מחפש קילו רזין
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
קניתי לפני שנה בערך דלי 5 קילו בתבור כדי למלא כל תקופה פילטר ביתי ("10 ) במקום לעשות ריענון עם מלח(שהיה אפשרי כמובן - סתם התעצלות), לאחר פעמיים או שלוש זנחתי את העיניין וקניתי מרכך 8 ליטר אז אני די בטוח
שנשאר בדלי איזה 2 קילו.
אני מחדרה אז אם בא לך לקפוץ במיוחד או שאתה עובר פה מתישהו דבר איתי ותקבל "חינם אין כסף"
שנשאר בדלי איזה 2 קילו.
אני מחדרה אז אם בא לך לקפוץ במיוחד או שאתה עובר פה מתישהו דבר איתי ותקבל "חינם אין כסף"
-
coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
תודה שלומי, אין כמוך ! שלחתי לך מסר.shlomyga כתב:קניתי לפני שנה בערך דלי 5 קילו בתבור כדי למלא כל תקופה פילטר ביתי ("10 ) במקום לעשות ריענון עם מלח(שהיה אפשרי כמובן - סתם התעצלות), לאחר פעמיים או שלוש זנחתי את העיניין וקניתי מרכך 8 ליטר אז אני די בטוח
שנשאר בדלי איזה 2 קילו.
אני מחדרה אז אם בא לך לקפוץ במיוחד או שאתה עובר פה מתישהו דבר איתי ותקבל "חינם אין כסף"...
נערך לאחרונה על ידי coffeeavi ב 21/10/2013 9:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
קניתי לפני שנה בערך דלי 5 קילו בתבור כדי למלא כל תקופה פילטר ביתי ("10 ) במקום לעשות ריענון עם מלח(שהיה אפשרי כמובן - סתם התעצלות), לאחר פעמיים או שלוש זנחתי את העיניין וקניתי מרכך 8 ליטר אז אני די בטוח
שנשאר בדלי איזה 2 קילו.
שנשאר בדלי איזה 2 קילו.