שאלה לגבי מהירות ההורדה/העלאה בפועל שאמורים לקבל במיזם הסיבים האופטיים.
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי המהירות שאני אמור לקבל בפועל במיזם הסיבים האופטיים.
אני כיום מחובר להוט בטריפל של 100 מגה. בבדיקת מהירות אני מקבל 95Mbps-100Mbps. מהירות ההורדה שלי בפועל אמורה להיות 12.5MB/s... אבל זה לא כך. כשאני מוריד איזה קובץ משרת שלא מגביל מהירות (FileFlyer למשל) הקובץ יורד לי רק על 4MB/s ולא על המהירות המלאה שאני אמור לקבל - 12.5 מגה לשנייה.
אני לא יודע מהי הסיבה לכך, אבל אני חושב שזה בגלל שזה תלוי במרחק מהבית שלי לבין ארון הוט או משהו כזה... אני חושב שבגלל שמדובר במרחק אז אני לא מקבל את מלוא המהירות בהורדה עצמה, תקנו אותי אם אני טועה. אני פשוט לא בטוח מהי הסיבה שאני לא מקבל את כל המהירות. למרות שבבדיקת מהירות זה תמיד יוצא לי על 100 מגה, בהורדה עצמה אני לא באמת מקבל את ה-100Mbps, אלא הרבה פחות.
בכל מקרה, לפי מה שידוע במיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל, הסיב אמור להגיע עד לבית (טכנולוגיית FTTH). אז אם הסיב מגיע עד לבית כמו שזה אמור להיות במיזם של חברת החשמל, ואני מתחבר למשל ל-100 מגה, אז האם אני אקבל את מלוא המהירות בשונה מהוט? האם אני אקבל הורדה והעלאה של 12.5MB/s בפועל, או שיש מצב שאני לא אקבל את מלוא המהירות בדיוק כמו אצל הוט?
אני כיום מחובר להוט בטריפל של 100 מגה. בבדיקת מהירות אני מקבל 95Mbps-100Mbps. מהירות ההורדה שלי בפועל אמורה להיות 12.5MB/s... אבל זה לא כך. כשאני מוריד איזה קובץ משרת שלא מגביל מהירות (FileFlyer למשל) הקובץ יורד לי רק על 4MB/s ולא על המהירות המלאה שאני אמור לקבל - 12.5 מגה לשנייה.
אני לא יודע מהי הסיבה לכך, אבל אני חושב שזה בגלל שזה תלוי במרחק מהבית שלי לבין ארון הוט או משהו כזה... אני חושב שבגלל שמדובר במרחק אז אני לא מקבל את מלוא המהירות בהורדה עצמה, תקנו אותי אם אני טועה. אני פשוט לא בטוח מהי הסיבה שאני לא מקבל את כל המהירות. למרות שבבדיקת מהירות זה תמיד יוצא לי על 100 מגה, בהורדה עצמה אני לא באמת מקבל את ה-100Mbps, אלא הרבה פחות.
בכל מקרה, לפי מה שידוע במיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל, הסיב אמור להגיע עד לבית (טכנולוגיית FTTH). אז אם הסיב מגיע עד לבית כמו שזה אמור להיות במיזם של חברת החשמל, ואני מתחבר למשל ל-100 מגה, אז האם אני אקבל את מלוא המהירות בשונה מהוט? האם אני אקבל הורדה והעלאה של 12.5MB/s בפועל, או שיש מצב שאני לא אקבל את מלוא המהירות בדיוק כמו אצל הוט?
תוריד עם מנהל הורדות - IDM וכך תקבל את כל המהירות האפשרית בהתאם להגבלת השרת/תשתית/ספק..Anubis כתב:בדפדפן גוגל כרום.reemar כתב:אתה מוריד בדפדפן וזהו או עם איזושהו תוכנה?......
כי כרום מוריד בסשן בודד וIDM ב8/16
תשתמש במנהל הורדות ותראה שיפור תוך רגע..
IDM + פריצה הכי חדש:
http://onhax.net/idm/
תודה רבה לך. זה מוריד לי עכשיו על 10MB/s בערך.reemar כתב:תוריד עם מנהל הורדות - IDM וכך תקבל את כל המהירות האפשרית בהתאם להגבלת השרת/תשתית/ספק..Anubis כתב:בדפדפן גוגל כרום.reemar כתב:אתה מוריד בדפדפן וזהו או עם איזושהו תוכנה?......
IDM + פריצה הכי חדש:
http://onhax.net/idm/...
יש לי עוד שאלה. נגיד שתהיה לי מהירות העלאה של 100 מגה במיזם של חברת החשמל, ואני אעלה קובץ לאינטרנט דרך הדפדפן. האם גם פה תהיה את אותה הבעיה שהעלאה תהיה נמוכה בהרבה ממה שהיא צריכה להיות כשמשתמשים בתוכנה? או שמדובר רק במהירות ההורדה במקרה הזה?
כאילו, אם יש לי העלאה של 100Mbps ואני מעלה קובץ דרך גוגל כרום ל-fileflyer למשל. מהירות העלאה שאני אקבל דרך הדפדפן יכולה להיות 10MB/s-12MB/s דרך הדפדפן? או רק דרך תוכנה אני אוכל לקבל העלאה במהירות כזאת?
למהירות הורדה יש לנו אינדיקציה כי ניתנת לנו גישה למהירויות גבוהות, -מה שמוצע היום..-,Anubis כתב:תודה רבה לך. זה מוריד לי עכשיו על 10MB/s בערך.reemar כתב:תוריד עם מנהל הורדות - IDM וכך תקבל את כל המהירות האפשרית בהתאם להגבלת השרת/תשתית/ספק..Anubis כתב:בדפדפן גוגל כרום.reemar כתב:אתה מוריד בדפדפן וזהו או עם איזושהו תוכנה?......
