השירות והחוויה של מדפסות HP, איך תמיד זה קורה לי
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
שלום לכולם,
האמת שמזמן לא יצא לכתוב פוסט בHT, ואני קצת מצטער שאני כותב פוסט שכזה אבל התסכול חייב אותי לשתף..
לפני שלושה חודשים, חיפשתי מדפסת זולה משולבת וקטנה בידיעה שבאוקטובר אני אשתמש בה יותר (שנת לימודים).
קניתי מדפסת של HP מדגם 2515, והכל היה בסדר, הדפסתי איתה לא הרבה כמה תמונות ועבודה אחת של 10 דפים.
שלשום כשהתכוונתי להדפיס איתה לאחר שלא הדפסתי איתה בערך 3 שבועות, גיליתי שהראש השחור לא מוציא כמעט כלום (הכל עם פסים), למרות שהמדפסת מציינת שהוא מלא.
התקשרתי לשירות של HP, אתמול בבוקר, והם ביקשו שאהיה ליד המדפסת, אז התקשרתי אתמול בערב שוב, יצאתי מוקדם בשביל זה מהעבודה, העבירו אותי לתמיכה הטכנית ולאחר מכן, דיבר איתי נציג שאני מפאת כבוד האתר אשמור על מה שאני חושב עליו, ביקש להוציא את הראש מהמדפסת, לדפוק אותו על משהו (על השולחן) ולהחזיר, כאשר הניסיון לא צלח, אמרתי לנציג והוא טען שהראש התייבש מכיוון שלא השתמשתי, ושזו אשמתי ושאין לי אחריות ואין מה לעשות, כמובן שלא הסתפקתי בתשובה, וביקשתי מנהל.
הנציג טען שאין כרגע מנהל ושיחזרו אליי מחר מייד על הבוקר, הבטיח? אז הבטיח..
אף אחד כמובן לא חזר, ולאחר שאני התקשרתי הבטיחו שוב שיחזור אליי מנהל, ואכן חזרה אליי מנהלת שטענה במפורש. שאם עברתי את המחלקה הטכנית והם קבעו שהראש דיו התייבש אז אין מה לעשות ושאני אלך לקנות ראש חדש.
שאלתי וגם אמרתי שלא עשו איתי ממש כלום, ושאלתי למה הם לא מוכנים לקחת את המדפסת לבדיקה (האחריות שלהם היא עם איסוף עם שליח מהבית), אז היא אמרה שלא מגיע לי שליח ושאלך לקנות ראש חדש (כמו תוכי).
שאלתי ומה אם הבעיה בכל זאת לא בראש, למה אני צריך לקנות ראש חדש כדי לאמת את התקלה?
אז היא אמרה בתוקף "אלה הנהלים של HP", אחסוך ממכם את ההמשך, כי אחריה הגעתי למנהלת נוספת.
בקיצור, שירות זוועה, ביקשתי נציג תמיכה נוסף, אחרי שאישרו לי (תודה באמת) לדבר עם נציג נוסף מהטכני, שבסוף הציע לי לקחת נייר טואלט ולנגב את הראש דיו מלמטה, יש לומר שזה עזר לא ב-100% אבל קצת יותר טוב..
וכששאלתי למה הנציג הטכני הקודם לא הציע את זה ויש שלחו אותי לקנות ראש דיו חדש, לאף אחד לא הייתה תשובה.
בקיצור, שירות מביש שממש מזמן לא קיבלתי,
אני בטוח שיש כאלה שקיבלו שירות טוב יותר, אני איכשהו קיבלתי HARDCORE מהם בהתגלמותו,
בעיקר בזבוז של זמן יקר!
האמת שמזמן לא יצא לכתוב פוסט בHT, ואני קצת מצטער שאני כותב פוסט שכזה אבל התסכול חייב אותי לשתף..
לפני שלושה חודשים, חיפשתי מדפסת זולה משולבת וקטנה בידיעה שבאוקטובר אני אשתמש בה יותר (שנת לימודים).
קניתי מדפסת של HP מדגם 2515, והכל היה בסדר, הדפסתי איתה לא הרבה כמה תמונות ועבודה אחת של 10 דפים.
