מבקש המלצה למיקרוגל
ההתלבטות הראשונה שלי היא מיקרו רגיל או משולב גריל.
השימוש היחיד בגריל יהיה להכנת טוסטים, השאלה אם העניין הזה יעיל או סתם גימיק?
קראתי שחשוב שפנים וחוץ המכשיר יהיו מנירוסטה, למה זה?
למישהו יש דעה/נסיון עם המיקרוגלים משולבי גריל של קריסטל?
אני מחפש מכשיר אמין עם אחריות של שלוש שנים מינימום.
תודה מראש למייעצים
השימוש היחיד בגריל יהיה להכנת טוסטים, השאלה אם העניין הזה יעיל או סתם גימיק?
קראתי שחשוב שפנים וחוץ המכשיר יהיו מנירוסטה, למה זה?
למישהו יש דעה/נסיון עם המיקרוגלים משולבי גריל של קריסטל?
אני מחפש מכשיר אמין עם אחריות של שלוש שנים מינימום.
תודה מראש למייעצים
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני כבר שנים משתמש רק במשולבים - דווקא להכנת טוסטים אבל הם פחות מתאימים - עדיף כבר טוססטר לחיצה פשוט. הגריל כן שימושי לעשות עוף בגריל, ואם יש טורבו (פיזור אוויר), אז בכלל אפשר להשתמש בו לאפיה (אמא שלי לא מדליקה את התנור אפיה הגדול שלה מלבד בחגים, כל השאר במשולב).
רוב המכשירים הם פחות או יותר אותו דבר בדיוק לדעתי. היו לנו קריסטל, גרונדיג, דלונגי. לפעמים מתקלקלים לפעמים לא.
רוב המכשירים הם פחות או יותר אותו דבר בדיוק לדעתי. היו לנו קריסטל, גרונדיג, דלונגי. לפעמים מתקלקלים לפעמים לא.
לי יש מיקרו משולב ואני לא משתמש בגריל אף פעם. טוסטר לחיצה הרבה יותר נוח.
המיקרו של חברת דלונגי שעשה לא מעט בעיות. השירות של ניופאן טוב, יש להם מעבדות בכל הארץ, אתה מביא את המיקרו למעבדה ומקבל אותו אחרי יום יומיים.
אם אישתי לא הייתה נעולה על עיצוב מסוים, הייתי קונה מיקרו הכי זול וזהו. כולם אותו דבר, חוץ, אולי מדגמים יקרים ממש.
המיקרו של חברת דלונגי שעשה לא מעט בעיות. השירות של ניופאן טוב, יש להם מעבדות בכל הארץ, אתה מביא את המיקרו למעבדה ומקבל אותו אחרי יום יומיים.
אם אישתי לא הייתה נעולה על עיצוב מסוים, הייתי קונה מיקרו הכי זול וזהו. כולם אותו דבר, חוץ, אולי מדגמים יקרים ממש.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
לי יש מיקרו משולב גריל של morphy richards וגם אני לא משתמש בגריל, לטעמי הוא חלש מדי (1000W) ובטח שלא יכול להחליף תנור אפייה אמיתי, זה יותר גימיק מאשר שימושי.
טוסטר פשוט יעשה את העבודה הרבה יותר טוב
טוסטר פשוט יעשה את העבודה הרבה יותר טוב