עזרה דחוף.... אוזניות
הי
אני מחפש אוזניות טובות מאוד ואני פתוח להצעות אז תמליצו
מה שהכי חשוב לי זה בס טוב, אני מתלבט בין כמה דגמים ואשמח לקבל חוות דעת על כל אחד
דגם 1-
Bose qc15
דגם 2-
Sennheiser hd598
דגם 3-
beats Studio
דגם 4-
Marshall Monitor
דגם 5-
Beyedynamic DT880 Pro
תודה
אני מחפש אוזניות טובות מאוד ואני פתוח להצעות אז תמליצו
מה שהכי חשוב לי זה בס טוב, אני מתלבט בין כמה דגמים ואשמח לקבל חוות דעת על כל אחד
דגם 1-
Bose qc15
דגם 2-
Sennheiser hd598
דגם 3-
beats Studio
דגם 4-
Marshall Monitor
דגם 5-
Beyedynamic DT880 Pro
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
2 ו-5 היחידות ששוות התייחסות לעניות דעתי...
הביטס והמרשל לא ברמה של השאר, והבוז אולי רלוונטיות אם חשוב לך מאוד הפיצ'ר של ה-noise cancellation.
הביטס והמרשל לא ברמה של השאר, והבוז אולי רלוונטיות אם חשוב לך מאוד הפיצ'ר של ה-noise cancellation.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
2 בהירה ברמות מעצבנות
5 (גרסת ה 80 אוהם)- רחוקה מלהיות אוזניית באס
ממליץ:
HiFiMAN HE-400 - הרזולוצייה הכי גבוהה של באס שיכולה להיות בתקציב
Philips Fidelio X1 - אוזנית הבאס האולטימטיבית ללא הגברה
Beyerdynamic DT770 - גם מפורטת וגם באסית
.
.
Audio Technica M50 - ניידת, בנויה כמו טנק, הרבה בום בום
ממליץ:
.
.
Audio Technica M50 - ניידת, בנויה כמו טנק, הרבה בום בום
epony כתב:2 ו-5 היחידות ששוות התייחסות לעניות דעתי...
הביטס והמרשל לא ברמה של השאר, והבוז אולי רלוונטיות אם חשוב לך מאוד הפיצ'ר של ה-noise cancellation....
תודה רבה על התגובה 😃
לפי מה שהבנתי ממך ה 2 ו- 5 מבין כל אלה הכי טובות. לגבי ה noise cancellation
זה לא כזה חשוב אבל זה תוספת נחמדה. מה שהכי חשוב לי שזה האיכות והבס.
מי ביין אלה מי יותר נראה לך שיתאים לי. ואם אתה מכיר סוג אחר שאתה חושב שכדי לי אשמח לשמוע
נערך לאחרונה על ידי DanielA10 ב 23/10/2013 19:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין לי מה להוסיף על מה שענה לך eyal1983...

תודה רבה
אני אבדוק את 4 הדגמים האלה
שאלה נוספת מכמה אוהם צריך שיהיה בס טוב?
ולפי איזה נתונים האוזניה נחשבת אוזניה טובה (מכמה עד כמה?)
אני אבדוק את 4 הדגמים האלה
שאלה נוספת מכמה אוהם צריך שיהיה בס טוב?
ולפי איזה נתונים האוזניה נחשבת אוזניה טובה (מכמה עד כמה?)
eyal1983 כתב:2 בהירה ברמות מעצבנות
ממליץ:
.
.
Audio Technica M50 - ניידת, בנויה כמו טנק, הרבה בום בום...
הי
בדקתי את הדגמים שהמלצת לי עליהם.
הדגמים : Beyerdynamic DT770 ו- Audio Technica M50
הם היחידים שעומדים בתקציב שלי (שהוא בערך 250$)
שאלה - בדגם Beyerdynamic DT770 יש 2 דגמים חדישים DT880 ו- DT990 האם יש הבדל משמועותי באיכות ועדיף לקנות אותם (אני יודע שהמחירים שלהם הם בתקציב שלי) או שהדגמים החדשים לא משופרים בכלל ואין בהם שינוי משמעותי.
חוץ מזה אם אם אתה מכיר, אם יש עוד דגמים טובים לאוזניות עם בס חזק ויש להם את ה- noise cancellation בתקציב של 250$ בערך ושהם משתווים באיכות באותה רמה של DT770 ושאר הדגמים שהמלצת...
