איפון 5s free sim
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה שהזמנת לכתובת אמריקאית (כמו BUY2USA) עם כרטיס אשראי ישראלי, זה בסדר - וברוב המקרים עובד...
אבל, במקרה של אפל, הם מבצעים בדיקה ורוצים לדעת שכתובת החיוב היא אמריקאית - גם אם תבצע הזמנה רגילה, ברוב המקרים תקבל הודעה לאחר מספר ימים שאתה צריך להשתמש באמצעי תשלום אחר.
יש לזה פיתרון פשוט - הוספת כתובת אמריקאית למשלוח חבילות לכרטיס האשראי שלך - בנוסף לכתובת הרגילה בישראל - באנגלית: Package Forwarding Address.
זה לוקח 5 דקות בטלפון עם נציג חברת האשראי בארץ - לאחר ביצוע הפעולה, החיוב יתבצע ללא בעיה.
אבל, במקרה של אפל, הם מבצעים בדיקה ורוצים לדעת שכתובת החיוב היא אמריקאית - גם אם תבצע הזמנה רגילה, ברוב המקרים תקבל הודעה לאחר מספר ימים שאתה צריך להשתמש באמצעי תשלום אחר.
יש לזה פיתרון פשוט - הוספת כתובת אמריקאית למשלוח חבילות לכרטיס האשראי שלך - בנוסף לכתובת הרגילה בישראל - באנגלית: Package Forwarding Address.
זה לוקח 5 דקות בטלפון עם נציג חברת האשראי בארץ - לאחר ביצוע הפעולה, החיוב יתבצע ללא בעיה.
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
אני אישית, ביצעתי הזמנה בבוקר של ה- 20 לספטמבר, איך שהמכשירים יצאו למכירה, הזנתי ככתובת חיוב את הכתובת שלי במסטופ (ניו ג'רזי) והכל עבד... חוייבתי והמכשיר נשלח תוך יומיים... ללא שום תאום עם חברת האשראי בארץ... כנראה שאפל כבר לא בודקת בקפדנות כמו פעם...Irus כתב:זה שהזמנת לכתובת אמריקאית (כמו BUY2USA) עם כרטיס אשראי ישראלי, זה בסדר - וברוב המקרים עובד...
זה לוקח 5 דקות בטלפון עם נציג חברת האשראי בארץ - לאחר ביצוע הפעולה, החיוב יתבצע ללא בעיה....
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מעבר לכך,
לא לשכוח שברגע שמשתמשים בשרותי המחסנים (הכתובות) והשילוח מניו-ג׳רזי - ולא דרך חברים או מישהו שמביא את המכשיר לארץ - התשלום יהיה על מחיר המכשיר + מחיר המשלוח לארץ + כ- 35% מיסים (סכום לא מבוטל...).
יש לזכור שמדברים על כך שהמכשירים החדשים יגיעו לארץ באופן רשמי החל מה-8 לנובמבר.
לא לשכוח שברגע שמשתמשים בשרותי המחסנים (הכתובות) והשילוח מניו-ג׳רזי - ולא דרך חברים או מישהו שמביא את המכשיר לארץ - התשלום יהיה על מחיר המכשיר + מחיר המשלוח לארץ + כ- 35% מיסים (סכום לא מבוטל...).
יש לזכור שמדברים על כך שהמכשירים החדשים יגיעו לארץ באופן רשמי החל מה-8 לנובמבר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78867
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5393 פעמים
דבר ראשון, תזמין את הגרסא של T-MOBILE, כתוב באופן ברור באתר של אפל שזו הגרסא שהיא SIM FREE.
שניתי לעצמי את הכתובת באתר של apple store לכתובת ה-BUY2USA שלי, אחרי זה הזמנתי עם הכרטיס האשראי הישראלי (בלי שום נגיעה בכלום). לאחר כמה ימים (כשהם ניסו לחייב) קיבלתי SMS שאני צריך לאשר חיוב גדול. התקשרתי למספר, עניתי לכמה שאלות (הכל אוטומטי דרך המערכת של חברת האשראי) ואישרתי את הרכישה.
