המלצה למקרן מארה"ב עוד חודשיים
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
עוד חודשיים אני אהיה בארה"ב. יש לי בבית Optoma HD33 בן כשנה בערך שרק פתח לי את התיאבון למשהו קצת יותר איכותי.
עד עכשיו לא ראיתי משהו מומלץ יותר מהפנסוניק AE8000 או האפסון 9000, ששניהם כבר מתחילים להיות ותיקים. יש באופק משהו חדש ששווה יהיה לשדרג עבורו את המקרן? אני בכיוון של לחכות קצת עד שמקרני 4K יהיו במחיר סביר, אבל אולי כדאי לי לקנות איזה מקרן ביניים עד אז (כי בטח מדובר על שנתיים שלוש עד שהמחירים ירדו למשהו סביר)?
יש משהו מעניין באופק הקרוב?
עד עכשיו לא ראיתי משהו מומלץ יותר מהפנסוניק AE8000 או האפסון 9000, ששניהם כבר מתחילים להיות ותיקים. יש באופק משהו חדש ששווה יהיה לשדרג עבורו את המקרן? אני בכיוון של לחכות קצת עד שמקרני 4K יהיו במחיר סביר, אבל אולי כדאי לי לקנות איזה מקרן ביניים עד אז (כי בטח מדובר על שנתיים שלוש עד שהמחירים ירדו למשהו סביר)?
יש משהו מעניין באופק הקרוב?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מה התקציב?
בעיקרון, סוני VW50 או המחליף שלו VW55, עדיפים על המקרנים שציינת בהנחה שאתה משיג יחידה מוצלחת.
אם אתה קונה בחו"ל, יש גם דגמים של JVC שיכולים לבוא בחשבון.
בעיקרון, סוני VW50 או המחליף שלו VW55, עדיפים על המקרנים שציינת בהנחה שאתה משיג יחידה מוצלחת.
אם אתה קונה בחו"ל, יש גם דגמים של JVC שיכולים לבוא בחשבון.
No place like home.......... Theater
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
psibeast,
אם אני לא טועה אתה ראית את ה-HW50 אצלי.
אני לא הייתי רוכש את ה-HW50/55 בחו"ל.
רמת המחיר בארץ בהחלט סבירה ואני מעריך שברגע שיצא ה-HW55 ניתן יהיה להשיג באררץ את ה-HW50 ב14-15 אלף ש"ח.
אם אני לא טועה אתה ראית את ה-HW50 אצלי.
אני לא הייתי רוכש את ה-HW50/55 בחו"ל.
רמת המחיר בארץ בהחלט סבירה ואני מעריך שברגע שיצא ה-HW55 ניתן יהיה להשיג באררץ את ה-HW50 ב14-15 אלף ש"ח.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
עידן, פעם אחרונה הייתי אצלך עם הדארבי, ונדמה לי שעוד היה לך את האפסון.
כמה עלה לך ה HW50?
אני טס, בכל אופן, באמצע דצמבר, אני מניח שעד אז כבר יצא ה-55 ונדע לאן יורד המחיר של ה HW50.
אתה מרוצה מה HW-50?
כמה עלה לך ה HW50?
אני טס, בכל אופן, באמצע דצמבר, אני מניח שעד אז כבר יצא ה-55 ונדע לאן יורד המחיר של ה HW50.
אתה מרוצה מה HW-50?