גלישה באינטרנט + יוטיוב דרך הטלויזיה: שלה ההשוואה
שלום,
יש לי סטרימר S1 Duo עם עידן+ מובנה, ללא כבלים / YES.
ברצוני להוסיף יכולות גלישה באינטרנט דרך רשת חוטית (RJ45) ובעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים. כבר עשיתי השוואות וחיפשתי אלטרנטיבות, אך לצערי לא מצאתי פתרון מנצח. הנה החלופות:
1. Rasbperri Pi ו XBMC - התעסקות מרובה, וקיבלתי תגובות שהתוצאה הסופית לא תהיה גלישה מהנה.
2. MK802 (או משהו מסידרת MK דומה) + מתאם Wifi-RJ45: שעובד עם RJ45 יותר גרוע מאשר עם WiFi וגם לא סופר נוח (לא הצלחתי להבין למה): אולי כאן ידעו לתת תשובות.
3. מחשב HTPC: פתרון יקר (כ 1,000 ש"ח, אם אני מעריך נכון) לשם פעולה יחסית בסיסית. האם נכון? כמו כן, מה צריך לעשות כדי לקבל יכולות גלישה כאלו?
פתרונות אחרים ששמעתי עליהם:
א. Ouya: ראיתי ביוטיוב שהוא מיועד יותר למשחקים (וגם ה GUI שלו מיועד לזה)
ב. גלישה מוגבלת דרך הממיר של YES: איך זה עובד? האם יש לממיר כבל RJ45? (בעתיד, אולי אצטרף אליהם, אז האם זה כדאי?)
האם אין חנות / מומחה לשם כך?
ביררתי באחת מחנויות הקולנוע ביתי והם לא מתעסקים באנדרואידים וכו' (אולי בגלל ששולי הרווח נמוכים בזה - אבל זו רק השערה שלי)
נראה לי שזה דבר כל דך מתבקש בכל בית, אבל נדרשים מומחים זמינים לשם כך...
יש לי סטרימר S1 Duo עם עידן+ מובנה, ללא כבלים / YES.
ברצוני להוסיף יכולות גלישה באינטרנט דרך רשת חוטית (RJ45) ובעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים. כבר עשיתי השוואות וחיפשתי אלטרנטיבות, אך לצערי לא מצאתי פתרון מנצח. הנה החלופות:
1. Rasbperri Pi ו XBMC - התעסקות מרובה, וקיבלתי תגובות שהתוצאה הסופית לא תהיה גלישה מהנה.
2. MK802 (או משהו מסידרת MK דומה) + מתאם Wifi-RJ45: שעובד עם RJ45 יותר גרוע מאשר עם WiFi וגם לא סופר נוח (לא הצלחתי להבין למה): אולי כאן ידעו לתת תשובות.
3. מחשב HTPC: פתרון יקר (כ 1,000 ש"ח, אם אני מעריך נכון) לשם פעולה יחסית בסיסית. האם נכון? כמו כן, מה צריך לעשות כדי לקבל יכולות גלישה כאלו?
פתרונות אחרים ששמעתי עליהם:
א. Ouya: ראיתי ביוטיוב שהוא מיועד יותר למשחקים (וגם ה GUI שלו מיועד לזה)
ב. גלישה מוגבלת דרך הממיר של YES: איך זה עובד? האם יש לממיר כבל RJ45? (בעתיד, אולי אצטרף אליהם, אז האם זה כדאי?)
האם אין חנות / מומחה לשם כך?
ביררתי באחת מחנויות הקולנוע ביתי והם לא מתעסקים באנדרואידים וכו' (אולי בגלל ששולי הרווח נמוכים בזה - אבל זו רק השערה שלי)
נראה לי שזה דבר כל דך מתבקש בכל בית, אבל נדרשים מומחים זמינים לשם כך...
אני יודע שזה לא יקר, הנה - מצאתי MK802 כאן:
http://www.ebay.com/itm/Mini-MK802-Andr ... 33835b9e34
אבל לפני שאני מתחיל לרכוש ולבדוק - אני מעדיף לדעת מראש למה הוא לא נוח. האם ישנו אנדרואיד MK אחר מומלץ? (MK809 וכו')?
גם RPI אינו יקר, ומצאתי את עצמי מתעסק עם דברים שלא הייתי רוצה להיכנס לזה (בעיקר לנוכח העובדה שאני לא יודע עד כמה זה יהיה נוח בסופו של דבר)
אגב - חנות / מומחה, אם יש, לאזור השרון - כ"ס / רעננה / הוד השרון וכו'
http://www.ebay.com/itm/Mini-MK802-Andr ... 33835b9e34
אבל לפני שאני מתחיל לרכוש ולבדוק - אני מעדיף לדעת מראש למה הוא לא נוח. האם ישנו אנדרואיד MK אחר מומלץ? (MK809 וכו')?
גם RPI אינו יקר, ומצאתי את עצמי מתעסק עם דברים שלא הייתי רוצה להיכנס לזה (בעיקר לנוכח העובדה שאני לא יודע עד כמה זה יהיה נוח בסופו של דבר)
אגב - חנות / מומחה, אם יש, לאזור השרון - כ"ס / רעננה / הוד השרון וכו'
תגדיר גלישה?
אם המטרה היא לגלוש בכל אתר שהוא - אין לך מה לחפש RPI או כל דבר אחר שיריץ xbmc כי אין שם דפדפן (שמיש)
נשארת עם דונגל אנדרואיד או מחשב .
לגבי למה חנויות לא מתעסקות עם אנדראויד לדעתי זה כי הם מיוצרים ע"י יצרנים ממש גרועים ואין יבואן נורמלי שייקח אחריות על זה.