שלשום כשהתכוונתי להדפיס איתה לאחר שלא הדפסתי איתה בערך 3 שבועות, גיליתי שהראש השחור לא מוציא כמעט כלום (הכל עם פסים), למרות שהמדפסת מציינת שהוא מלא.
התקשרתי לשירות של HP, אתמול בבוקר, והם ביקשו שאהיה ליד המדפסת, אז התקשרתי אתמול בערב שוב, יצאתי מוקדם בשביל זה מהעבודה, העבירו אותי לתמיכה הטכנית ולאחר מכן, דיבר איתי נציג שאני מפאת כבוד האתר אשמור על מה שאני חושב עליו, ביקש להוציא את הראש מהמדפסת, לדפוק אותו על משהו (על השולחן) ולהחזיר, כאשר הניסיון לא צלח, אמרתי לנציג והוא טען שהראש התייבש מכיוון שלא השתמשתי, ושזו אשמתי ושאין לי אחריות ואין מה לעשות, כמובן שלא הסתפקתי בתשובה, וביקשתי מנהל.
הנציג טען שאין כרגע מנהל ושיחזרו אליי מחר מייד על הבוקר, הבטיח? אז הבטיח..
אף אחד כמובן לא חזר, ולאחר שאני התקשרתי הבטיחו שוב שיחזור אליי מנהל, ואכן חזרה אליי מנהלת שטענה במפורש. שאם עברתי את המחלקה הטכנית והם קבעו שהראש דיו התייבש אז אין מה לעשות ושאני אלך לקנות ראש חדש.
שאלתי וגם אמרתי שלא עשו איתי ממש כלום, ושאלתי למה הם לא מוכנים לקחת את המדפסת לבדיקה (האחריות שלהם היא עם איסוף עם שליח מהבית), אז היא אמרה שלא מגיע לי שליח ושאלך לקנות ראש חדש (כמו תוכי).
שאלתי ומה אם הבעיה בכל זאת לא בראש, למה אני צריך לקנות ראש חדש כדי לאמת את התקלה?
אז היא אמרה בתוקף "אלה הנהלים של HP", אחסוך ממכם את ההמשך, כי אחריה הגעתי למנהלת נוספת.
בקיצור, שירות זוועה, ביקשתי נציג תמיכה נוסף, אחרי שאישרו לי (תודה באמת) לדבר עם נציג נוסף מהטכני, שבסוף הציע לי לקחת נייר טואלט ולנגב את הראש דיו מלמטה, יש לומר שזה עזר לא ב-100% אבל קצת יותר טוב..
וכששאלתי למה הנציג הטכני הקודם לא הציע את זה ויש שלחו אותי לקנות ראש דיו חדש, לאף אחד לא הייתה תשובה.
בקיצור, שירות מביש שממש מזמן לא קיבלתי,
אני בטוח שיש כאלה שקיבלו שירות טוב יותר, אני איכשהו קיבלתי HARDCORE מהם בהתגלמותו,
בעיקר בזבוז של זמן יקר!
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלומי,
אמנם אתה בטח יודע מה נהוג לומר על "צרת רבים", ובכל זאת JOIN THE CLUB
http://www.hometheater.co.il/vp1817194#1817194
אמנם אתה בטח יודע מה נהוג לומר על "צרת רבים", ובכל זאת JOIN THE CLUB
http://www.hometheater.co.il/vp1817194#1817194
-
gechts
- חבר ותיק

אכן זה נכון, אבל השירות והיחס שלהם, והרצון להתחמק מאחריות היו פשוט ברמה של לא להאמין,
הם באופן אוטומטי פשוט לא הסכימו לעזור ולעשות כלום, רק לך ותקנה ראש דיו חדש,
שכחתי לומר, שבשלב מסוים עירבתי את אייבורי מחשבים לתמונה, והם ממש ניסו לעזור בשיחת וועידה,
ויאמר לזכות אייבורי שממש ניסו.
