מחפש כיסוי אבק ל-Thorens TD 150
-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אהלן,
יש ברשותי את הפטיפון הנ"ל ואני צריך כיסוי אבק בשבילו, האם למישהו יש אחד ספייר למכירה??
יש ברשותי את הפטיפון הנ"ל ואני צריך כיסוי אבק בשבילו, האם למישהו יש אחד ספייר למכירה??
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
האלבום הראשון של Marillion בתמונה?
להקה מעולה ולא מוערכת מספיק.
(לצערי אין לי מידע לגבי מכסים לטורנס)
להקה מעולה ולא מוערכת מספיק.
(לצערי אין לי מידע לגבי מכסים לטורנס)
-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

זה אלבום ההופעה הראשון שלהם Reel to Reel,
להקה נחמדה מאוד
להקה נחמדה מאוד
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני חיפשתי ל145 שלי באיביי וזה עסק לא זול יחסית. מגיע למאות שקלים.
לפעמים צצה איזו מכירה פומבית שכדאי לנסות לתפוס.
יש גם אנשים שמייצרים מכסים חדשים מפרספקס באותה צורה של המקוריים אבל זה יקר. ל145 שלי ראיתי בכ170$ לא כולל משלוח.
לפעמים צצה איזו מכירה פומבית שכדאי לנסות לתפוס.
יש גם אנשים שמייצרים מכסים חדשים מפרספקס באותה צורה של המקוריים אבל זה יקר. ל145 שלי ראיתי בכ170$ לא כולל משלוח.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אצלי כמובן. מידות, תמונות, שרטוטים מה שתרצה... השאלה האמיתית היא האם אתה באמת רוצה? המכסים של טורנס, עם כל הכבוד, לפחות של הדגמים הקלסיים, ה-TD-160 עם שני הצירים בצד, מכוערים בטירוף. יש להם גם תכנון אידיוטי ונדיר למצוא מכסה בלי אוזניים שבורות.
מסכים איתך לגמריי לגבי הכיעור,ברור לחלוטין שכשעיצבו את הליאופרד הזה,המכסה לא היה בראש שלהם
חוץ מהאבק האופיני לסביבה כאן ,לעיתים מסתובבים פה ילדים לא אחראים למעשיהם וזה בלשון המעטה, על מנת למנוע מצב שבו אני לא אהיה אחראי למעשיי,אשמח לקבל מידות,מקסימום ניצור איזה מכסה אפסנה כזה
חוץ מהאבק האופיני לסביבה כאן ,לעיתים מסתובבים פה ילדים לא אחראים למעשיהם וזה בלשון המעטה, על מנת למנוע מצב שבו אני לא אהיה אחראי למעשיי,אשמח לקבל מידות,מקסימום ניצור איזה מכסה אפסנה כזה
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

טומי יש לך משהו שיכול להתאים ל-150??
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לגבי מריליון, הם אכן כונו 'ג'נסיס של שנות ה-80', אם כי גם ג'נסיס עצמה התקיימה בשנות ה-80. הכוונה היתה שמריליון הם מה שג'נסיס היתה לו היתה ממשיכה באותו קו מוזיקלי שהנחה אותה בערך עד שנת 76-77. דווקא יש משהו מעניין במוזיקה של מריליון (לפחות בראשית הדרך) וזה השילוב של כתיבה בסגנון שנות ה-70 עם צליל והפקה של שנות ה-80. יש בזה איזשהו דיסוננס, מה שגרם גם לי משיכה ודחייה לסירוגין לחומר של ללהקה, אבל מגיע להם כבוד על הרצון להחיות את הרוק המתקדם בשנות ה-80 לאחר שדעך, לפחות מבחינה פופולארית.
אה, כן, ופיש התאמץ בכל כוחו להישמע כמו פיטר גבריאל, ולא ממש הצליח.
אה, כן, ופיש התאמץ בכל כוחו להישמע כמו פיטר גבריאל, ולא ממש הצליח.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
קשה להיות פיטר גבריאל.הוא גאון רב תחומי.לכתו מג'נסיס השפיע רבות על הלהקה,שלדעת רבים לא התאוששה מבחינה איכותית -למרות שמסחרית פרחה,.פיל קולינס (שעשה עוד כמה דברים מענינים במקביל כמו בראנד X ועוד )ניסה קצת להיות פיטר גבריאל-אבל זנח את הרעיון אחרי 2 תקליטים.
אבל מריליון?מי זוכר אותם.מסכן הטורנס....
אבל מריליון?מי זוכר אותם.מסכן הטורנס....
- tnsilver
- חבר מביא חבר

מידות למכסה של טורנס TD-160 Mk-I
עובי הפרספקס 2.5 מ"מ. ה-flap הקטן שנשען על משענת האלומיניום הוא חריג מהבחינה הזו והעובי שלו הוא 1.5 מ"מ. בתמונה עם המידות של הציר - הציר שבור ומישהו תקע שייבה במרכז שמסתירה את מבנה הציר. בתמונה בלי המידות ניתן לראות את מבנה הציר.
המכסה הזה לא מתאים ל-Mk-II שם אין צירי פרספקס ומידת הרוחב שונה.
מידות בסיסיות
[img2=550x309]https://lh5.googleusercontent.com/-vtGr ... _BASIC.jpg[/img2]
מידות הציר
[img2=550x289]https://lh3.googleusercontent.com/-Dd8b ... HINGES.jpg[/img2]
מבנה הציר

המכסה הזה לא מתאים ל-Mk-II שם אין צירי פרספקס ומידת הרוחב שונה.
מידות בסיסיות
[img2=550x309]https://lh5.googleusercontent.com/-vtGr ... _BASIC.jpg[/img2]
מידות הציר
[img2=550x289]https://lh3.googleusercontent.com/-Dd8b ... HINGES.jpg[/img2]
מבנה הציר

-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

אין לכם מה לדאוג חברים אחריי המריליון הפטיפון נהנה מקצת בלק סבאת'
המידות של הטורנס שלי הם:
אורך: 39.4 ס"מ
רוחב: 32.5 ס"מ
גובה: 5.2
יש לי כמובן את ה-MK II
המידות של הטורנס שלי הם:
אורך: 39.4 ס"מ
רוחב: 32.5 ס"מ
גובה: 5.2
יש לי כמובן את ה-MK II
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לא יודע מה עבר להם בראש... אולי רצו לחסוך צירים יקרים והסתפקו בשני ה'נעצים' בצדדים. למרבית האירוניה דווקא הצירים הזולים האלה נמכרים היום במחירים מופקעים ב-eBay. ציר הפרספקס שמתלבש על הנעצים חלש מאוד ונוטה להישבר. כל העסק... 
ב-TD-160 Mk-II, טורנס 'שיפרו' את הצירים ועברו לקונפיגורציית פלסטיק של שני צירים, ימני ושמאלי, בעלי שני חלקים שאינם ברי חילוף בין הצדדים, ושנשברים עוד יותר מהר מאוזני הפרספקס. גם ה'דרעק' הזה נמכר ב-eBay בכסף טוב. הצירים האלה יושבים מאחור - ולא בצדדים והמכסה שמתאים להם - שונה מהמכסה של ה-Mk-I. זה גם המכסה שמתאים ל-150.
בדגם האחרון, ה-TD-160 Super, טורנס סוף סוף ייצרו צירי מתכת יציבים ורובסטיים. אלה כה נדירים, שהם מעולם לא נמכרו ב-eBay ויש על כל זוג כזה שמתפנה - אלף זוגות עיניים אורבות. בתמונה למטה מדובר ברה-פרודוקציה, שגם היא עולה $65 לזוג.
ב-TD-160 Mk-II, טורנס 'שיפרו' את הצירים ועברו לקונפיגורציית פלסטיק של שני צירים, ימני ושמאלי, בעלי שני חלקים שאינם ברי חילוף בין הצדדים, ושנשברים עוד יותר מהר מאוזני הפרספקס. גם ה'דרעק' הזה נמכר ב-eBay בכסף טוב. הצירים האלה יושבים מאחור - ולא בצדדים והמכסה שמתאים להם - שונה מהמכסה של ה-Mk-I. זה גם המכסה שמתאים ל-150.
