שלום לכולם,
אני חבר באתר כבר מספר שנים כפי שאתם יכולים לראות, אך אינני פעיל יתר על המידה, אני יותר נהנה לקרוא את הכתבות ואת הדיונים הנילווים.
לפני מספר שנים, היה קיים רק אתר hometheater וכאשר התכנים בו בנושא סלולר התרחבו, הוקם פורטל htmobile אשר ריכז את התכנים הללו, אלו ההסברים שקיבלנו בזמנו מהנהלת האתר כאן. כאשר התרבו התכנים בתחום של מצלמות, הוקם פורטל htphoto וכך אני מניח שהיה השיקול לגבי שאר הפורטלים. בצורה זו, הצליח hometheater לשמור על מרכוז התכנים שלו ולא התפזרות לנושאים שאינם ה- core של האתר. כל זה טוב ויפה ואני בטוח שכולנו אוהבים את ההפרדה הזו מכיוון שזה מאפשר לכל אחד מאיתנו לקבל את התכנים בנושאים שמעניינים אותו. מה שמפריע לי אישית זה הטענות המסויימות שעולות בדיונים על אופי האתר הזה, כאילו הוא מתמקד במצלמות וגאדג'טים כפי שנאמר באתרים אחרים במטרה להשמיץ את האתר הזה שכולנו קוראים בו. dtown למשל, נדמה שיותר משקיע מאמצים בקריאה באתר הזה והקמת שרשורים שדנים בו, מאשר להתרכז במה שקורה בין כותליו. אתר dtown הוא גם זה מהמכפישים העיקריים של האתר וכל כל הזמן מנסה להתהדר בזה שהוא מתמקד בסטריאו, אבל מספיק להציץ בעמוד הראשי של האתר ולראות במה נדמה שהוא באמת מתמקד:
[img2=550x371]http://s22.postimg.org/ashnb4sep/image.png[/img2]
אז נכון שלפעמים עולות שם כתבות על רמקולים (וכולן לדעתי נראות אותו דבר, עם בלל של מילים נרדפות), אבל איפה ההתמקדות בסטריאו שהם כל כך אוהבים להשוויץ בה? נראה לי שאלו סתם מילים באויר.
האמת שזה לא ממש משנה לי, אני עדיין נהנה לקרוא בכל האתרים (במיוחד בפורומים) בגלל מגוון הדעות שאני יכול לקבל מכל אתר.
אין לי מטרה לצאת בדיונים סוערים על ההתמקדות של כל אתר, אבל נראה שלפעמים הנהלת האתר הנוכחי לא מנסה להגן על עצמה ומסתמכת על חברי האתר הנאמנים שיעשו זאת בשבילה. ובכן, זו התרומה הקטנה שלי לאתר שאני כל כך אוהב.
תפסיקו לאכול לוקשים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא חושב שאף אחד לא מתרגש (או לא צריך להתרגש) יותר מדי ממה שכותבים על הפורום הזה בפורומים אחרים.
מי שמכיר את ההיסטוריה של כל האתרים הרלוונטיים יודע בדיוק איך ולמה כל פורום קם לתחיה - על ההיסטוריה של HT אפשר לקרוא כאן: http://www.hometheater.co.il/article03012
בכל אופן, חיפוש זריז באלקסה, מגלה ש-HT נמצא בערך במקום ה-300 בישראל מבחינת מספר כניסות ביום (נתון מאוד מכובד לאתר מתמחה שחלק נכבד ממנו הוא פורום, וזה רק לגבי hometheater.co.il, מבלי לסכום את כל התנועה לאתרים האחרים..!), ומגרד את הטופ 100,000 בעולם (כשלוקחים בחשבון שיש כמעט יותר מ-750 מיליון אתרי אינטרנט בעולם, זה אומר ש-HT הוא פחות או יותר בטופ 1% של הטופ 1% של האתרים בעולם כולו).
מהבחינה הזאת, האתרים האחרים נמצאים בערך במקום ה-1,000 וה-14,500 בארץ, ובמקום ה-250,000 וה-3,000,000 בעולם.
במילים אחרות, אין כאן תחרות. HT הוא האתר הגדול והמוביל בישראל בקטגוריה שלו בפער אדיר, וכפועל יוצא של כך הוא נופל לעיתים קורבן לקנאה ולמתקפות של מתחריו הקטנים הרבה יותר. אין לזה שום משמעות, ולא צריך לייחס לכך שום משמעות.
בכל מקרה, אפשר רק לקוות שכל אתר משרת את המבקרים בו על הצד הטוב ביותר, ואין שום סיבה לייצר אנטגוניזם בין האתרים.
מי שמכיר את ההיסטוריה של כל האתרים הרלוונטיים יודע בדיוק איך ולמה כל פורום קם לתחיה - על ההיסטוריה של HT אפשר לקרוא כאן: http://www.hometheater.co.il/article03012
בכל אופן, חיפוש זריז באלקסה, מגלה ש-HT נמצא בערך במקום ה-300 בישראל מבחינת מספר כניסות ביום (נתון מאוד מכובד לאתר מתמחה שחלק נכבד ממנו הוא פורום, וזה רק לגבי hometheater.co.il, מבלי לסכום את כל התנועה לאתרים האחרים..!), ומגרד את הטופ 100,000 בעולם (כשלוקחים בחשבון שיש כמעט יותר מ-750 מיליון אתרי אינטרנט בעולם, זה אומר ש-HT הוא פחות או יותר בטופ 1% של הטופ 1% של האתרים בעולם כולו).
מהבחינה הזאת, האתרים האחרים נמצאים בערך במקום ה-1,000 וה-14,500 בארץ, ובמקום ה-250,000 וה-3,000,000 בעולם.
במילים אחרות, אין כאן תחרות. HT הוא האתר הגדול והמוביל בישראל בקטגוריה שלו בפער אדיר, וכפועל יוצא של כך הוא נופל לעיתים קורבן לקנאה ולמתקפות של מתחריו הקטנים הרבה יותר. אין לזה שום משמעות, ולא צריך לייחס לכך שום משמעות.
בכל מקרה, אפשר רק לקוות שכל אתר משרת את המבקרים בו על הצד הטוב ביותר, ואין שום סיבה לייצר אנטגוניזם בין האתרים.