורים אומנותיים......
כלומר, כשהנבו רוצה להראות עוד אינפורמציה, הוא מראה עמוד חדש, במקום שכבה נוספת?
מה החסרון בזה?
ומזה PNG?
- oferlaor
- מנהל

איתי,
התכוונתי שאי אפשר להלביש שכבות של כפתורים, קבוצות של כפתורים שעיצבנו, וכו'.
PNG זה תקן מתקדם לגרפיקה שמאפשרת כל מני אפקטים, כמו קטעים שקופים (למשל כפתורים לא ריבועיים) בדרגות שקיפות שונות כך שניתן לגרום לכפתור להאיר על סביבתו או להטיל על מה שמתחתיו צל וכו'.
התכוונתי שאי אפשר להלביש שכבות של כפתורים, קבוצות של כפתורים שעיצבנו, וכו'.
PNG זה תקן מתקדם לגרפיקה שמאפשרת כל מני אפקטים, כמו קטעים שקופים (למשל כפתורים לא ריבועיים) בדרגות שקיפות שונות כך שניתן לגרום לכפתור להאיר על סביבתו או להטיל על מה שמתחתיו צל וכו'.