צריך עזרה ממבינים!
שלום לכולם,
מחפש לקנות מקרן חדש מארה"ב עוד שבוע בערך.
תקציב: 400-500$ (גמיש)
יש לי וילון מתגלגל אפור בגודל 100 אינצ' בערך (יש תמונה). חדר גדול עם קירות לבנים, ומשהו כמו 3 מטר או יותר לשים את המקרן מהוילון. מה הייתם ממליצים לי בקשר למקרן (מעדיף עם חיבור HDMI)??
וגם מה עדיף להישאר עם הוילון/מסך האפור או להחליף ללבן??
מחפש לקנות מקרן חדש מארה"ב עוד שבוע בערך.
תקציב: 400-500$ (גמיש)
יש לי וילון מתגלגל אפור בגודל 100 אינצ' בערך (יש תמונה). חדר גדול עם קירות לבנים, ומשהו כמו 3 מטר או יותר לשים את המקרן מהוילון. מה הייתם ממליצים לי בקשר למקרן (מעדיף עם חיבור HDMI)??
וגם מה עדיף להישאר עם הוילון/מסך האפור או להחליף ללבן??
-
- מסך
תשמע יש לי חדר אחד בדירה, ולא אלף אופציות וסכום בלתי מוגבל של כסף. אני מחפש את הטוב ביותר שאפשר להוציא מהתנאים האלה.JEXY כתב:דעתי אישית...
לא זה ולא זה...
תחסוך למקרן טוב יותר, למסך איכותי יותר, למקום הקרנה מתאים יותר, לתשתית מתאימה בביתך......
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
האופציה הטובה ביותר היא להשקיע באותו חדר בודד על מנת להפוך אותו למתאים לקולנוע...
הנה דוגמה:
הנה דוגמה:
-
- מגבלת תקציב
-
- תכנון מקדים של חדר הקרנה
-
- תכנון חדר הקרנה - תוצאה, מקסימם חוויה במגבלות התקציב והתחשבות במבנה החלל
מה שאומרים לך כאן שבתקציב הזה ובתנאים האלה לא בטוח שאתה רוצה מקרן , ,
התמונה בסרטים תהיה חשוכה משהו , זה ממש לא נעים , הייתי בסרט הזה בעצמי . אין תקציב אתה קונה מקרן *** , ואתה גם לא נהנה כי לא רואים טוב אחי . בלי הגזמה מקרנים במחיר הזה !!
התמונה בסרטים תהיה חשוכה משהו , זה ממש לא נעים , הייתי בסרט הזה בעצמי . אין תקציב אתה קונה מקרן *** , ואתה גם לא נהנה כי לא רואים טוב אחי . בלי הגזמה מקרנים במחיר הזה !!
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
אם לא מעניין אותך תלת מימד ואתה מסתפק במקרן 720P, אפשר לקנות אופטומה HD66 באיזור ה 550 דולר.
מקרן FHD כולל תמיכה בתלת מימד אפשר כבר להשיג באיזור ה 950 דולר (HD25 גם כן של אופטומה)
מקרן FHD כולל תמיכה בתלת מימד אפשר כבר להשיג באיזור ה 950 דולר (HD25 גם כן של אופטומה)