במידה ואם אתה לא מכיר דגמים שיש להם בס ו- noise cancellation עד מחיר 250$
אפשר לוותר על noise cancellation לטובת הבס והשמע.
תודה רבה רבה על העזרה
בדקתי את הדגמים שהמלצת לי עליהם.
הדגמים : Beyerdynamic DT770 ו- Audio Technica M50
הם היחידים שעומדים בתקציב שלי (שהוא בערך 250$)
שאלה - בדגם Beyerdynamic DT770 יש 2 דגמים חדישים DT880 ו- DT990 האם יש הבדל משמועותי באיכות ועדיף לקנות אותם (אני יודע שהמחירים שלהם הם בתקציב שלי) או שהדגמים החדשים לא משופרים בכלל ואין בהם שינוי משמעותי.
חוץ מזה אם אם אתה מכיר, אם יש עוד דגמים טובים לאוזניות עם בס חזק ויש להם את ה- noise cancellation בתקציב של 250$ בערך ושהם משתווים באיכות באותה רמה של DT770 ושאר הדגמים שהמלצת...
במידה ואם אתה לא מכיר דגמים שיש להם בס ו- noise cancellation עד מחיר 250$
אפשר לוותר על noise cancellation לטובת הבס והשמע.
תודה רבה רבה על העזרה
eyal1983 כתב:2 בהירה ברמות מעצבנות
ממליץ:
.
.
Audio Technica M50 - ניידת, בנויה כמו טנק, הרבה בום בום...
- eyal1983
- חבר מביא חבר

אם נתייחס אליו כשם עצם; ככל שה "אוהם" יותר גבוה, ככה הווליום שתקבל מהמכשיר יהיה נמוך יותר..שאלה נוספת מכמה אוהם צריך שיהיה בס טוב?...
נפשט בצורה ציורית: אוהם היא היא התנגדות... התנגדות יותר גדולה לווליום. אנחנו נגד אוהם! ...אוהם, לכי!
אין נתון טכני המעיד על אוזניה אם היא טובה או לא.
ה"ידע" מבלי לשמוע אוזניה הוא רק על סמך רשמים והשוואות שאנשים אחרים עשו. תעשה מזה סטטיסטיקה.. כלומר אתה מדבר עם 8 אנשים אוהבים את האודיו-טקניקה, ורק 2 אנשים אוהבים את האולטרסון 450 מאשר את הטקניקה... ובהנחה שאתם שומעים את אותה המוסיקה.. אז כנראה שהטקניקה טובה יותר. בוא נגיד- רוב הסיכויים.
זה עוד יתרון- כי אז היא תימכר במהירות עם איבוד ערך מינימאלי אם חס וחלה תרצה להתקדם או לא תאהבה..
DT770 המון באס (כיף! נותנת בראש!)..
DT880 באס שטוח, מאוד לא מהנה לחובבי דאנסים , ועוד בלי הגברה בכלל לא רצוי. אם קונים 880 אז דואגים לציוד איכותי ויקר שימצה אותה.
DT990 מודגשת חזק גם בבאס וגם בטרבל... יותר מ M50, יותר מ HD598, יותר מכולן שהוזכרו... לדעתי עדיפה מ 770 (@32) בגלל שיותר ברורה.
יש עוד אוזניה סגורה שנותנת בראש.. זאת היא ה Beyerdynamic custom one pro. בראשי תיבות: COP.
יש לה באס שניתן לכוון אותו. במקסימום שלו הוא אפילו טיפה חזק יותר מזה של...כולן. אפשר להפוך אותן למפלצת אם רוצים.
COP לעומת 990 ?
ה 990 מאוד חדה בטרבל, מאוד מפורטת, מאוד ברורה, המון גבוהים.
הייתי אומר שעדיף COP בגלל שהיא משמעותית יותר סולחנית... אתה לא רוצה לשמוע כל עיוות שיש בשיר, נכון?
גם ה COP היא בעלת "אוהם" נמוך מאוד.. ולכן אפשר גם להחריש איתה את האוזניים מתי ולמי שרוצים )
שאלת המליון- אילו שירים אתה שומע? מאיפה אתה מוריד אותם?
ה DT770 לא יתאימו, הן אוזניות עם באס חזק אבל הדגש העיקרי הוא על הטרבל וכך גם בשאר הסדרה (880,990)
מה גם שהן פשוט מחייבות מגבר טוב, אפילו ה 32 .
אלו אוזניות שפשוט לא יתאימו למה שהוא מחפש.
אני עדיין חושב שאתה צריך לקחת את ה ATH-M50 אם אתה מעוניין לחסוך.
אחרת, אופציות טובות הן ה V-MODA Crossfade LP / M-100
הפיליפס שעליהן קיבלת המלצה צריכות להיות טובות מאוד, פשוט עדיין לא יצא לי לשמוע אותן.
מה גם שהן פשוט מחייבות מגבר טוב, אפילו ה 32 .
אלו אוזניות שפשוט לא יתאימו למה שהוא מחפש.
אני עדיין חושב שאתה צריך לקחת את ה ATH-M50 אם אתה מעוניין לחסוך.
אחרת, אופציות טובות הן ה V-MODA Crossfade LP / M-100
הפיליפס שעליהן קיבלת המלצה צריכות להיות טובות מאוד, פשוט עדיין לא יצא לי לשמוע אותן.
eyal1983 כתב:אם נתייחס אליו כשם עצם; ככל שה "אוהם" יותר גבוה, ככה הווליום שתקבל מהמכשיר יהיה נמוך יותר..שאלה נוספת מכמה אוהם צריך שיהיה בס טוב?...
נפשט בצורה ציורית: אוהם היא היא התנגדות... התנגדות יותר גדולה לווליום. אנחנו נגד אוהם! ...אוהם, לכי!
אין נתון טכני המעיד על אוזניה אם היא טובה או לא.
ה"ידע" מבלי לשמוע אוזניה הוא רק על סמך רשמים והשוואות שאנשים אחרים עשו. תעשה מזה סטטיסטיקה.. כלומר אתה מדבר עם 8 אנשים אוהבים את האודיו-טקניקה, ורק 2 אנשים אוהבים את האולטרסון 450 מאשר את הטקניקה... ובהנחה שאתם שומעים את אותה המוסיקה.. אז כנראה שהטקניקה טובה יותר. בוא נגיד- רוב הסיכויים.
זה עוד יתרון- כי אז היא תימכר במהירות עם איבוד ערך מינימאלי אם חס וחלה תרצה להתקדם או לא תאהבה..
DT770 המון באס (כיף! נותנת בראש!)..
DT880 באס שטוח, מאוד לא מהנה לחובבי דאנסים , ועוד בלי הגברה בכלל לא רצוי. אם קונים 880 אז דואגים לציוד איכותי ויקר שימצה אותה.
DT990 מודגשת חזק גם בבאס וגםא בטרבל... יותר מ M50, יותר מ HD598, יותר מכולן שהוזכרו... לדעתי עדיפה מ 770 (@32) בגלל שיותר ברורה.
יש עוד אוזניה סגורה שנותנת בראש.. זאת היא ה Beyerdynamic custom one pro. בראשי תיבות: COP.
יש לה באס שניתן לכוון אותו. במקסימום שלו הוא אפילו טיפה חזק יותר מזה של...כולן. אפשר להפוך אותן למפלצת אם רוצים.
COP לעומת 990 ?
ה 990 מאוד חדה בטרבל, מאוד מפורטת, מאוד ברורה, המון גבוהים.
הייתי אומר שעדיף COP בגלל שהיא משמעותית יותר סולחנית... אתה לא רוצה לשמוע כל עיוות שיש בשיר, נכון?
גם ה COP היא בעלת "אוהם" נמוך מאוד.. ולכן אפשר גם להחריש איתה את האוזניים מתי ולמי שרוצים )
שאלת המליון- אילו שירים אתה שומע? מאיפה אתה מוריד אותם?...
בהמשך לתגובה של eyal1983
לגבי עניין האום אמרו לי שלפי חוק האום כמה שהאום יותר גבוה כך גם תעלה איכות האוזניות אבל אם אין לך מכשיר איכותי שידע לנצל את האוזניות העוצמה תיהיה נמוכה לדוגמה אם תיקח אוזניות אם 80 אום ותחבר לפלאפון סטנדרטי בגלל שהפלאפון לא איכותי כל כך לא תשמע צלילי בס גבוהים בגלל שהאוזניות מקבלות וואטים נמוכים הן לא מוציאות את יכולת הבס שלהן. אשמח לשמוע מה אתה אומר על זה ולהחכים אותי קצת.