IDM + פריצה הכי חדש:
יש לי עוד שאלה. נגיד שתהיה לי מהירות העלאה של 100 מגה במיזם של חברת החשמל, ואני אעלה קובץ לאינטרנט דרך הדפדפן. האם גם פה תהיה את אותה הבעיה שהעלאה תהיה נמוכה בהרבה ממה שהיא צריכה להיות כשמשתמשים בתוכנה? או שמדובר רק במהירות ההורדה במקרה הזה?
כאילו, אם יש לי העלאה של 100Mbps ואני מעלה קובץ דרך גוגל כרום ל-fileflyer למשל. מהירות העלאה שאני אקבל דרך הדפדפן יכולה להיות 10MB/s-12MB/s דרך הדפדפן? או רק דרך תוכנה אני אוכל לקבל העלאה במהירות כזאת?...
אבל ההעלאה היא עדיין רק 2/3 אבל מן הסתם יש תוכנות שעושות העלאה וגם דרך הדפדפן, אין סיבה שלא יעלה לך בכל המהירות שזה יכול.. כאשר יהיה לך 100 העלאה, זה יוכל להעלות בכל המהירות האפשרית בהתאם למגבלות השרת שאתה מעלה אליו..
אז למה בהורדה זה לא יכול להעלות בכל המהירות האפשרית דרך הדפדפן? מה ההבדל בין זה לבין זה?reemar כתב:למהירות הורדה יש לנו אינדיקציה כי ניתנת לנו גישה למהירויות גבוהות, -מה שמוצע היום..-,Anubis כתב:תודה רבה לך. זה מוריד לי עכשיו על 10MB/s בערך.reemar כתב:תוריד עם מנהל הורדות - IDM וכך תקבל את כל המהירות האפשרית בהתאם להגבלת השרת/תשתית/ספק..Anubis כתב:בדפדפן גוגל כרום.reemar כתב:אתה מוריד בדפדפן וזהו או עם איזושהו תוכנה?......
IDM + פריצה הכי חדש:
כאילו, אם יש לי העלאה של 100Mbps ואני מעלה קובץ דרך גוגל כרום ל-fileflyer למשל. מהירות העלאה שאני אקבל דרך הדפדפן יכולה להיות 10MB/s-12MB/s דרך הדפדפן? או רק דרך תוכנה אני אוכל לקבל העלאה במהירות כזאת?...
אבל ההעלאה היא עדיין רק 2/3 אבל מן הסתם יש תוכנות שעושות העלאה וגם דרך הדפדפן, אין סיבה שלא יעלה לך בכל המהירות שזה יכול.. כאשר יהיה לך 100 העלאה, זה יוכל להעלות בכל המהירות האפשרית בהתאם למגבלות השרת שאתה מעלה אליו.....
בהורדה זה מקבל מידע בדפדפן דרך סשן 1 ובIDM ב8/16, לכן זה מוריד יותר מהר,Anubis כתב:אז למה בהורדה זה לא יכול להעלות בכל המהירות האפשרית דרך הדפדפן? מה ההבדל בין זה לבין זה?reemar כתב:למהירות הורדה יש לנו אינדיקציה כי ניתנת לנו גישה למהירויות גבוהות, -מה שמוצע היום..-,Anubis כתב:תודה רבה לך. זה מוריד לי עכשיו על 10MB/s בערך.reemar כתב:תוריד עם מנהל הורדות - IDM וכך תקבל את כל המהירות האפשרית בהתאם להגבלת השרת/תשתית/ספק..Anubis כתב:בדפדפן גוגל כרום.reemar כתב:אתה מוריד בדפדפן וזהו או עם איזושהו תוכנה?......
IDM + פריצה הכי חדש:
אבל ההעלאה היא עדיין רק 2/3 אבל מן הסתם יש תוכנות שעושות העלאה וגם דרך הדפדפן, אין סיבה שלא יעלה לך בכל המהירות שזה יכול.. כאשר יהיה לך 100 העלאה, זה יוכל להעלות בכל המהירות האפשרית בהתאם למגבלות השרת שאתה מעלה אליו........
בהעלאה זה שולח מידע ממך לשרת, לא יודע שם איך זה עובד..
קיים אולי דפדפן שמשתמש במלוא המהירות גם פה וגם פה?reemar כתב:בהורדה זה מקבל מידע בדפדפן דרך סשן 1 ובIDM ב8/16, לכן זה מוריד יותר מהר,Anubis כתב:אז למה בהורדה זה לא יכול להעלות בכל המהירות האפשרית דרך הדפדפן? מה ההבדל בין זה לבין זה?reemar כתב:למהירות הורדה יש לנו אינדיקציה כי ניתנת לנו גישה למהירויות גבוהות, -מה שמוצע היום..-,Anubis כתב:תודה רבה לך. זה מוריד לי עכשיו על 10MB/s בערך.reemar כתב:תוריד עם מנהל הורדות - IDM וכך תקבל את כל המהירות האפשרית בהתאם להגבלת השרת/תשתית/ספק..Anubis כתב:בדפדפן גוגל כרום.reemar כתב:אתה מוריד בדפדפן וזהו או עם איזושהו תוכנה?......
IDM + פריצה הכי חדש:
אבל ההעלאה היא עדיין רק 2/3 אבל מן הסתם יש תוכנות שעושות העלאה וגם דרך הדפדפן, אין סיבה שלא יעלה לך בכל המהירות שזה יכול.. כאשר יהיה לך 100 העלאה, זה יוכל להעלות בכל המהירות האפשרית בהתאם למגבלות השרת שאתה מעלה אליו........
בהעלאה זה שולח מידע ממך לשרת, לא יודע שם איך זה עובד.....