לבעלי A-400 עדכון קטלני ושינוי ממשק!
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
התחלנו עם בדיחות?
אני מחכה שכל הבאגים יתוקנו ואז אני קונה.
האם זה סיכון לקנות עכשיו את ה a400?
בהתחשב במחיר הזמנה מחו"ל הכי משתלם ה a400 בארץ.
היבואן של dune שודד אותנו.
ה 303d צריך לעלות כ 1000 שקל.
אני מחכה שכל הבאגים יתוקנו ואז אני קונה.
האם זה סיכון לקנות עכשיו את ה a400?
בהתחשב במחיר הזמנה מחו"ל הכי משתלם ה a400 בארץ.
היבואן של dune שודד אותנו.
ה 303d צריך לעלות כ 1000 שקל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
מה שכן אם תקנה את הפופקורן לא תתאכזב...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
גם אצלי הכל טס! עכשיו סיימתי לראות תוכן של 35G רץ כמו בובל'ה עוצר מריץ, קדימה, אחורה הכל פיקסronen61 כתב:לא יודע לגבי בעיית זרימה כי לא הייתה לי בעיה כזאת איתו (מחובר בכבל של 60 מטר לרואטר CAT5E).
אבל מגיב הרבה יותר מהר...
זה בסדר אנחנו נחיה גם עם חוסר הפרגון
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
MovieO,
אם אכן ה-35 גיגה שהרצת הם לא תוכן תלת מימד מלא אז אכן הכל עבר בסדר (כבר לפני זמן מה כאשר עוד היה לי את ה-A400 לא היתה בעיה עם תכנים שאינם תלת מימד).
הבעיה הייתה בהזרמה דרך הרשת של תכני תלת מימד מלא שקרטעו וגם ב-USB עד שהסרט היה עולה היית יכול להכין קפה (לפחות לפני שכחודשיים).
בנוסף המכשיר היה נתקע לא פעם בעת ניסיון הזרמה של תוכן תלת מימד מלא - חיוב ביצוע ריסטרט מלא.
בשימושים שלי (לא מעניין אותי ג'וקבוקס) לכל מכשיר יש 2 יתרונות על השני רק שהיתרונות של ה303D הם מאוד מהותיים לעומת היתרונות של
היתרונות של ה-303D G על ה-A400:
הזרמה חלקה ברשת
העלאה של קבצים במהירות.
כל שפת תרגום (במידה והוא חלק מהסרט ולא תרגום חיצוני) מופיעה בשמה (כלומר אם הורדת סרט שמכיל כבר בתוכו תרגום עברית לא צריך לעבור על כל השפות בכדי למצוא את התרגום הנכון).
החסרונות של ה-303D לעומת ה-A400:
ההזרמה ברשת היא לא אוטומטית כמו בA400, צריך להגדיר כל ספריה וספירה גם במחשב וגם בסטרימר.
ההופעה של הסקורפיונס ב-3D מלא לא מופרדת לפרקים.
לא ניתן להגיע לקובץ אחרון בתוך ספריה ע"י לחיצה על חץ עליון (חייבים לרדת עם לץ תחתון עד למטה).
אם אכן ה-35 גיגה שהרצת הם לא תוכן תלת מימד מלא אז אכן הכל עבר בסדר (כבר לפני זמן מה כאשר עוד היה לי את ה-A400 לא היתה בעיה עם תכנים שאינם תלת מימד).
הבעיה הייתה בהזרמה דרך הרשת של תכני תלת מימד מלא שקרטעו וגם ב-USB עד שהסרט היה עולה היית יכול להכין קפה (לפחות לפני שכחודשיים).
בנוסף המכשיר היה נתקע לא פעם בעת ניסיון הזרמה של תוכן תלת מימד מלא - חיוב ביצוע ריסטרט מלא.
בשימושים שלי (לא מעניין אותי ג'וקבוקס) לכל מכשיר יש 2 יתרונות על השני רק שהיתרונות של ה303D הם מאוד מהותיים לעומת היתרונות של
היתרונות של ה-303D G על ה-A400:
הזרמה חלקה ברשת
העלאה של קבצים במהירות.
כל שפת תרגום (במידה והוא חלק מהסרט ולא תרגום חיצוני) מופיעה בשמה (כלומר אם הורדת סרט שמכיל כבר בתוכו תרגום עברית לא צריך לעבור על כל השפות בכדי למצוא את התרגום הנכון).
החסרונות של ה-303D לעומת ה-A400:
ההזרמה ברשת היא לא אוטומטית כמו בA400, צריך להגדיר כל ספריה וספירה גם במחשב וגם בסטרימר.
ההופעה של הסקורפיונס ב-3D מלא לא מופרדת לפרקים.
לא ניתן להגיע לקובץ אחרון בתוך ספריה ע"י לחיצה על חץ עליון (חייבים לרדת עם לץ תחתון עד למטה).