רזולוצית מסך משתנה בעת פתיחת סרט - אפשרי?
שלום לכולם,
המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי,
דגם הטלויזיה סמסונג ES660
אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו'
הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280
כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280)
האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך?
אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית?
(את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזרת לי)
המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי,
דגם הטלויזיה סמסונג ES660
אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו'
הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280
כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280)
האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך?
אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית?
(את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזרת לי)
הגדרות XBMC אינן מושפעות מרזולוציית המסך שהגדרת ב WINDOWS מה שאומר שאתה יכול להגדיר רזולוציה גבוהה ב XBMC ושתצא מהתוכנה הרזולוציה תחזור להגדרות הקודמות.
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics