לא המתנתי ורכשתי base 3d
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה אחלה מכשיר
שים לב שיש איתו , כמו עם כולם, בעיה בהזרמת תכני BRANCH כלומר סרטים שמורכבים ממספר קבצים ולא מקובץ אחד גדול.
הפתרון הוא או להוריד REMUX או לעשות REMUX .
אין הרבה כאלו אבל לפעמים נופלים כמה .
שים לב שיש איתו , כמו עם כולם, בעיה בהזרמת תכני BRANCH כלומר סרטים שמורכבים ממספר קבצים ולא מקובץ אחד גדול.
הפתרון הוא או להוריד REMUX או לעשות REMUX .
אין הרבה כאלו אבל לפעמים נופלים כמה .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא נכון גם ב 2D כל עוד זה BRANCHerezsolan כתב:רק בבלוריי 3D.istarmini כתב: שים לב שיש איתו , כמו עם כולם, בעיה בהזרמת תכני BRANCH כלומר סרטים שמורכבים ממספר קבצים ולא מקובץ אחד גדול.......
אבל בשביל זה יש C200/A210
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

במידה ואתה לא מעביר תכנים ברשת מהמחשב לסטרימר אין שום צורך ברשת גיגה ה 10/100 מעל ומעבר לדרישות אפילו של תכני הבלוריי התובעניים ביותר..המלך כתב:תודה לכולכם![]()
יש לי שאלה.
כרגע יש לי נתב 10/100.
האם כדי לנצל את חיבור ה 1g אני חייב להחליף
את הנתב או להוסיף סוויץ'?
תודה...
ולשאלתך אתה חייב להחליף נתב וגם לחווט נכון את הכבילה במידה והיא לא מותאמת לגיגה.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
?? אז למה לקנות אותו??istarmini כתב:לא נכון גם ב 2D כל עוד זה BRANCHerezsolan כתב:רק בבלוריי 3D.istarmini כתב: שים לב שיש איתו , כמו עם כולם, בעיה בהזרמת תכני BRANCH כלומר סרטים שמורכבים ממספר קבצים ולא מקובץ אחד גדול.......
אבל בשביל זה יש C200/A210...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מזרים תלת ( שהוא לא branch) הכי טוב כרגע .erezsolan כתב:?? אז למה לקנות אותו??istarmini כתב:לא נכון גם ב 2D כל עוד זה BRANCHerezsolan כתב:רק בבלוריי 3D.istarmini כתב: שים לב שיש איתו , כמו עם כולם, בעיה בהזרמת תכני BRANCH כלומר סרטים שמורכבים ממספר קבצים ולא מקובץ אחד גדול.......
אבל בשביל זה יש C200/A210......