מזמין תPB13 U צריך עזרה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #1 

אז ככה דיברתי עם BUY2USA ענתה לי רביד משהוא כזה.
אמרה לי כנס לאמזון תכניס תלייק לאתר שלנו ותקבל מחיר וזה מה שתשלם עשיתי את זה וזה רשם לי מחיר 3000 דולר וניסיתי נגיד לבצע הזמנה כאילו כן אני רק מנסה סתם בודק אפשריות.
משהוא חסר ואז גיליתי שגודל החבילה עכשיו ביררתי קצת זה מטר על מטר משטח בקיצור.
הגעתי ל3500 דולר.
למשלוח ימי.
עכשיו השאלה היא כזאת האם עדיף וכמה יעלה לי להזמין מSVS עצמם אני רוצה להזמין את הסאב במים הקרובים משלוח ימי כאילו עדיף זה חוסך כי עם אני יעשה אווירי זה יכול לזנק באיזה 1200 דולר אפילו יותר.
שזה יגיע בערך ליום הולדת שלי ולא משנה לי איך.
חבר שלי שחוזר לארץ שהיה אמור להביא מכולה בסוף מכור תפריטים שלו כי הוא אומר שלא שווה לו להביא מכולה ב3000$ ושאחריזה הוא יצטרך לשלם עליה איכסון גם.
מקסימום הוא יבוא נשלח איתו עוד 1.

עכשיו ככה עם משהו יכול להביא לי פרטים מדויקים כמה זה יוצא אני אשמח מאוד איפה להזמין ומה כדאי.
לא חייב משלוח עד הבית אני עובד בכל הארץ אז אין בעייה אני יכול להביא את זה לבד.

תודה ממש לכל העוזרים אני מטער עם חפרתי.

אין סאב שדומה לו מבחינת מחיר נכון בארץ. ביצועים וכוכו עוצמות כוכוכו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

שלח להם מייל ותשאל כמה עולה משלוח שלו לארץ .בתוך ארה"ב המשלוח חינם.

בהצלחה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

GMTK כתב:אין סאב שדומה לו מבחינת מחיר נכון בארץ. ביצועים וכוכו עוצמות כוכוכו.
...
http://www.chasehometheater.com/forum/s ... d.php?t=11

הראשון והשני ברשימה הנ"ל כבר לא נמכרים, אז כנראה שזה הסאב הכי טוב בעולם! ;)

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

epony כתב:
...

...
חחחחחח סבבה ותגד איך רשום שמה שהוא עולה 1600$ וחיפשתי בכל מקום אפשרי הוא לא נמכר מעל או מתחת ל1999$?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

GMTK כתב:
epony כתב:
...

...
חחחחחח סבבה ותגד איך רשום שמה שהוא עולה 1600$ וחיפשתי בכל מקום אפשרי הוא לא נמכר מעל או מתחת ל1999$?
...
בזמנו עלה 1600 היום 2000 מה לא ברור ???

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

אתה יכול לנסות לחכות לאיזה סייל - עוד חודש Black Friday ועוד חודשיים Christmas אז לך תדע...

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

epony כתב:אתה יכול לנסות לחכות לאיזה סייל - עוד חודש Black Friday ועוד חודשיים Christmas אז לך תדע...
...
שאלתי אותם על זה כבר והם אמרו שלא.
תאמת שעכשיו ראיתי באוטלת שלהם את הPB ב1700 אבל רק בצבע פיאנו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

לא עדיף פיאנו?

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

epony כתב:לא עדיף פיאנו?
...
לא אוהב זה מחזיר אור בניתי את כל החדר שלא יחזיר אור והשתקפות

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

חברים דיברתי עם SVS וזה מה שהם רשמו לי לא כלכך הבנתי כי אני דיי חדש בהזמנות פעם ראשונה שאני מזמין ולא רוצה לעשות טעויות .

זה מה שהם רשמו לי.

Here is your quote per the below and your chat requests:

Shipping cost on the PB13-Ultra to the airport, ILTLV - Tel Aviv-Yafo, is $415 via R+L Carriers. Door-to-door service is not included.

· Please be aware that this quote is for prepaid shipping *only*. Any taxes, duties, brokerage, administrative, customs, etc. fees are your responsibility. This quote is valid for 10 days from the date of the quote.