לגבי ה Cop הם האמת נראות טובות וכרגע עליהם אני בונה
יש עוד שני אוזניות שקרצו לי והייתי רוצה לשמוע את דעתך בעינין
shure srh1440
V-MODA Crossfade LP
ולא עניתה לי אם אתה מכיר אוזניה באותם רמות של איכות צליל ובס שיש לה את ה noise cancellation. כמובן עד מחיר
200-250 גג 300$
נ.ב סליחה אם אני מציק יותר מדי ותודה רבה על הכל. ה״ ישמור אותה ואת כל ישראל
אהה וכמעט שכחתי אני שומע בעיר רוק ולועזית (שכחתי לציין שהאוזניות היו בעיקר למחשב ולאייפון אם זה משנה בכלל)
לגבי עניין האום אמרו לי שלפי חוק האום כמה שהאום יותר גבוה כך גם תעלה איכות האוזניות אבל אם אין לך מכשיר איכותי שידע לנצל את האוזניות העוצמה תיהיה נמוכה לדוגמה אם תיקח אוזניות אם 80 אום ותחבר לפלאפון סטנדרטי בגלל שהפלאפון לא איכותי כל כך לא תשמע צלילי בס גבוהים בגלל שהאוזניות מקבלות וואטים נמוכים הן לא מוציאות את יכולת הבס שלהן. אשמח לשמוע מה אתה אומר על זה ולהחכים אותי קצת.
לגבי ה Cop הם האמת נראות טובות וכרגע עליהם אני בונה
יש עוד שני אוזניות שקרצו לי והייתי רוצה לשמוע את דעתך בעינין
shure srh1440
V-MODA Crossfade LP
ולא עניתה לי אם אתה מכיר אוזניה באותם רמות של איכות צליל ובס שיש לה את ה noise cancellation. כמובן עד מחיר
200-250 גג 300$
נ.ב סליחה אם אני מציק יותר מדי ותודה רבה על הכל. ה״ ישמור אותה ואת כל ישראל
אהה וכמעט שכחתי אני שומע בעיר רוק ולועזית (שכחתי לציין שהאוזניות היו בעיקר למחשב ולאייפון אם זה משנה בכלל)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

אמרתי, אוהם גבוה זאת התנגדות גבוהה. ומהנגן שלך אתה לא רוצה אוזניה עם יותר מ 32 אוהם. אחרת לא תגיע לא לווליום או שלא תגיע ל"סדר" בבאס ובטווח דינאמי.. הסאונד ישמע לך צפוף וחסר עומק. גם הפירוט עלול להיות חסר. הכל יהיה מרוח ומגעיל כזה... אתה לא רוצה בזה.
אטימה נגד רעשים חיצוניים- התכוונתי לאוזניות סגורות
נעשה סדר;
כל האוזניות שהוזכרו עד עכשיו, בחלוקה לפתוחות (ו"חצי סגורות) מול סגורות
בנוסף, סידרתי לך אותן לפי איכות סאונד סובייקטיבית
(ןמי שלא מוצא חן בעיניו הטעם שלי -שישאל)
פתוחות:
שור 1440 (אל תצפה לבאס וואו)
ביירדינאמיק דיטי880 (אל תצפה לבאס וואו)
פיליפס פידליו אקס 1
הייפיימן אייג אי 400
ביירדינאמיק דיטי990
סינייזר 598 (אל תצפה לבאס וואו)
ביירדינאמיק דיטי770
סגורות:
ביירדינאמיק COP (בהן אפשר להוציא את הבאס הכי אדיר)
אודיו טקניקה אם 50
וי-מודה קרוספייד אל פי
בוס קיו סי 15 (היחידות עם מנגנות אקטיבי לביטול רעשים (מוריד גם תדרים)..)
(מבחינת ביטול רעשים הן נחשבות לוואו)
..
מרשל מוניטור
ביטס סטודיו
עכשיו,
אתה לא משווה אוזניות פתוחות לאוזניות סגורות באותה רמת מחיר,
כי לאוזניות פתוחות יש יתרונות אקוסטיים שלא ניתן להוציא בסגורות..
(שוב, ברוב המוחלט של המקרים, כשמדובר על אותה רמת מחיר)
--כל האוזניות הפתוחות שברשימה למעלה, טובות מהאוזניות הסגורות שברשימה שמתחתיה.