אחרי כשעה התקשרתי לאפל, נתתי את מספר ההזמנה ואישרתי שהם קיבלו את האשראי כראוי. אחרי כשבוע זה היה בארץ (לקח איזה 3 ימים לזה להגיע לארה"ב מסין דרך קוריאה). כשזה מגיע לארה"ב צריך להעלות את החשבונית לאתר של BUY2USA ולשלם. אחרי כמה ימים החבילה נחתה אצלי בעבודה (זה מאוד נוח שאפשר לקבוע את הכתובת שזה יגיע אליך באופן דינמי ב-BUY2USA, כי הם מתייחסים לכתובת רק כשזה נוחת בארץ).
שניתי לעצמי את הכתובת באתר של apple store לכתובת ה-BUY2USA שלי, אחרי זה הזמנתי עם הכרטיס האשראי הישראלי (בלי שום נגיעה בכלום). לאחר כמה ימים (כשהם ניסו לחייב) קיבלתי SMS שאני צריך לאשר חיוב גדול. התקשרתי למספר, עניתי לכמה שאלות (הכל אוטומטי דרך המערכת של חברת האשראי) ואישרתי את הרכישה.
אחרי כשעה התקשרתי לאפל, נתתי את מספר ההזמנה ואישרתי שהם קיבלו את האשראי כראוי. אחרי כשבוע זה היה בארץ (לקח איזה 3 ימים לזה להגיע לארה"ב מסין דרך קוריאה). כשזה מגיע לארה"ב צריך להעלות את החשבונית לאתר של BUY2USA ולשלם. אחרי כמה ימים החבילה נחתה אצלי בעבודה (זה מאוד נוח שאפשר לקבוע את הכתובת שזה יגיע אליך באופן דינמי ב-BUY2USA, כי הם מתייחסים לכתובת רק כשזה נוחת בארץ).
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
רק כדי להבהיר, אני נתתי את הכתובת של מסטופ רק ככתובת לחיוב, בכתובת למשלוח הזנתי את הכתובת של חברים בבוסטון אשר הביאו לי את המכשיר בכיס, ללא שום עלויות נוספות...Irus כתב:מעבר לכך,
יש לזכור שמדברים על כך שהמכשירים החדשים יגיעו לארץ באופן רשמי החל מה-8 לנובמבר....
5s 64GB כולל מס בארה"ב ומשלוח מהיר - 3190 ש"ח...
- oferlaor
- מנהל

לא יודע איך הגעת לסכום הזה...
998 דולר כולל משלוח מאפל של גרסאת t-mobile לניו-ג׳רזי. מיסוי 333 דולר.
ביחד יוצא כ-4400₪ למי שמשלם הכל כחוק.
998 דולר כולל משלוח מאפל של גרסאת t-mobile לניו-ג׳רזי. מיסוי 333 דולר.
ביחד יוצא כ-4400₪ למי שמשלם הכל כחוק.
האם זה יעבוד בארץ?
מנסיונכם, האם המוצר שמופיע בתמונה המצורפת יעבוד בארץ (כלומר יתמוך בתדרים של החברות הסלולריות בישראל) והאם המכשיר הוא סים פרי?
אגב, האם יש אפשרות לבחור את הדגם הספציפי של אייפון 5s?
אגב, האם יש אפשרות לבחור את הדגם הספציפי של אייפון 5s?
- oferlaor
- מנהל

כל מכשיר שהוא SIM FREE כלומר, contract free.
אין ממש הבדל רלוונטי עבורינו בין T-MOBILE, AT&T ו-VERIZON.
אין ממש הבדל רלוונטי עבורינו בין T-MOBILE, AT&T ו-VERIZON.