· To add shipping costs to your order, please navigate to this link and add the amount above.

· Please note any 220v requirement in the order comments/instructions.

· We accept PayPal, US credit card, or bank wire transfer for international orders; we do not accept international credit cards (they cannot be automatically verified and authorized).

Also, please note that we do ship for free to locations in the continental US if you have a freight-forwarder you like to use as opposed to us shipping direct to you. That can be less expensive as they may ship a container to a given location as opposed to a single package.

Thanks again!

מה הכוונה?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #11 

הם כתבו לך שהם יכולים לשלוח לך את זה כאילו אתה יבואן. זה יעלה לך 450$ (!!)
כל הפעילות של שיחרור מהמכס ותשלומים מול המכס אתה תצטרך לעשות. פלוס הובלה עד הבית משדה התעופה.
הם גם כתבו לך שאולי כדאי לך להשתמש במוביל משנה (כמו Buy2USA), הם כנראה מכירים את הקומבינה הזו (freight-forwarder).
בקיצור, לא ממש מתחשק להם להתעסק עם משלוח מחוץ לארה"ב בעצמם, ככה זה נראה.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #12 

לדעתי SVS חושבים שישראל זו מעצמת סאבים או משהו דומה, יש להם כלכך הרבה הזמנות לישראל.
יש מחשבון עלויות בהרבה מהאתרים דוגמת BUY2USA, אתה יכול לחשב מיסים על המפלצת הזו והובלה עד לבית, זה לא זול, אבל אם אתה מתכנן שינוי תשתיתי ברחוב שלך, זו המפלצת לרכוש.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אני יכול לעשות איסוף עצמי מהמכס בשדה התעופה נכון?
כאילו זה יגיע לשמה ומה אז?
אין לי בעייה לעשות איסוף עצמי אבל איך אני יודע שזה יגיע כנראה הם מתכוונים לשלוח את זה במטוס כי הוא אמר לי שזה יקח בין 3 ל5 ימים.

השאלה היא עם זה יגיע למכס אני יכול ללכת לשמה ולעשות איסוף עצמי?
או שהתקשרו אליי להגיד לי שהחבילה הגיע ואז ירצו לשלוח לי את זה לבית?
תלוי כמה יעלה המשלוח ועם זה יהיה למעלה מ200 שקל אני ילך לאסוף לבד כאילו עם אני יכול.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

eyosha כתב:לדעתי SVS חושבים שישראל זו מעצמת סאבים או משהו דומה, יש להם כלכך הרבה הזמנות לישראל.
יש מחשבון עלויות בהרבה מהאתרים דוגמת BUY2USA, אתה יכול לחשב מיסים על המפלצת הזו והובלה עד לבית, זה לא זול, אבל אם אתה מתכנן שינוי תשתיתי ברחוב שלך, זו המפלצת לרכוש.
...

אתה מחכה בקוצר רוח למשלוח שלך אההה חחחח

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

llo Gal – as you can see your message came through in an odd manner. However I believe you were interested in how long It takes for the delivery which is 3 to 5 days. You can also specify 220V operation when ordering by placing that request in the Special Instructions box when checking out.

זה כאילו התשובה שקיבלתי מהם ששאלי כמה זמן זה יקח ואיך אתם שולחים את זה ואמרתי להם שאני צריך מתאם 220 וולט. נחמדים הצוות של SVS.
חברים שלי אומרים לי תיזהר לא ליפול בזה זה הרבה כסף שלא יעבדו עלייך ואז ילך הכסף וכל מיני כאלה הכניסו לי חחששות אבל אני לא חושש(:.
אני הולך עם זה עד הסוף.(:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

אבל אני לא חושש(:.
...
אתה גיבור . :lol: :lol:

רק בחייאת תזמין כבר למה תכף יגמר להם במלאי. :lol: :lol:
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

istarmini כתב:
...

...

יום חמישי יגיע הכרטיס בין לאומי שאני יוכל לבצע תהזמנה.

בנוסף שאלתי אותם על הרגלים לסאב ועל כבל האם זה יעלה עוד בנוסף כאילו משלוח.

זה מה שהחזירו לי :
The feet (you need 6 feet for the PB13) and cable can ship with the PB13-Ultra for no additional shipping cost.

