בוקר טוב
(לבעלי אוזניות סנהייזר HD 800) למי מכם יצא לשמוע את המגבר HDVD 800 ?
חוני
מגבר HDVD 800
שלום לך
אין בארץ אפילו אחר לרפואה - להדגמה .
סנהייזר כיילה את המגבר לפי הHD800/700/650
ניתן להזמין 600 המגבר ,דיברתי עם היבואן תוך שבועיים +- זה אצלך
.
{סנהייזר הציגו את הHD800 עם מגבר ליימן }
לדעתי בטוח אם סנהייזר , הוציאו מגבר כזה לשוק הוא יהיה הטוב ביותר לפי דעתם ל-HD800.
.
הסיפור מאחורי המגברים האלו הוא כי שימשו אך ורק במעבדות שלהם והם החליטו ליצר אותו שימוש בשוק הביתי ומקצועי .
הדעות עליו הן חלוקות ולא חד משמעיות יש לומר בזהירות רבה . אבל כולם מרוצים .
http://forums.stevehoffman.tv/threads/s ... 00.320350/
רק קצה של כמה דעות .
כי הם ,מפי צרכנים שקנו באירופה ובארהב אמרו שיש מעט שיפור לעומת הליימן או ביחס למגברים אחרים מיצרנים שונים .אבל לא הבדל תהומי של שמים וארץ. שוב לפי דעות פרטיות בלבד .
זה לפי מבחני שמיעה שערכו אצלם לא מגזין מקצועי כרגע אין אפילו ביקורת אחת - אולי בשבדיה ואני לא קורא שבדית .
אפילו מצאתי אחד שאמר שהוא מחזיק את הלימן ואת המגבר 800 + האוזנייות 800 אמר כי
זה ממש לא איזה שהוא שינוי משמעותי. !!!! ולא מצדיק את ההשקעה \אחרים שמעדיפים מגברים שפורפרות ל HD800
אחרים דיווחו כי השינוי הוא רק בXLR יותר רגוע יותר במה יותר פירוט ויותר מכל פרמטר
המגבר 800 מכיל DAC בכלל כבר היה פה ויכוח ענק בהד-פי על הממיר שיש בפנים למה ואין ומה הוא יכול מסוגל או לא לעומת ממיר חיצוני -
בהפרש בין ה600 האנלוגי לבין ה800 אפשר לקנות ממיר איכותי נפרד לפי בחירתך וכמובן יש לו USB לקבצי מחשב .
אני אוכל לומר לך כמחזיק HD800 + מגבר ליימן מקורי ו .
כי השילוב הוא ממש מעולה . המון תלוי במקור .
ואולי ה600/800 המגברים טובים ייותר - לכך לא אוכל לענות .
ומחבר פורום שיש ברשותו את 800 שבכלל מאזין עם מגבר מנורות איכותי ביותר יותר מ10K
ואני לא פוסל כי אני יעבור למנורות - זה אולי עניין של זמן ...
בברכה
אין בארץ אפילו אחר לרפואה - להדגמה .
סנהייזר כיילה את המגבר לפי הHD800/700/650
ניתן להזמין 600 המגבר ,דיברתי עם היבואן תוך שבועיים +- זה אצלך
.
{סנהייזר הציגו את הHD800 עם מגבר ליימן }
לדעתי בטוח אם סנהייזר , הוציאו מגבר כזה לשוק הוא יהיה הטוב ביותר לפי דעתם ל-HD800.
.
הסיפור מאחורי המגברים האלו הוא כי שימשו אך ורק במעבדות שלהם והם החליטו ליצר אותו שימוש בשוק הביתי ומקצועי .
הדעות עליו הן חלוקות ולא חד משמעיות יש לומר בזהירות רבה . אבל כולם מרוצים .
http://forums.stevehoffman.tv/threads/s ... 00.320350/
רק קצה של כמה דעות .
כי הם ,מפי צרכנים שקנו באירופה ובארהב אמרו שיש מעט שיפור לעומת הליימן או ביחס למגברים אחרים מיצרנים שונים .אבל לא הבדל תהומי של שמים וארץ. שוב לפי דעות פרטיות בלבד .
זה לפי מבחני שמיעה שערכו אצלם לא מגזין מקצועי כרגע אין אפילו ביקורת אחת - אולי בשבדיה ואני לא קורא שבדית .
אפילו מצאתי אחד שאמר שהוא מחזיק את הלימן ואת המגבר 800 + האוזנייות 800 אמר כי
זה ממש לא איזה שהוא שינוי משמעותי. !!!! ולא מצדיק את ההשקעה \אחרים שמעדיפים מגברים שפורפרות ל HD800
אחרים דיווחו כי השינוי הוא רק בXLR יותר רגוע יותר במה יותר פירוט ויותר מכל פרמטר
המגבר 800 מכיל DAC בכלל כבר היה פה ויכוח ענק בהד-פי על הממיר שיש בפנים למה ואין ומה הוא יכול מסוגל או לא לעומת ממיר חיצוני -
בהפרש בין ה600 האנלוגי לבין ה800 אפשר לקנות ממיר איכותי נפרד לפי בחירתך וכמובן יש לו USB לקבצי מחשב .
אני אוכל לומר לך כמחזיק HD800 + מגבר ליימן מקורי ו .
כי השילוב הוא ממש מעולה . המון תלוי במקור .
ואולי ה600/800 המגברים טובים ייותר - לכך לא אוכל לענות .
ומחבר פורום שיש ברשותו את 800 שבכלל מאזין עם מגבר מנורות איכותי ביותר יותר מ10K
ואני לא פוסל כי אני יעבור למנורות - זה אולי עניין של זמן ...
בברכה