כתוביות לסרטים
-
Movies4u
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם. אני מקווה שאני נמצא בפורום המתאים.
האם יש תוכנה שיכולה "לתרגם" לי אוטומטית מסרט שאין בו כתוביות ?
במילים אחרות.
אני מחפש תוכנה (גם בתשלום) שאחרי שאני יכניס לתוכנה את הסרט, אז היא תתרגם לי לכל שפה שאני רוצה כולל עברית
ואחרי שהיא "תראה" את הסרט, אז היא תוכל "לכתוב לבד" את הקובץ של התרגום.
כדי שאני יוכל בעתיד להדביק אותו לסרט.
מה אתם אומרים ?
יש כזו תוכנה ?
תודה לעוזרים
במילים אחרות.
אני מחפש תוכנה (גם בתשלום) שאחרי שאני יכניס לתוכנה את הסרט, אז היא תתרגם לי לכל שפה שאני רוצה כולל עברית
מה אתם אומרים ?
יש כזו תוכנה ?
תודה לעוזרים
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני לא חושב שיש דבר כזה...
למרות שביוטיוב יש אפשרויות לתרגום - אני חושב שזה תרגום שאנשים מכניסים ואז התוכנה יודעת רק לתרגם לשפות נוספות את מה שבן אדם כבר הקליד.
אבל הי! אם אתה מבין במחשבים - אולי יש לך רעיון ששווה מיליונים!
בהצלחה!
למרות שביוטיוב יש אפשרויות לתרגום - אני חושב שזה תרגום שאנשים מכניסים ואז התוכנה יודעת רק לתרגם לשפות נוספות את מה שבן אדם כבר הקליד.
אבל הי! אם אתה מבין במחשבים - אולי יש לך רעיון ששווה מיליונים!
בהצלחה!
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
בגדול, לא. אין פיתרון טוב גם לבעיות יותר קלות מזאת שציינת. כלומר גם בהינתן שיש לך כבר קובץ תרגום בשפה אחת, עדיין אין תרגום אוטומטי ברמה טובה לשפות אחרות. על גבי זה אתה רוצה להוסיף את הבעיה הנוספת של ליצור קובץ תרגום ראשוני בצורה אוטומטית, שזה עולם שלם של בעיות חוץ מזה (זיהוי דיבור, הבדלה מרעשי רקע וכולי)Movies4u כתב:שלום לכולם. אני מקווה שאני נמצא בפורום המתאים.
במילים אחרות.
מה אתם אומרים ?
יש כזו תוכנה ?
תודה לעוזרים...
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
את זה עושה כל נגן, bs player יודע להוריד אוטומטית תרגום לסרט מתוך מאגר אתרים מסויים (לא צמיד הוא מוצא תרגום).b2k כתב:אין הסבר.Movies4u כתב:אשמח לקבל הסברים לזהnew-guy כתב:Bs player......
bs player זה נגן וידאו שמצמיד בין היתר סרט ותרגום בנפרד בזמן הניגון.
לא מתרגם......
-
Movies4u
- חבר שרק התחיל

לפי מה שהצלחתי להבין מכם חבר'ה, שאין (כרגע) סיעוי למצוא כזו תוכנה שיודעת לתרגם באופן אוטומטי סרטים וסדרות.
אי לכך (וזו גם הסיבה שאני כותב כאן [כי אני לא יודע איך נועלים את השירשור]) הייתי רוצה לנעול את השירשור הזה.
ותודה שהייתם נחמדים אליי
אי לכך (וזו גם הסיבה שאני כותב כאן [כי אני לא יודע איך נועלים את השירשור]) הייתי רוצה לנעול את השירשור הזה.
ותודה שהייתם נחמדים אליי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אנחנו לא נועלים שרשורים סתם.
יש מנגנונים שמתרגמים משמיעה. אם אני זוכר נכון יש לי וטיוב מנגנון כזה שכאשר מאפשרים אותו מנסה לעשות close captioning ולתרגם את מה שהוא שומע. את זה אפשר אח״כ לתרגם דרך מנגנון אוטומטי.
צפינו בזמנו ב orange is the new black בתרגום שמקורו אנגלית נכונה ועבר תרגום לעברית. בערך שליש מהשורות היו קריאות ובכל השאר זה תרגם משהו מזעזע שהקשר בינו לבין הנאמר היה מקרי בהחלט.
יש מנגנונים שמתרגמים משמיעה. אם אני זוכר נכון יש לי וטיוב מנגנון כזה שכאשר מאפשרים אותו מנסה לעשות close captioning ולתרגם את מה שהוא שומע. את זה אפשר אח״כ לתרגם דרך מנגנון אוטומטי.
צפינו בזמנו ב orange is the new black בתרגום שמקורו אנגלית נכונה ועבר תרגום לעברית. בערך שליש מהשורות היו קריאות ובכל השאר זה תרגם משהו מזעזע שהקשר בינו לבין הנאמר היה מקרי בהחלט.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
עד שתצא כזו תכנה אפשר להמשיך ולהשתמש ב XMBC שמוצאת תרגומים כלל לא רע
-
Movies4u
- חבר שרק התחיל

oferlaor כתב:אנחנו לא נועלים שרשורים סתם.
ראשית, לפחות אני יודע שאתם לא נועלים שרשורים סתם.
ושנית, האם יש באפשרותך לשלוח לי קישור ליוטיוב ? שיש בו את המנגנון הזה ?
תודה...
נערך לאחרונה על ידי Movies4u ב 27/10/2013 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
molvy, הדיון כאן עוסק בתוכנה שמתרגמת מאנגלית לעברית באופן אוטומטי ולא תוכנה שמוצאת אותם און-ליין ומצרפת לוידאו כמו BS PLAYER או XBMC.
התרגומים האלו שהם מוצאים זה של מישהו שישב ותירגם שורה שורה מול תוכנת תרגום ואז העלה אותם לאתר תרגומים.
התרגומים האלו שהם מוצאים זה של מישהו שישב ותירגם שורה שורה מול תוכנת תרגום ואז העלה אותם לאתר תרגומים.