זה אומר שהכל נכנס בקופסא של הסאב ולא יעלה לי עוד כאילו רק ת418 דולר על משלוח נכון?

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #18 

GMTK כתב:
istarmini כתב:
...

...

יום חמישי יגיע הכרטיס בין לאומי שאני יוכל לבצע תהזמנה.

בנוסף שאלתי אותם על הרגלים לסאב ועל כבל האם זה יעלה עוד בנוסף כאילו משלוח.

זה מה שהחזירו לי :
The feet (you need 6 feet for the PB13) and cable can ship with the PB13-Ultra for no additional shipping cost.

זה אומר שהכל נכנס בקופסא של הסאב ולא יעלה לי עוד כאילו רק ת418 דולר על משלוח נכון?
...
עד כמה שאני יודע רגליים לסאב זה בנפרד, אני רכשתי גם רגליים לסאב שהזמנתי ושלחתי בדואר אוויר, בגלל המחיר הנמוך אין מכס רק עלות שילוח נמוכה ועלות הרגליים לסאב.
לגבי כבל, אני מתכוון להשתמש במה שיש לי, זה מספיק איכותי

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #19 

GMTK כתב: בנוסף שאלתי אותם על הרגלים לסאב ועל כבל האם זה יעלה עוד בנוסף כאילו משלוח.

זה מה שהחזירו לי :
[left]The feet (you need 6 feet for the PB13) and cable can ship with the PB13-Ultra for no additional shipping cost.
[/left]
...
אם תכניס את הרגליים והכבל לאותה קניה, אז הסכום שלהם יתווסף לסה"כ וכן יהיה חייב במס ומכס של כ-34%.

לצורך העניין, אם 6 רגליים עולות $69.99, אז השילוח אולי לא יעלה לך יותר, אבל לחבות המכס יתווספו לך עוד כ-$24...

מצד שני, לשלוח את הרגליים בנפרד אמנם לא יחייב אותך במכס, אבל יעלה לך עוד $22 עלות שילוח (דרך BUY2USA למשל...)

בקיצור, אין ממש הבדל בין שתי האופציות לשלוח את הרגליים מבחינת העלויות הנוספות של מיסים או משלוח (אבל אולי SVS יכולים לשלוח אותן בנפרד עד הארץ בפחות..!), ובכל מקרה מדובר על עוד כמה עשרות ש"ח במקרה הכי גרוע, מה שנראה לי זניח ביחס לעלות של הסאב, אז נראה לי שהכי פשוט באמת יהיה לבקש מהם לזרוק את הרגליים ואת הכבל בקופסה של הסאב ולשלוח לך הכל ביחד. :wink:

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

epony כתב:
GMTK כתב: בנוסף שאלתי אותם על הרגלים לסאב ועל כבל האם זה יעלה עוד בנוסף כאילו משלוח.

זה מה שהחזירו לי :
[left]The feet (you need 6 feet for the PB13) and cable can ship with the PB13-Ultra for no additional shipping cost.
[/left]
...
אם תכניס את הרגליים והכבל לאותה קניה, אז הסכום שלהם יתווסף לסה"כ וכן יהיה חייב במס ומכס של כ-34%.

לצורך העניין, אם 6 רגליים עולות $69.99, אז השילוח אולי לא יעלה לך יותר, אבל לחבות המכס יתווספו לך עוד כ-$24...

מצד שני, לשלוח את הרגליים בנפרד אמנם לא יחייב אותך במכס, אבל יעלה לך עוד $22 עלות שילוח (דרך BUY2USA למשל...)

בקיצור, אין ממש הבדל בין שתי האופציות לשלוח את הרגליים מבחינת העלויות הנוספות של מיסים או משלוח (אבל אולי SVS יכולים לשלוח אותן בנפרד עד הארץ בפחות..!), ובכל מקרה מדובר על עוד כמה עשרות ש"ח במקרה הכי גרוע, מה שנראה לי זניח ביחס לעלות של הסאב, אז נראה לי שהכי פשוט באמת יהיה לבקש מהם לזרוק את הרגליים ואת הכבל בקופסה של הסאב ולשלוח לך הכל ביחד. :wink:
...
לפי ההודעה שלהם זה ניראה כאילו הם מתכוונים לעשות את זה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”