מהי הדרך המסודרת להסרת פלאגין לצמיתות והתקנתו מחדש ?
יש לי XBMC על המחשב הנייד
על RPI
ועל OUYA
הפלאגין של MASHUP ו 1CHANNEL פתאום הפסיקו לעבוד לי ב RPI וב OUYA ומציגים הודעה שהסקריפט נכשל
במחשב הכל תקין. חשוב לציין שהתעסקתי קצת עם הגדרות הפלאגין של 1CHANNEL בעבודה מול DB של MYSQL שרץ לי על המחשב הנייח
כל דרך שאני מנסה להסיר את הפלאגין ולהתקינו מחדש הבעייה חוזרת
מסיר את הפלאגין , אחריו את ה REPO לאחר מכן את התיקייה שקשורה לפלאגין ב USERDATA (למשל של 1CHANNEL) מכבה XBMC ופותח מחדש.. מבצע התקנה מחודשת..ההתקנה של ה REPO עוברת ההתקנה של ה PLUGIN עוברת . מריץ ...הסקריפט נכשל
מה יכולה להיות הסיבה ? יש עוד מקום שבוא קיימות גרורות שבגללם הפלאגין לא עולה..
יש מקום פנוי בשני ההתקנים אז זו לא סיבה של מקום.
הפלאגין הותקן על XBMC נקי בגרסה נוספת שקיימת לי על ה OUYA עובד ללא דופי (לא בעייה בקובץ הפלאגין)
תודה למסייעים
על RPI
ועל OUYA
הפלאגין של MASHUP ו 1CHANNEL פתאום הפסיקו לעבוד לי ב RPI וב OUYA ומציגים הודעה שהסקריפט נכשל
במחשב הכל תקין. חשוב לציין שהתעסקתי קצת עם הגדרות הפלאגין של 1CHANNEL בעבודה מול DB של MYSQL שרץ לי על המחשב הנייח
כל דרך שאני מנסה להסיר את הפלאגין ולהתקינו מחדש הבעייה חוזרת
מסיר את הפלאגין , אחריו את ה REPO לאחר מכן את התיקייה שקשורה לפלאגין ב USERDATA (למשל של 1CHANNEL) מכבה XBMC ופותח מחדש.. מבצע התקנה מחודשת..ההתקנה של ה REPO עוברת ההתקנה של ה PLUGIN עוברת . מריץ ...הסקריפט נכשל
מה יכולה להיות הסיבה ? יש עוד מקום שבוא קיימות גרורות שבגללם הפלאגין לא עולה..
יש מקום פנוי בשני ההתקנים אז זו לא סיבה של מקום.
הפלאגין הותקן על XBMC נקי בגרסה נוספת שקיימת לי על ה OUYA עובד ללא דופי (לא בעייה בקובץ הפלאגין)
תודה למסייעים
1. 1CHANNEL מ HUB ו MASHUP מ XFINITY.o2ri כתב:כמה רעיונות:
1- MASHUP אתה מתקין מXFINITY ולא מHUB נכון? 1CHANNEL מהHUB
יכול להיות שאתה מנסה להתקין גרסא ישנה שנותנת שגיאה?
2-לאחר ההסרה - תמחק גם את התיקיה xbmc/addons/packages. כיבוי והדלקה....
גרסת 1CHANNEL 2.0.2
2. הוסרה הספריה - הבעיה לא הגיע לפתרון .