בדגם האחרון, ה-TD-160 Super, טורנס סוף סוף ייצרו צירי מתכת יציבים ורובסטיים. אלה כה נדירים, שהם מעולם לא נמכרו ב-eBay ויש על כל זוג כזה שמתפנה - אלף זוגות עיניים אורבות. בתמונה למטה מדובר ברה-פרודוקציה, שגם היא עולה $65 לזוג.
-
- TD-160 MK-I Hinges
-
- TD-160 MK-II Hinges
-
- TD-160 Super Reproduction Hinges
אני יכול להציע מנסיוני הצנוע לקנות צירים (אפשר להשיג מפטיפון מקולקל שניתן להשיג בפשפשים,) או לחפש באי ביי צירים כמו שיש ל160 המתקדמים יותר או צירים של לין .לאחר מכן לגשת לגלי פלסט ברח.אילת בת"א עם מידות אורך רוחב וגובה .
הוא מיצר מכסה בסביבות 100 ש.
בבית תשתמש בצירים שהורדת מפטיפון ישן-תקדח עם מקדח דק בעץ ובמכסה(בזהירות) תעביר את הברגים וסגור עניין .
היתרון בצירים של לין הוא שלא צריך לקדוח במכסה.הוא פשוט נכנסלתוך הצירים..
הוא מיצר מכסה בסביבות 100 ש.
בבית תשתמש בצירים שהורדת מפטיפון ישן-תקדח עם מקדח דק בעץ ובמכסה(בזהירות) תעביר את הברגים וסגור עניין .
היתרון בצירים של לין הוא שלא צריך לקדוח במכסה.הוא פשוט נכנסלתוך הצירים..
- tnsilver
- חבר מביא חבר

כן. ל-LP12 יש צירים הגונים. כאלה:yosis3 כתב:היתרון בצירים של לין הוא שלא צריך לקדוח במכסה.הוא פשוט נכנסלתוך הצירים.....
צירי Linn של Sondek LP-12
הם באמת כוללים קליפס להשחלת המכסה והם מתפקדים לא רע. אבל... כדי שהם ימלאו את תפקידם בצורה הולמת - הם חייבים את הפלטות התומכות - האלה:
פלטות תמיכה לצירי Linn Sondek LP-12
יש גם צירים של Linn כאלה:
רפרודוקציה של צירי Linn גנריים
אבל - לדעתי, זוג הצירים הכי טוב שיוצר אי-פעם הם הצירים של טכניקס. אלה מחזיקים את המכסה כמו שצריך ולא גורמים לו ליפול ולהיטרק על הפטפון מגובה רב. לא צריך להחזיק את המכסה ביד, להיזהר שלא יפול כל הזמן או לסמוך על זווית מסוימת שבה המכסה מחזיק פתוח, ו\או כוח המשיכה :
צירי טכניקס (הכי טובים שאני מכיר):
הם אמנם מחיבים קידוח במכסה - אך מדובר בשדרוג קצר ופשוט.
\הצירים המומלצים בכמעט חצי מחיר מהלינק הקודם
http://www.ebay.com/itm/TECHNICS-SL1200 ... 3cd65f0246
להבנתי שניים כאלה זה סט מושלם כמו בלינק הקודם, אני צודק?
להבנתי שניים כאלה זה סט מושלם כמו בלינק הקודם, אני צודק?