הם באופן אוטומטי פשוט לא הסכימו לעזור ולעשות כלום, רק לך ותקנה ראש דיו חדש,
שכחתי לומר, שבשלב מסוים עירבתי את אייבורי מחשבים לתמונה, והם ממש ניסו לעזור בשיחת וועידה,
ויאמר לזכות אייבורי שממש ניסו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
bariko
אין מוצר שלא מתקלק, לא תמצא כזה..בנוסף אני לא מבין איך הם אשמים שפגה לך האחריות...
שלומי מה היה עושה אותך מרוצה? שיתנו לך ראש דיו חדש? מה יקרה שהא יתייבש שוב?
אין מוצר שלא מתקלק, לא תמצא כזה..בנוסף אני לא מבין איך הם אשמים שפגה לך האחריות...
שלומי מה היה עושה אותך מרוצה? שיתנו לך ראש דיו חדש? מה יקרה שהא יתייבש שוב?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
mp3lll
נכון, הרי לא נולדנו אתמול.
יתכן שגם אצל המתחרות יש דברים כאלה, לא התנסיתי.
ועדיין זה מעצבן...
נכון, הרי לא נולדנו אתמול.
יתכן שגם אצל המתחרות יש דברים כאלה, לא התנסיתי.
ועדיין זה מעצבן...
-
gechts
- חבר ותיק

האחריות לא פגה, המוצר בן 3 חודשים...
מה היה עושה אותי מרוצה?? קודם כל שהיו מנסים לעזור לי בתמיכה ולא ישר לזרוק ולומר לך תקנה ראש חדש,
לפני שבאמת בדקו, הנציג מהתמיכה ניסה לעשות רק דבר אחד, "תוציא את הראש תדפוק על השולחן ותחזיר חזרה"
ממש ממש מקצועי.. ובזה נאחזו הנציגים והמנהלים של השירות לקוחות, עובדה שאח"כ נאחזתי בזה שאני רוצה נציג נוסף, שהיה סליחה מראש פחות טXבX.. וככה באמת הצלחתי לפתור את הבעיה, אבל מבחינת HP, רוץ ולך תקנה חדש.. בושה, אגב אחרי מה שעברתי, כן אני אבקש פיצוי, וראש דיו יכולה בהחלט להיות אופציה טובה.
מה היה עושה אותי מרוצה?? קודם כל שהיו מנסים לעזור לי בתמיכה ולא ישר לזרוק ולומר לך תקנה ראש חדש,
לפני שבאמת בדקו, הנציג מהתמיכה ניסה לעשות רק דבר אחד, "תוציא את הראש תדפוק על השולחן ותחזיר חזרה"
ממש ממש מקצועי.. ובזה נאחזו הנציגים והמנהלים של השירות לקוחות, עובדה שאח"כ נאחזתי בזה שאני רוצה נציג נוסף, שהיה סליחה מראש פחות טXבX.. וככה באמת הצלחתי לפתור את הבעיה, אבל מבחינת HP, רוץ ולך תקנה חדש.. בושה, אגב אחרי מה שעברתי, כן אני אבקש פיצוי, וראש דיו יכולה בהחלט להיות אופציה טובה.
-
gechts
- חבר ותיק

נכון לעכשיו התסכול הוא יותר על השירות כבר פחות על המוצר...mp3lll כתב:שלומי, ההודעה הייתה לברקו ראה את ההודעה שוב, לא אליך.
מבין את התסכול, קח בחשבון שאם אתה לא מדפיס הרבה, גם בחדש זה יכול להיות....
מה שיפה שאבא שלי עובד בחברת קרט (היום זה קרט ניופאן) ויכולתי לקחת במחיר שהוא כמעט 0 מדפסת של CANON, ובכל זאת נתתי אמון במוצרים של HP, שהם אגב טובים, אבל השירות השירות, חבל שלא יכולתי להשמיע לכם את השיחה..!!
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
יש לי מישהו ב Hp במדפסות, אנסה לסייע לך.
אגב הייתי ממליץ לך לטבול סמרטוט במים רותחים, לסחוט אותו שיהיה מעט לח..
ללחוץ את ראש הדיו על הסמרטוט 1-2 דקות (הפס הכסוף, איפה שיוצא הדיו) ולבדוק שיוצא דיו, יכול לעזור מאוד במקרה של דיו שהתייבש ונסתם.
