כנראה שאקנה טלוזיה של סמסונג - אבל צריך עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
orih1981 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

תכנים: כרגע ממיר HD של HOT, לצערי נאלץ לראות גם לא מעט SD (ערוצים 55,56,22,10)
אבל כנראה שארכוש סטרימר בקרוב.
מרחק קצת פחות מ- 3m
רוצה LED ולא פלסמה - בואו לא ניכנס לפינות האלה
תקציב 4K-5K
מוכן לוותר בקלות על 3D ו- SMART בשביל מחיר זול יותר

הייתי מרוצה מהתמונה ב- SONY KDL-42W653 אבל לא מצאתי אותה ב- 46'' אז החלטתי ללכת על סמסונג:
ה- F5500 נתנה תמונה סבירה - ועולה 5000. העניין הוא שהיא SMART וזה לא פיצר שחשוב לי
את ה- F5000 אני יכול להשיג ב- 3800 אבל לא היה אותה בתצוגה ואני לא קונה מה שלא ראיתי בתצוגה.
בנוסף ראיתי שאנשים פה בפורום ממש ממליצים על ה- F6400 שזה כבר עניין של 5800 ש"ח שזה קצת חורג מהתקציב שלי.

ועכשיו השאלות:
האם כל ההבדל בין ה- F5000 ל- F5500 זה רק ה- SMART?
האם יש דגם מקביל ל- F6400 שהוא לא SMART בתקווה שזה יוזיל לי את המחיר שלה
האם לדעתכם ההבדל בין ה- F5000 ל- F6400 הוא כ"כ גדול ששווה לי להשקיע עוד 2000 ש"ח?
כל הדגמים והמחרים מתיחסים לדגמים שמתחילם ב- UA של היבואן הרישמי (סמליין), חושבים שכדאי להתפשר על יבוא מקבילי?
ראיתי שכתבתם שבסידרה F באותו דגם ישנם מספר פאנלים. איזה פאנל הכי מומלץ ואיך אני יכול לוודא עם איזה פאנל מגיעה הטלויזיה שארכוש?

תודה

אריהט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

הייתי הולך על f6400 מסך מצוין במקרה של הסמארט בסמסונג הוא כן נותן תמורה טובה בעברית יש vod ועוד הרבה אפליקציות טובות

orih1981 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ברור שה- f6400 הוא המסך הכי טוב מכל המסכים שציינתי, אבל יש פה גם שיקול כלכלי, ולכן השאלות. מאחר ואני בכל מקרה מתכוון לקנות אנדרואיד חיצוני, אופציית ה- SMART טובה ככל שתהיה לא מעניינת אותי ולכן אני מעדיף לא לשלם סתם כסף על פיצר שכנראה שבטלויזיה הזאת הוא באיכות טובה, אבל עדיין אני לא מתכוון להשתמש בו.

מישהו יכול לענות על שאר השאלות ששאלתי או על לפחות על חלקן?

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

f6100

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”