מי ייתן לך תמיכה ,שירות ואחריות על דבר כזה? דווקא פוטנציאל רווח יש כאן גדול מאוד . הרבה אנשים היו מוכנים לשלם על זה 400 -500 ש"ח אם היה נמכר מסודר בחנות .העלות של זה חצי ( לאדם פרטי)
אם המטרה היא לגלוש בכל אתר שהוא - אין לך מה לחפש RPI או כל דבר אחר שיריץ xbmc כי אין שם דפדפן (שמיש)
נשארת עם דונגל אנדרואיד או מחשב .
לגבי למה חנויות לא מתעסקות עם אנדראויד לדעתי זה כי הם מיוצרים ע"י יצרנים ממש גרועים ואין יבואן נורמלי שייקח אחריות על זה.
מי ייתן לך תמיכה ,שירות ואחריות על דבר כזה? דווקא פוטנציאל רווח יש כאן גדול מאוד . הרבה אנשים היו מוכנים לשלם על זה 400 -500 ש"ח אם היה נמכר מסודר בחנות .העלות של זה חצי ( לאדם פרטי)
תודה: המטרה לגלוש בכל אתר שהוא (אין יותר מדי: YOUTUBE, MAKO ועוד אתרים שמריצים תכני וידאו).
אני לא רואה את עצמי גולש ב YNET או FACEBOOK דרך הטלויזיה: לא נראה לי נוח.
אם כך - עדין נשארתי עם מחשב ואנדרואיד או ש XBMC מאפשר את זה?
אשמח לקבל הדמיה על גלישה דרך XBMC (וגם אנדרואיד) כדי לקבל חוויית משתמש.
לגבי יבואנים: דווקא הייתי בטוח ש MK802 די נפוץ, יציב ולא סתם מוצר מדבקה סיני. האם לא ככה?
תודה.
אני לא רואה את עצמי גולש ב YNET או FACEBOOK דרך הטלויזיה: לא נראה לי נוח.
אם כך - עדין נשארתי עם מחשב ואנדרואיד או ש XBMC מאפשר את זה?
אשמח לקבל הדמיה על גלישה דרך XBMC (וגם אנדרואיד) כדי לקבל חוויית משתמש.
לגבי יבואנים: דווקא הייתי בטוח ש MK802 די נפוץ, יציב ולא סתם מוצר מדבקה סיני. האם לא ככה?
תודה.
בוא נעשה סדר , בשביל צפיה באתרי וידאו ספציפיים :
לXBMC יש יתרונות - תוספים ייעודים שמקצרים ומקלים את תהליך הצפיה
וחסרונות -הקהילה הישראלית של תוספי וידאו לפחות אמנם כרגע בשיא
,אבל אתה לא יכול להיות בטוח שיהיה לך את מאקו גם בעוד שבוע .
הכוונה היא שהגלישה נעשית ע"י תוספים שנכתבים ע"י קהילה של מתכנתים שאתה תלוי בהם,אבל שוב אם המטרה היא רק סרטים וסדרות מחו"ל אין מה לדאוג יש מלא .
לגבי לנסות XBMC תלחץ על הקישור הראשון בחתימה שלי ותעדכן אותנו בכל בעיה .
(אתה מתקין את זה על ווינדוס)
לXBMC יש יתרונות - תוספים ייעודים שמקצרים ומקלים את תהליך הצפיה
וחסרונות -הקהילה הישראלית של תוספי וידאו לפחות אמנם כרגע בשיא
הכוונה היא שהגלישה נעשית ע"י תוספים שנכתבים ע"י קהילה של מתכנתים שאתה תלוי בהם,אבל שוב אם המטרה היא רק סרטים וסדרות מחו"ל אין מה לדאוג יש מלא .
לגבי לנסות XBMC תלחץ על הקישור הראשון בחתימה שלי ותעדכן אותנו בכל בעיה .
(אתה מתקין את זה על ווינדוס)
עדכון: התקנתי XBMC ע"ג ה PC שלי
כל מה שעניין אותי זו חווית הגלישה ב XBMC.
התקנתי את התוסף Web Viewer וניסיתי אתרים כמו YouTube ו Ynet, וזה מה שקיבלתי (שום גרפיקה / וידאו וכו').
האם אין דפדפן 'נורמלי' ל XBMC?
תודה.
התקנתי את התוסף Web Viewer וניסיתי אתרים כמו YouTube ו Ynet, וזה מה שקיבלתי (שום גרפיקה / וידאו וכו').
האם אין דפדפן 'נורמלי' ל XBMC?
תודה.
כנראה פיספסתי את החלק הזה שצריך תוסף ל Youtube.
מכיוון שניסיתי לחפש, ולא מצאתי (אפילו חיפשתי בגוגל תחת הניק שלך ו Youtube ולא מצאתי כלום): אשמח ללינק ישיר והכוונה מה צריך להוסיף לעשות לשם הורדת התוסף.
כמו כן, האם יש גם תוסף ל MAKO / RESHET / NANA וכו'?
מכיוון שניסיתי לחפש, ולא מצאתי (אפילו חיפשתי בגוגל תחת הניק שלך ו Youtube ולא מצאתי כלום): אשמח ללינק ישיר והכוונה מה צריך להוסיף לעשות לשם הורדת התוסף.
כמו כן, האם יש גם תוסף ל MAKO / RESHET / NANA וכו'?
קרא את כל המדריך - http://goo.gl/0zD6e5 -כולל ההתחלה של שני המדריכים המצוטטים.
כל שאלה שיש אחר כך שאל כאן .
כל שאלה שיש אחר כך שאל כאן .