אגב הייתי ממליץ לך לטבול סמרטוט במים רותחים, לסחוט אותו שיהיה מעט לח..
ללחוץ את ראש הדיו על הסמרטוט 1-2 דקות (הפס הכסוף, איפה שיוצא הדיו) ולבדוק שיוצא דיו, יכול לעזור מאוד במקרה של דיו שהתייבש ונסתם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אם מכבים את המדפסת בגמר השימוש, הדיו מתייבש אחרי כמה שבועות בודדים.
גיליתי שאם קונים מכשיר משולב עם פקס וסורק שדולק כל הזמן אז הדיו לא מתייבש כי המכשיר יודע להזרים טיפה דיו מדי פעם ולשמור על הראשים תקינים.
בקיצור ממליץ לקנות מכשיר משולב ולהשאיר אותו דולק 24/7. צריכת החשמל זניחה כי המכשיר נכנס למצב חסכון בחשמל.
גיליתי שאם קונים מכשיר משולב עם פקס וסורק שדולק כל הזמן אז הדיו לא מתייבש כי המכשיר יודע להזרים טיפה דיו מדי פעם ולשמור על הראשים תקינים.
בקיצור ממליץ לקנות מכשיר משולב ולהשאיר אותו דולק 24/7. צריכת החשמל זניחה כי המכשיר נכנס למצב חסכון בחשמל.
מוזר, לרוב המדפסות החדשות יש מנגנון לניקוי ותחזוקה של ראשי הדיו (cartridge clean), למדפסת הזאת אין?!
הפתרון כמו שהוצע פה במקרה שאין את המנגנון הזה הוא להרטיב טיפה את ראש הדיו כדי ש"יחזור לפעולה".
אם קיים מנגנון שכזה והוא לא תקין או לא עובד כמו שצריך אז שירות הלקוחות של HP צריכים לתת הסברים או להחליף את המוצר.
הפתרון כמו שהוצע פה במקרה שאין את המנגנון הזה הוא להרטיב טיפה את ראש הדיו כדי ש"יחזור לפעולה".
אם קיים מנגנון שכזה והוא לא תקין או לא עובד כמו שצריך אז שירות הלקוחות של HP צריכים לתת הסברים או להחליף את המוצר.
אם המדפסת כבויה איך המנגנון הזה יעבוד?zeigero כתב:מוזר, לרוב המדפסות החדשות יש מנגנון לניקוי ותחזוקה של ראשי הדיו (cartridge clean), למדפסת הזאת אין?!
אם קיים מנגנון שכזה והוא לא תקין או לא עובד כמו שצריך אז שירות הלקוחות של HP צריכים לתת הסברים או להחליף את המוצר....
כבוייה, הכוונה לא מחוברת לחשמל? או בסטנד-ביי כמו רוב המכשירים החשמליים בבית?
אם היא לא מחוברת לחשמל אז זאת כבר בעית משתמש
למה לכבות אותה בכלל? הרי שהיא לא תוכל לבצע פעולות תחזוקה בסיסיות כמו לשמור על הדיו "טרי"
אם היא לא מחוברת לחשמל אז זאת כבר בעית משתמש
למה לכבות אותה בכלל? הרי שהיא לא תוכל לבצע פעולות תחזוקה בסיסיות כמו לשמור על הדיו "טרי"
-
gechts
- חבר ותיק

המדפסת דולקת קבוע,hagai147 כתב:אם מכבים את המדפסת בגמר השימוש, הדיו מתייבש אחרי כמה שבועות בודדים.
בקיצור ממליץ לקנות מכשיר משולב ולהשאיר אותו דולק 24/7. צריכת החשמל זניחה כי המכשיר נכנס למצב חסכון בחשמל....
היום הם הבינו שההתנהלות מולי הייתה לא תקינה והמנהלת שהייתה נעולה על לא להעביר אותי לעוד תומך טכני שהצליח לפתור אצלי את הבעיה הבינה שהיא לא הייתה בסדר, ואחר שהוציאו לי את המיץ כמו שאומרים,
קיבלתי פיצוי (שאני יזמתי) ראש דיו..
מקווה שבא לציון גואל