שום דבר לא הכין אותי לגודל שראיתי ולאיכות המטריפה בלשון המעטה .
הגעתי לחנות אניגמה של ישראל לופו . כמעט כדרך שבשיגרה שאני באזור . גילוי נאות אני נמנה עם לקוחות החנות ורכשתי מקרן סוני וכו. וזו היא התרשמותי האישית .בלבד והשוואה היחידה שאני מכיר היא הקורו.
נכנסתי לחנות לא ראיתי כלום .
ישראל הציע לי כוס קפה ומיד אמרתי כן ופתאום מה אני רואה !!!!
מול ישראל עומדת טלויזיה ענקית סמסונג 85 אולטרא HD .ומיד נכנסתי להלם מוחלט מה זה ?אפרט יותר מיד .
נשאבתי לתוך התמונה . והכל מקרוב מקרוב וזה ממש לא נראה מפריע כל שכן ממרחק כזה קצר.
מיד אני רואה תמונה מדהימה ואני מתחיל בשאלות מה מי ומה
ישראל אמר לי כי מכר כזו ללקוח ממש עכשו .וסמסונג כיבדה אותו בתצוגה של הטלויזיה בחנותו אניגמה בציק פוסט חיפה
הדבר המדהים שאני רואה מיד ואני רואה אין ספור פרטים לא חשוב במה אני מסתכל. אני רואה פירוט מדהים -ללא פיקסלים בולטים בכלל תמונה מפורטת הכמה רמות חדות וצבע ועושר שלא ראיתי קודם -
התמונות ששודרו היו בפורמט אולטרא HD 4K
השחור הוא אבסולוטי רבותיי- אני קובע כי ראיתי !!! כאשר החנות מוארת מצכל הכוונים כולל אור יום מבחוץ שחור
מוחלט כן כן בסיום היה קטע של זיקוקי דינור על רקע של שחור של הלילה המעבר בין הזיקוקים להתפוגגותם עבר לשחור מוחלט
גם ללא מכשרים כאלו או אחרים שאניני מתימר לחקות אותם העין שלי היא המכשיר הבדוק והטבעי ביותר
עדיין לא ראיתי שחור כזה בשום טלויזיה עד היום להוציא כמובן את הקורו. פעם אחורנה ראיתי אותה לפני שנה בבית של חבר .
חברים קטע של כמעט 8 דקות ששודר ראיתי פעם אחר פעם במשך למעלה משעה וחצי כמעט לא זזתי מהכיסא .
אני מהופנט בחנתי כל תמונה פעם אחרי פעם!!!
גוונים תת גונים צבעי יסוד שחור צל ,חלודה עצים בתים ים גשרים חלונות כל תמונה ותמונה .
האדום הכי קרוב לאדום שאני רואה בסרטי פילם טכניקולור ישנים - הלבן הכי לבן שראיתי הצהוב מדהים הכחול ים -חוייה
יש לי למה להשוות .זה פשוט מדהים .
{יש לי פלסמה פנסוניק 58V10 מקרן סוני 30ES } .
התמונות של ואן גוך היו קרובות למקום כמו שראיתי במוזאון ישראל לפני חודשיים .
הפרדת הצבעים הגוונים השילוב שלהם עם השחור ותת סגול ושחור במספר תמונות מהממות
ושום תמונה שמיד אראה לכם לא עושים צדק עם מה שראיתי כי זה לא עובר בתמונה המצורפת למטה .
תמונות שעברו לכרך הגדול הפירוט היה עד כדי כך ראיתי הבדלים בשחיקה של הטפלון במחבט עם שריטה מניטורית שלא תראה בפחות מ1080 ובגודל קטן יותר של מסך.
הבשר שמבושל על המחבט הוא מעורר תאבון מבלי שיכולתי להריח אותו כמעט - אמיתי עד כדי כך שבא לך לשלוף אותו ולאכול .
הטיגריס הכי חי שראיתי אחרי אין ספור תמונות שיש לי בבית מסרטי טבע בHD 1080 שאני ראיתי בפלסמה או במקרן.
החוייה לראות הכל כל כך חי ומידי וההיתי מגדיר את התמונה נושמת על כל הפירט המדהים - אם כי היו תמונות ותלוי בצילום גם היו יותר יפות מהחיים .תלוי איזה מצלמה ואיזה תאורה בדיוק באותו מקום ומצב צילום ואיזה פילטר השתמשו.
הלובסטר היה רק לשליים חלונות הערפילים הרחוקים פירוט הגשר וכמובן מה נוסע עליו היו מעל למה שאני מכיר .
אבל הרוב היה טבעי רך לעין ולא מעייף נקודה חשובה בצפיה ישבתי מהמסך אולי בקושי 2 מטר ולא הפריעה לי כלל המיקום הכל כך קרוב .
לסיכום
אני עדיין בהלם גם עכשו מול הציוד שיש לי למה שראיתי היום בחנות של ישראל אניגמה . לכו לראות בעצמכם .לכו כדאי.
מת המלך יחי המלך החדש {תם עידן 1080 ועידן הפלסמות לצערי }
בברכה