אטימה נגד רעשים חיצוניים- התכוונתי לאוזניות סגורות
נעשה סדר;
כל האוזניות שהוזכרו עד עכשיו, בחלוקה לפתוחות (ו"חצי סגורות) מול סגורות
בנוסף, סידרתי לך אותן לפי איכות סאונד סובייקטיבית
(ןמי שלא מוצא חן בעיניו הטעם שלי -שישאל)
פתוחות:
שור 1440 (אל תצפה לבאס וואו)
ביירדינאמיק דיטי880 (אל תצפה לבאס וואו)
פיליפס פידליו אקס 1
הייפיימן אייג אי 400
ביירדינאמיק דיטי990
סינייזר 598 (אל תצפה לבאס וואו)
ביירדינאמיק דיטי770
סגורות:
ביירדינאמיק COP (בהן אפשר להוציא את הבאס הכי אדיר)
אודיו טקניקה אם 50
וי-מודה קרוספייד אל פי
בוס קיו סי 15 (היחידות עם מנגנות אקטיבי לביטול רעשים (מוריד גם תדרים)..)
(מבחינת ביטול רעשים הן נחשבות לוואו)
..
מרשל מוניטור
ביטס סטודיו
עכשיו,
אתה לא משווה אוזניות פתוחות לאוזניות סגורות באותה רמת מחיר,
כי לאוזניות פתוחות יש יתרונות אקוסטיים שלא ניתן להוציא בסגורות..
(שוב, ברוב המוחלט של המקרים, כשמדובר על אותה רמת מחיר)
--כל האוזניות הפתוחות שברשימה למעלה, טובות מהאוזניות הסגורות שברשימה שמתחתיה.
לא כל כך מסכים עם ההמלצות של eyal1983 .
srh1440 ? ממש לא. אוזניות כאלו (רפרנס) הן ההפך הגמור ממה שהוא מחפש. מילא ה SRH750DJ , אבל ה SRH-xx40 פשוט נייטרליות מדי ועם חתימת סאונד שטוחה. לדעתי האישית זוהי הבחירה הכי פחות טובה מכל אלו שהוזכרו עד עכשיו בנושא הדיון הזה.
DT880\DT990 כבר אמרתי מה אני חושב על כל הסדרה הזו של בייר, הן לא יתאימו בכלל. אם כבר ה 770 אבל גם אז - חובה מגבר טוב בשביל להוציא מהן צליל טוב.
HE-400 עוד בחירה לא טובה. אלו אוזניות מצויינות, אבל הן יחסית קשות להנעה ולמרות העכבה הנמוכה והיעילות הגבוהה - צריך מגבר בשביל להניע אותן ולקבל צליל טוב. לא ממליץ לקנות אותן אם אין לך מגבר מינימלי.
HD598 ? ממש לא. אני אפילו לא יודע מה להגיד כאן, הן ממש לא מתאימות לסוג המוסיקה שהוא שומע.
נ.ב - ביטול רעשים לא תמצא באף אוזניות נורמליות, פשוט כי זה גימיק מיותר שרק פוגע בסאונד.
אם אתה רוצה לבודד רעשים - תקנה אוזניות סגורות.
srh1440 ? ממש לא. אוזניות כאלו (רפרנס) הן ההפך הגמור ממה שהוא מחפש. מילא ה SRH750DJ , אבל ה SRH-xx40 פשוט נייטרליות מדי ועם חתימת סאונד שטוחה. לדעתי האישית זוהי הבחירה הכי פחות טובה מכל אלו שהוזכרו עד עכשיו בנושא הדיון הזה.
DT880\DT990 כבר אמרתי מה אני חושב על כל הסדרה הזו של בייר, הן לא יתאימו בכלל. אם כבר ה 770 אבל גם אז - חובה מגבר טוב בשביל להוציא מהן צליל טוב.
HE-400 עוד בחירה לא טובה. אלו אוזניות מצויינות, אבל הן יחסית קשות להנעה ולמרות העכבה הנמוכה והיעילות הגבוהה - צריך מגבר בשביל להניע אותן ולקבל צליל טוב. לא ממליץ לקנות אותן אם אין לך מגבר מינימלי.
HD598 ? ממש לא. אני אפילו לא יודע מה להגיד כאן, הן ממש לא מתאימות לסוג המוסיקה שהוא שומע.
נ.ב - ביטול רעשים לא תמצא באף אוזניות נורמליות, פשוט כי זה גימיק מיותר שרק פוגע בסאונד.
אם אתה רוצה לבודד רעשים - תקנה אוזניות סגורות.
LiquidForce כתב:לא כל כך מסכים עם ההמלצות של eyal1983 .
אם אתה רוצה לבודד רעשים - תקנה אוזניות סגורות....