המלצה למודם-ראוטר VDSL מבזק?
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הם משדרגים חינם ל 40 מגה במקום 15 לשלוש שנים...
הדבר היחיד שמפריע לי לשלם כל חודש על הראוטר, יש דרך אחרת? לקנות עצמאי או משהו?
הם לא מספקים מודם רק יותר...
מה לגבי ראוטר? איזה עדיף לקבל מהם? כיום אני עם WR54G2 בשימוש DDWRT מרוצה מאוד.
תודה רבה!
תודה רבה!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זה מבצע חדש?mp3lll כתב:הם משדרגים חינם ל 40 מגה במקום 15 לשלוש שנים...
תודה רבה!...
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

אמרה מודם עולה 400 פלוס...Elad8 כתב:תקנה מודם VDSL ב-100 ש"ח ותשאר עם הראוטר שלך....
איזה מודם VSL אני יכול לרכוש ב 100 ש"ח?
הראוטר שלי הוא linksys wrt54gl טעיתי בדגם סליחה, יכול לסחוב 40 מגה?
דימה, לא יודע התקשרו אלי מבזק ואמרו לי מגיע לי ל 3 שנים ללא עלות, מה שכן העלות של 15 היא לשנה.. נקודה למחשב באמת לשאול
T&W DSL699U5
100 ש"ח בבזק סטור, רק צריך להפוך אותו לברידג'. http://www.bezeq.co.il/support/Publishi ... %D7%9D.pdf
100 ש"ח בבזק סטור, רק צריך להפוך אותו לברידג'. http://www.bezeq.co.il/support/Publishi ... %D7%9D.pdf
אלעד
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני גם שוקל לשדרג מתישהו, הבעיה שלי שיש לי אחלה מודם-ראוטר, וכדי לשדרג אני צריך לקנות נתב חודש+מודם חדש. מודם זה לא בעיה, זה 100 ש"ח כמו שאנשים כאן אמרו, ואחותי בדיוק עשתה את זה שבוע שעבר. זה גם לא ממש משנה איזה מודם הם מוכרים, כי גם כך הוא יעבוד כ-bridge. הנתב זה הוצאה יותר גדולה, וגם הגדלת תשלום חודשי. אז אני כל הזמן מתלבט,.. צריך, או לא צריך... בסופו של דבר כן אקנה נתב, כי מיזם חדש של חברת חשמל מתקרבmp3lll כתב:אמרה מודם עולה 400 פלוס...Elad8 כתב:תקנה מודם VDSL ב-100 ש"ח ותשאר עם הראוטר שלך....
דימה, לא יודע התקשרו אלי מבזק ואמרו לי מגיע לי ל 3 שנים ללא עלות, מה שכן העלות של 15 היא לשנה.. נקודה למחשב באמת לשאול...
אני הבנתי שהמודם של ה 100 ש"ח הוא גם נתב. אז עקרונית אתה יכול להגדיר את האחלה נתב שלך בתור נקודת גישה, ע"י ביטול ה DHCP שינוי ה IP של האחלה נתב כדי שלא יתנגש עם המודם, וחיבור היציאה של המודם לסויטצ' של האחלה נתב, וכך תישאר עם הסוויטצ' והוויפי של האחלה נתב.dima_vy כתב:אני גם שוקל לשדרג מתישהו, הבעיה שלי שיש לי אחלה מודם-ראוטר, וכדי לשדרג אני צריך לקנות נתב חודש+מודם חדש. מודם זה לא בעיה, זה 100 ש"ח כמו שאנשים כאן אמרו, ואחותי בדיוק עשתה את זה שבוע שעבר. זה גם לא ממש משנה איזה מודם הם מוכרים, כי גם כך הוא יעבוד כ-bridge. הנתב זה הוצאה יותר גדולה, וגם הגדלת תשלום חודשי. אז אני כל הזמן מתלבט,.. צריך, או לא צריך... בסופו של דבר כן אקנה נתב, כי מיזם חדש של חברת חשמל מתקרבmp3lll כתב:אמרה מודם עולה 400 פלוס...Elad8 כתב:תקנה מודם VDSL ב-100 ש"ח ותשאר עם הראוטר שלך....
דימה, לא יודע התקשרו אלי מבזק ואמרו לי מגיע לי ל 3 שנים ללא עלות, מה שכן העלות של 15 היא לשנה.. נקודה למחשב באמת לשאול.... הכי חשוב זה לא להכנס לחיוב זיכוי של כל ספק שהוא
...
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

תודה רבה ידידי.Elad8 כתב:T&W DSL699U5
100 ש"ח בבזק סטור, רק צריך להפוך אותו לברידג'. http://www.bezeq.co.il/support/Publishi ... %D7%9D.pdf...
מה לדעתך linksys wrt54gl יחזיק 40 מגה?