מישהו שמע את ה PM1 של B&W
לאוהבי הצליל של B&W
אחד המוניטוריים המוצלחים שלהם.
עם הגברה נכונה ישמע מעולה.
יפתיע אותך גם בשמיעה בחדר בינוני.
אגב לפני כשנה הייתי בני ג'רסי ובקרתי בחנות כזו שאתה מחפש.
http://www.talkofthetownvideo.com/home- ... r.html?p=5
ממליץ בחום(על הרמקולים)
אחד המוניטוריים המוצלחים שלהם.
עם הגברה נכונה ישמע מעולה.
יפתיע אותך גם בשמיעה בחדר בינוני.
אגב לפני כשנה הייתי בני ג'רסי ובקרתי בחנות כזו שאתה מחפש.
http://www.talkofthetownvideo.com/home- ... r.html?p=5
ממליץ בחום(על הרמקולים)
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
רמקולים מפתיעים...
בתערוכה של dtown לפני כשנתיים היה בחדר ההדגמה של טופאודיו הPM1 שלראשונה נחשף וליצידו ה803D
שניהם היו מחוברים בכל סשן להגברה של classe ושל musical fidelity
אני יכול לומר שהPM1 הרשים אותי אף יותר מה803D בכל הקשור לפיזור, במה עם מרכז מפוקס, סאונד מאוזן הרבה בתחום הmid high יותר...
במעבר בין הPM1 ל803D...
כששאלתי את המדגים מטופ אודיו, האם זה הגיוני שהPM1 נשמע טוב מה803D ??
המדגים ציין שזו סדרה חדשה עם קו וגישה חדשה שהחברה פיתחה וזה לא מפתיע אותו כלל התגובות...
אגב הייתי עם עוד שני חברים מכובדים בעלי מערכות ברמה גבוהה מאוד, הם הגיעו להנחה הזו לפני, לי עוד לקח זמן להפנים שזה נכון, היה לי קשה להבין זאת שרמקול חמישית בגודלו ישמע ערב, נעים, מעודן ומאוזן הרבה יוצר מה״מפלצת״ ששכנה לצידו...
בקיצר שווה לשמוע אותם...
אך גם במחירם של הPM1 יש לא מעט אלטרנטיבות שאולי יהיו טובות יותר לכיס, במיוחד יד 2...
בתערוכה של dtown לפני כשנתיים היה בחדר ההדגמה של טופאודיו הPM1 שלראשונה נחשף וליצידו ה803D
אני יכול לומר שהPM1 הרשים אותי אף יותר מה803D בכל הקשור לפיזור, במה עם מרכז מפוקס, סאונד מאוזן הרבה בתחום הmid high יותר...
במעבר בין הPM1 ל803D...
המדגים ציין שזו סדרה חדשה עם קו וגישה חדשה שהחברה פיתחה וזה לא מפתיע אותו כלל התגובות...
אגב הייתי עם עוד שני חברים מכובדים בעלי מערכות ברמה גבוהה מאוד, הם הגיעו להנחה הזו לפני, לי עוד לקח זמן להפנים שזה נכון, היה לי קשה להבין זאת שרמקול חמישית בגודלו ישמע ערב, נעים, מעודן ומאוזן הרבה יוצר מה״מפלצת״ ששכנה לצידו...
בקיצר שווה לשמוע אותם...
אך גם במחירם של הPM1 יש לא מעט אלטרנטיבות שאולי יהיו טובות יותר לכיס, במיוחד יד 2...
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
תודה על התשובות
לגבי האלטרנטיבות, אני אוהב את הסאוד המאוד "חם" ולא יומרני בשום צד של הסקאלה של B&W
לגבי החנות, תודה רבה אני באמת שלא מצאתי כאלה פה..
לגבי ההגברה- אני עם רסיבר די פשוט, דנוןAVR1713 שעד עכשיו עושה נפלאות עם ה685 והסנטר HTM2 (שהוא ברמה מדהימה)
השאלה עם המעבר מ3.1 ל5.1 לא "יעמיס" אליו יותר מידיי ועם כן, מה זה אומר מבחינת הסאונד? אני גם בסלון מאוד קטן ויושב כ1.8 מטר מהסנטר..
לגבי האלטרנטיבות, אני אוהב את הסאוד המאוד "חם" ולא יומרני בשום צד של הסקאלה של B&W
לגבי ההגברה- אני עם רסיבר די פשוט, דנוןAVR1713 שעד עכשיו עושה נפלאות עם ה685 והסנטר HTM2 (שהוא ברמה מדהימה)
השאלה עם המעבר מ3.1 ל5.1 לא "יעמיס" אליו יותר מידיי ועם כן, מה זה אומר מבחינת הסאונד? אני גם בסלון מאוד קטן ויושב כ1.8 מטר מהסנטר..
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
הרמקול הזה חייב הגברה נפרדת בכדי לקבל תוצאה טובה.ngold7 כתב:תודה על התשובות
השאלה עם המעבר מ3.1 ל5.1 לא "יעמיס" אליו יותר מידיי ועם כן, מה זה אומר מבחינת הסאונד? אני גם בסלון מאוד קטן ויושב כ1.8 מטר מהסנטר.....
אינך חייב כרגע,זכור שרומא לא נכבשה ביום.
התחל עם הרמקולים,ואחר כך רכוש מגבר שתוכל לשרשר אותו לרסיבר.
לא לא יהיה עומס,החלוקה ברסיבר תתבצע אוטמטית לכל אחד מהרמקולים.
אינני מכיר את הרסיבר הזה אך הוא מהאחרונים שיוצרו,לאחר הכיול של כל הרמקולים ביחס למיקומם בחדר.
תוכל לשמוע בכל צורה שתחפוץ,סטריאו,3.1 או 5.1.
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
ממשיך את מה שנכתב בשרשור בציטוט, אני באותה התערוכה שמעתי את ה PM1, והם נשמעים מצוין מוניטור מעולה שנשמע מצויין גם מול ה 803,itay123 כתב:רמקולים מפתיעים...
במעבר בין הPM1 ל803D...
בקיצר שווה לשמוע אותם...
אך גם במחירם של הPM1 יש לא מעט אלטרנטיבות שאולי יהיו טובות יותר לכיס, במיוחד יד 2......
לגבי הגברה אני מעריך שכדי לקבל מהם סטריאו ברמה הייתי מחובר אותם למגבר סטריאו ייעודי משורשר לקולנוע שלך
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
בבקשה.
תהנה.